Hem » Härryda Energi omdöme elpriser

Härryda Energi omdöme elpriser

I jakten på det bästa elavtalet står Härryda Energi ut som ett intressant alternativ för den medvetna konsumenten. I en värld där hållbarhet och kostnadseffektivitet går hand i hand, erbjuder detta elbolag lösningar som potentiellt kan leda till såväl miljövinster som plånboksvänliga priser. Att välja rätt elleverantör kan vara komplicerat, men med vår genomgång av olika nyckelaspekter hjälper vi dig att navigera i beslutsdjungeln. Vi bedömer erbjudanden, påslag, avgifter och bindningstid, förnyelsebarheten hos elen samt priserna. Här kommer du få en indikation på huruvida Härryda Energi lever upp till de krav och förväntningar svenska hushåll ställer idag.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4 av 5 3 av 5 5 av 5 4 av 5 3 av 5

Härryda Energi elpriser & erbjudanden

Med konkurrenskraftiga elpriser prioriterar Härryda Energi transparens och kundnytta. Övergripande elprisstrukturen är utformad för att tillgodose de varierande behoven hos svenska hushåll och företag. Jämför man deras prisplaner ser man snabbt att de erbjuder såväl fasta som rörliga avtal där kunden kan välja det som passar bäst. Dessutom håller de nere kostnader genom att erbjuda e-faktura och autogiro, vilket underlättar för konsumenten samtidigt som det håller administrativa kostnader nere.

Avgifter och bindningstider

Härryda Energi strävar efter att ha tydlig information om eventuella avgifter och bindningstider. Deras modell för bindningstid ger kunderna flexibilitet och frihet att byta elleverantör utan att drabbas av höga avbrottsavgifter. Den typiska bindningstiden ligger på 1-12 månader beroende på val av produkt, och det finns oftast inga dolda avgifter som överraskar i efterhand.

Rabatter & Erbjudanden

Härryda Energis rabatter och erbjudanden är skräddarsydda för att tillföra mervärde åt kundupplevelsen. De har regelbundet kampanjer som möjliggör besparingar för nya och befintliga kunder. Deras lojalitetsprogram premierar långsiktig relation och brukar uppskattas mycket av kunderna.

 • Introerbjudande för nya kunder
 • Lojalitetsrabatter för långsiktiga kundrelationer
 • Årsbonus vid vissa abonnemangsformer
 • Särskilda erbjudanden kopplade till autogiro eller e-faktura

Påslag

Påslaget hos Härryda Energi är konkurrenskraftigt, och företaget jobbar ständigt med att hålla dessa låga för att gynna kundens ekonomi. Påslaget är en liten del av den totala elkostnaden, men det är viktigt att uppmärksamma då det påverkar det slutliga priset. Härryda Energis transparenta prissättning gör det enkelt för kunder att förstå sin kostnadsstruktur.

Förnyelsebar energi

En stor styrka hos Härryda Energi är deras åtagande till förnyelsebar energi. De genererar elektricitet från miljövänliga källor som sol, vind och vatten. Som konsument bidrar man därmed inte bara till en lägre elräkning utan också till en mer hållbar framtid.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar El
Inga dolda avgifter 1-12 månader Varierat utbud Konkurrenskraftigt 100% förnybart

Snabbinfo om Härryda Energi

Härryda Energi erbjuder en rad olika tjänster för att tillmötesgå sina kunders behov när det gäller elektricitetsförsörjning. De företar sig att leverera pålitlig och effektiv energi och har även ett åtagande mot miljön genom att erbjuda svanenmärkta elavtal. Dessutom kan kunder enkelt hantera sina fakturor online genom e-faktura och har alternativet att få samlingsfakturor, vilket underlättar hanteringen av månatliga utgifter. Dock erbjuder de inte schysst elhandel eller autogiro samt har ingen prisgaranti, vilket kan vara värt att notera vid val av elavtal.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Härryda Energis egna kunder?

Härryda Energis engagemang för kundtillfredsställelse och transparenta priser resulterar i positiva omdömen på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Kunder berömmer ofta bolagets användarvänliga tjänster, dess bidrag till förnybar energi och den personliga kundservicen. Flera recensioner belyser även deras konkurrenskraftiga timpriser som en avgörande faktor för att välja just Härryda Energi som elleverantör.

 • Reco.se: Över 500 recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4,5 av 5 stjärnor
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Konsekvent höga kundnöjdhetspoäng
 • Trustpilot: Mer än 250 omdömen med en rating på 4 av 5 möjliga

Timpriser hos Härryda Energi

Hos Härryda Energi anpassas timpriserna efter marknadens fluktuationer vilket gör att kunder kan dra nytta av de lägsta priserna när marknaden är gynnsam. Det detaljerade upplägget av timpriser ger konsumenterna möjlighet att aktivt styra sin elförbrukning under dygnets olika tider för att optimera sina kostnader.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
00:00 – 07:00 Förmånliga nattpriser
07:00 – 19:00 Normala dagpriser
19:00 – 00:00 Rabatterade kvällspriser

Fördelar & Nackdelar

Att välja Härryda Energi innebär att man som kund får ta del av många fördelar såsom lägre elkostnader genom konkurrenskraftiga timpriser och positiv miljöpåverkan genom förnybar energi. Dessutom väger det höga kundbetyget på Recensionssajter tungt. Dock kan den varierande elmarknaden vara en nackdel för dem som föredrar en mer förutsägbar kostnadsbild, och rörliga priser kan påverka månadsbudgeten negativt om marknadspriset ökar.

Fördelar Nackdelar
Konkurrenskraftiga priser Rörliga priser kan vara oförutsägbara
Förnybar energi
Högt kundbetyg på oberoende recensionssajter
Anpassade timpriser

Kundsupport

Härryda Energis kundsupport har bevisat vara både hjälpsam och lättåtkomlig. Företaget har investerat i en effektiv supportstruktur för att säkerställa att kunder kan få svar på sina frågor samt lösa eventuella problem på ett tillfredsställande sätt. Responsen från kunderna tyder på att personalen är välutbildad, sakkunnig och vänlig, vilket bidrar till en positiv övergripande kundupplevelse.

I tabellen nedan finner du detaljerade uppgifter om Härryda Energis kundsupport:

Öppetider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 031-35 60 000
Adress Härryda Energi AB, Energivägen 4, 435 33 Mölnlycke

Sammanfattning

Härryda Energi framstår som ett starkt alternativ för elinköpare som söker konkurrenskraftiga priser och engagerad kundservice. Med en tydlig satsning på förnybar energi och uppmärksamhet mot kundens behov, kombinerar företaget kostnadseffektivitet med miljöhänsyn. Timpriser och rörliga avtal erbjuder flexibilitet som är attraktiv för den prismedvetna kunden där man kan påverka sin förbrukningskostnad genom att anpassa användningen efter prisvariationer över dygnet. Även om marknadspriset kan variera, kompenseras detta ofta med lägre kostnader under andra perioder, vilket gör att Härryda Energi fortsätter locka nya kunder samtidigt som de behåller befintliga kunder i sin bas. Sammantaget ger omdömen på olika recensionssajter en bild av Härryda Energi som en ansvarsfull och pålitlig elleverantör.

Vanliga Frågor

 • Kan jag spåra min energiförbrukning hos Härryda Energi?
  Ja, Härryda Energi erbjuder tjänster för att spåra och hantera din energiförbrukning.
 • Vad händer om jag flyttar?
  Du kan enkelt överföra ditt elavtal till din nya adress genom att kontakta kundservice.
 • Är all el från Härryda Energi förnybar?
  Härryda Energi satsar på 100% förnybar energi för att bidra till en hållbar framtid.
 • Hur kan jag kontakta kundtjänst?
  Kundservice kan nås via e-post på [email protected] eller via telefon på 031-35 60 000 under deras öppettider.
 • Är det bindningstid på elavtalen?
  Detaljerna för bindningstid varierar mellan olika avtalstyper och bör specificeras i ditt kontrakt eller diskuteras med en kundtjänstrepresentant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *