Hem » Höganäs Energi omdöme elpriser

Höganäs Energi omdöme elpriser

I jakten på den mest fördelaktiga och miljövänliga elen står konsumenterna inför en labyrint av val. Bland de energibolag som sticker ut med sin gröna profil och konkurrenskraftiga priser är Höganäs Energi, vars erbjudanden vi har granskat för att ge dig den information du behöver för att göra ett informerat val. Med ett brett spektrum av elavtal och satsningar på 100% förnybar el, framstår de som ett intressant alternativ på marknaden. Denna recension tittar närmare på Höganäs Energi från flera viktiga perspektiv: deras tillgängliga erbjudanden, prissättning och påslag, avgifter och bindningstid samt deras engagemang för förnybar energi.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Höganäs Energi elpriser & erbjudanden

Höganäs Energis elpriser är konkurrenskraftiga och anpassningsbara. Företaget erbjuder ett transparent prissättningssystem som gör det enkelt för kunder att förstå exakt vad de betalar för. Priserna varierar beroende på faktorer som marknadspriser och kontraktets längd, men företaget strävar efter att hålla påslagen låga för att ytterligare gynna sina kunder.

Avgifter och bindningstider

En attraktiv aspekt av Höganäs Energis erbjudande är deras flexibla bindningstider. De erbjuder allt från rörliga till fasta avtal, där kunden kan välja det alternativ som passar bäst för deras situation. Avgifterna är tydligt presenterade, och det finns inga dolda kostnader som kan överraska kunden efter avtalets tecknande.

Rabatter & Erbjudanden

Kunder hos Höganäs Energi kan dra nytta av olika rabatter och kampanjerbjudanden som bolaget regelbundet introducerar. Dessa erbjudanden är utformade för att premiera både nya och trogna kunder, och kan inkludera allt ifrån reducerade påslag till bonusar vid tecknande av längre avtal.

 • Introduktionserbjudande för nya kunder
 • Bonus vid tecknande av tvååriga kontrakt
 • Speciella rabatter för återkommande kunder

Påslag

Höganäs Energi tar ut ett påslag på sina elavtal, vilket är en standard i branschen. Dock anstränger sig företaget för att hålla dessa påslag låga i jämförelse med andra aktörer, vilket avspeglas i kundernas månadskostnad och totala årliga elutgifter.

Förnyelsebar energi

För den miljömedvetna konsumenten framstår Höganäs Energi som ett föredömligt val. De har ett helhjärtat åtagande för förnyelsebar energi och erbjuder el som uteslutande kommer från förnybara källor som vind, vatten, sol och biobränslen. Detta bekräftar företagets engagemang för en hållbar framtid och minskad påverkan på miljön.

Aspekt Information
Rörligt/fasta elpriser Anpassningsbart efter kundbehov
Bindningstid Flexibla alternativ från korta till långa avtal
Rabatter & Erbjudanden Varierande och förmånliga för olika kundtyper
Påslag Konkurrenskraftigt och lågt
Förnyelsebar energi 100% från förnybara källor

Snabbinfo om Höganäs Energi

Höganäs Energi är ett företag som tillhandahåller elektricitet med fokus på hållbarhet och miljövänlighet. Med en rad olika tjänster strävar de efter att erbjuda sina kunder både flexibla och miljömässigt ansvarsfulla lösningar för deras energibehov.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Höganäs Energis egna kunder?

Kundåsikter och omdömen om Höganäs Energi speglar vanligtvis en hög nivå av tillfredsställelse. På plattformar som Reco, SKI och Trustpilot lyfts ofta företagets transparens, kundservice och miljöansvar fram. Kundrecensioner tenderar att betona hur enkelt det är att förstå deras elavtal och prissättning samt uppskattningen för Höganäs Energis engagemang i förnyelsebar energi.

 • Reco recensioner: Över 300 omdömen med ett genomsnittsbetyg på 4.5 av 5
 • SKI Kundnöjdhet index: Högt betyg över flera år
 • Trustpilot betyg: 4.7 av 5 baserat på flera hundra recensioner

Timpriser hos Höganäs Energi

Höganäs Energis timpriser återspeglar de senaste svängningarna på elmarknaden och företaget strävar efter att alltid erbjuda konkurrenskraftiga priser. Kunder har möjlighet att välja mellan fast eller rörlig prisplan, där det rörliga alternativet kan vara till fördel vid låga marknadspriser.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
Dagtid (07-19) Varierande
Kvällstid (19-22) Varierande
Nattid (22-07) Varierande

Fördelar & Nackdelar

Höganäs Energi erbjuder en rad fördelar för sina kunder, inklusive transparenta priser och flexibla avtalslängder. De fokuserar även starkt på förnybar energi vilket lockar miljömedvetna konsumenter. En utmaning som vissa kunder kan stöta på är marknadsprisernas oförutsägbarhet, vilket kan påverka de rörliga priserna.

Fördelar Nackdelar
Transparent prissättning Marknadsprisernas oförutsägbarhet
Flexibla avtalslängder
100% förnyelsebar energi
Positiva kundomdömen
Engagerad kundservice

Kundsupport

Höganäs Energis kundsupport har fått goda vitsord för sin tillgänglighet och kompetens. Kundtjänstteamet är känd för att vara hjälpsamt och snabbt med att besvara frågor samt lösa eventuella problem. Det finns flera kanaler genom vilka kunderna kan nå stöd, inklusive telefon, e-post och kontaktformulär på deras webbplats.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar: 08:00-16:00 kundservice@hoganäsenergi.se 042-33 77 88 Energiförvaltningen, 263 83 Höganäs

Sammanfattning

I sammanfattning sticker Höganäs Energi ut på den svenska elmarknaden inte bara genom sina konkurrenskraftiga priser och anpassningsbara avtal, utan också för sitt engagemang i miljön och den exceptionella kundservicen. De positiva omdömena från kunder understöder företagets rykte som en pålitlig och ansvarsfull leverantör av el, och deras fokus på 100% förnybar energi gör dem till ett attraktivt val för miljömedvetna hushåll och företag.

Vanliga Frågor

 • Hur byter jag till Höganäs Energi? – Bytet är enkelt. Besök deras webbplats och välj det elavtal som passar dig bäst. Därefter sköter Höganäs Energi allt det administrativa och ser till att övergången blir sömlös.
 • Är det möjligt att binda priset på mitt elavtal? – Ja, hos Höganäs Energi kan du välja mellan fast eller rörligt pris på ditt elavtal, beroende på dine preferenser och marknadssituationen.
 • Vad händer om jag flyttar? – Kontakta Höganäs Energi. De hjälper dig att flytta ditt avtal till din nya adress eller avsluta det om så önskas.
 • Kan jag följa min energiförbrukning? – Absolut. Genom Höganäs Energis online-klientportal eller app kan du enkelt hålla koll på din förbrukning och anpassa ditt användningsmönster för att spara energi och pengar.
 • Stöder Höganäs Energi gröna energiinitiativ? – Ja, de är helt dedikerade till förnyelsebar energi och arbetar kontinuerligt för att främja hållbara energilösningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *