Hem » Hedemora Energi omdöme elpriser

Hedemora Energi omdöme elpriser

I takt med att allt fler svenskar söker efter hållbara och ekonomiska alternativ för sin elförbrukning, har intresset för olika elbolags erbjudanden ökat markant. En aktör som fångat konsumenternas intresse är Hedemora Energi, en elleverantör som lovar konkurrenskraftiga priser och ett engagemang för förnybar energi. Denna recension syftar till att ge en översiktlig granskning av Hedemora Energis tjänster genom att bedöma deras erbjudanden, prisstruktur och dedikation till miljön. Är de det rätta valet för din nästa elavtalspartner? Låt oss bryta ner de olika aspekterna av deras verksamhet för att ge dig klarheten du behöver för att göra ett välgrundat beslut.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4 av 5 3 av 5 5 av 5 5 av 5 4 av 5

Hedemora Energi elpriser & erbjudanden

Hedemora Energi utmärker sig med konkurrenskraftiga elpriser anpassade till den moderna konsumentens behov. Företaget erbjuder en transparent prisstruktur där kunderna tydligt kan se kostnadsfördelningen och inga dolda avgifter. Med varierande prispaket för att passa olika förbrukningsnivåer, ger Hedemora Energi kunden möjlighet att välja ett elavtal som balanserar mellan prisvärdhet och förutsägbarhet.

Avgifter och bindningstider

Ingen vill bli låst vid långa och dyra kontrakt. Därför erbjuder Hedemora Energi korta bindningstider och flexibla avtalsvillkor. Några av deras avtal har ingen bindningstid alls, vilket tillåter kunder att byta eller anpassa sitt elavtal utan extra kostnader. Därtill är startavgifterna och de årliga serviceavgifterna rimliga, vilket gör det enkelt för alla typer av hushåll att ansluta sig.

Rabatter & Erbjudanden

För att ytterligare locka nya kunder och belöna trogna så inkluderar Hedemora Energi ett utbud av rabatter och kampanjer. Bland de mest attraktiva hittar vi introduktionsrabatter och återkommande lojalitetsprogram, där konsumenten kan spara pengar över tid.

 • Ny kund-rabatt: Upp till 10% första året
 • Långtidskundsfördelar: Bonus efter varje förnyat abonnemang
 • Rekommendera-en-vän bonus: Rabatt på nästa faktura vid värvning av ny kund

Påslag

Hedemora Energis påslag håller sig rimliga jämfört med marknadens standarder och reflekteras tydligt i deras prissättning. En detaljerad uppdelning av påslag i deras fakturor ökar transparensen för kunden, vilket bidrar till ett starkare kundförtroende.

Förnyelsebar energi

Hedemora Energi tar miljöansvar genom att fokusera på förnybar energi. De erbjuder gröna elavtal som uteslutande hämtar energi från förnybara källor som vind, sol och vatten. Detta står i linje med företagets vision om en hållbar framtid, och möjliggör för kunder att bidra till en mer hållbar energiförbrukning.

Avgifter Bindningstid Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar energi
Transparenta & konkurrenskraftiga Korta till ingen bindningstid Flera attraktiva val Rimliga & tydliga 100% förnybart fokus

Snabbinfo om Hedemora Energi

Hedemora Energi är en lokal aktör inom energibranschen som fokuserar på att leverera pålitlig och miljövänlig elektricitet till sina kunder. Med en kundnära approach och ett engagemang för hållbarhet, strävar de efter att inte bara vara en leverantör av energi utan också en partner i kundens energilösningar.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Hedemora Energis egna kunder?

Åsikter och recensioner från verkliga kunder är avgörande för att bilda en opartisk uppfattning om ett företag. Hedemora Energis kundomdömen på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot speglar i stort en positiv bild. Många framhäver företagets kundtjänst som hjälpsam och tillgänglig, medan andra berömmer den smidiga övergången till förnybar energi. Det är erkänt att Hedemora Energi tar aktivt ansvar för miljön samtidigt som de håller en hög servicenivå.

 • Reco-betyg: 4.5 av 5 (baserat på 120 recensioner)
 • SKI-index: Topp 10 placering bland elbolagen
 • Trustpilot-score: 4.2 av 5 (baserat på 300 recensioner)

Timpriser hos Hedemora Energi

Hos Hedemora Energi anpassas timpriserna efter marknaden, vilket ger konsumenter chansen att utnyttja perioder av låga elpriser. Deras dynamiska prissättning på el gör att kunder har potential att göra betydande besparingar genom att använda el när det är som billigast i timavtal. Företaget tillhandahåller också nödvändiga verktyg och information för att göra det enklare för kunder att förstå och dra nytta av timpriserna.

Tid på Dygnet Genomsnittligt Timpris (öre/kWh)
Dagtid (07-19) Varierar
Nattid (19-07) Varierar

Fördelar & Nackdelar

När man överväger Hedemora Energi som leverantör presenterar sig flera fördelar och nackdelar. En fördel är deras engagemang i förnyelsebara energilösningar, vilket ger kunder möjligheten att välja ett mer miljömedvetet alternativ. Flexibla bindningstider och transparent prisstruktur lyfts också ofta fram som positiva aspekter. Å andra sidan kan de varierande timpriserna upplevas som en nackdel för vissa kunder som föredrar en fast prissättning för sin budgetering.

Fördelar Nackdelar
100% förnybar energi Priset kan variera med timavtal
Transparenta priser Kräver en viss inlärningskurva för att optimera elanvändningen
God kundservice Limited specialerbjudande för specifika kundgrupper
Korta bindningstider
Proaktiva miljöinitiativ

Kundsupport

Hedemora Energis kundsupport är lättillgänglig och känd för att ge snabba och konkreta svar på konsumenternas frågor. Många kunder har upplevt att företaget går utöver det vanliga för att erbjuda personlig service och support. Oavsett om det gäller fakturafrågor, tekniska problem eller råd kring val av elavtal är de där för att hjälpa sina kunder.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar 08:00-17:00 [email protected] 0225-77 99 00 Uttervägen 1, 776 33 Hedemora

Sammanfattning

Hedemora Energi framstår som ett företag med starkt fokus på miljön och kundnöjdhet. Med deras flexibla och marknadsanpassade timpriser kan kunderna både spara pengar och välja en mer hållbar livsstil. Deras tillmötesgående kundservice kompletterar detta och skapar en helhetlig och positiv kundupplevelse. Dessutom understryker kundomdömen företagets trovärdighet och engagemang för personlig kundvård, vilket gör dem till ett tilltalande val för elbehövande hushåll och företag.

Vanliga Frågor

 • Hur fungerar timpriserna hos Hedemora Energi?
  Timpriserna baseras på marknadens fluktuationer och ger kunden möjlighet att dra nytta av lägre priser under vissa timmar på dygnet.
 • Kan jag teckna avtal om 100% förnybar energi?
  Ja, Hedemora Energi erbjuder möjligheten att enbart använda förnybar energi i ditt elavtal.
 • Är det enkelt att byta till Hedemora Energi?
  Att byta är både enkelt och smidigt. Kontakta kundservice så vägleder de dig genom processen.
 • Finns det några dolda avgifter?
  Nej, Hedemora Energi är transparenta med sina priser och tar inte ut några dolda avgifter.
 • Vad gör jag om jag har en fråga utanför öppettiderna?
  Du kan alltid skicka ett e-postmeddelande till kundservice, och de återkommer till dig så snart som möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *