Hem » Härnösand Energi och Miljö omdöme elpriser

Härnösand Energi och Miljö omdöme elpriser

När det kommer till att välja rätt elleverantör är det en djungel av information och erbjudanden att sålla bland. Härnösand Energi och Miljö utmärker sig som en aktör med blick för både miljö och konsumentens plånbok. I denna recension går vi noggrant igenom företagets erbjudanden och villkor för att ge dig som konsument en klarare bild av vad Härnösand Energi och Miljö faktiskt har att erbjuda. Med en grön profil och konkurrenskraftiga priser, tar vi reda på om de lever upp till sina löften och hur deras service står sig i jämförelse med andra bolag på marknaden.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.0 4.5 5.0 4.2

Härnösand Energi och Miljö elpriser & erbjudanden

Kunder som väljer Härnösand Energi och Miljö kan förvänta sig konkurrenskraftiga elpriser anpassade för både små och stora förbrukare. Elpriserna är tydligt utformade så att kunden enkelt kan förstå sin elförbrukning och relaterade kostnader. Företaget erbjuder en mix av rörliga och fasta priser, där kunderna har möjlighet att låsa sina kostnader under en viss period för att undvika prisfluktuationer som kan uppstå på den volatila elmarknaden.

Avgifter och bindningstider

Härnösand Energi och Miljö eftersträvar en transparens när det gäller deras avgifter och eventuella bindningstider. Deras avgiftsstruktur är enkel, med en årlig serviceavgift som varierar beroende på valt abonnemang. Bindningstiderna är flexibla och utformade för att passa kundens livssituation, oavsett om man föredrar ett kortare engagemang eller längre kontrakt för större prisstabilitet.

Rabatter & Erbjudanden

Härnösand Energi och Miljö har ett intressant urval av rabatter och kampanjerbjudanden som bidrar till att minska kostnaden för hushållens elektricitet. De fokuserar på att premiera långsiktiga relationer och miljömedvetna val genom sina erbjudanden.

 • Ny kund-rabatt: Betala mindre de första månaderna
 • Återkommande säsongserbjudanden: Anpassade rabatter beroende på årstid
 • Grön el-rabatt: Förmånligt pris för kunder som väljer 100% förnybar el

Påslag

Hos Härnösand Energi och Miljö är påslagen, eller den rörliga delen av elpriset som varierar med marknaden, relativt låga jämfört med många andra leverantörer. Detta speglar företagets vilja att vara konkurrenskraftiga och samtidigt upprätthålla hög service och kvalitet.

Förnyelsebar energi

I linje med deras fokus på hållbarhet erbjuder Härnösand Energi och Miljö sina kunder uteslutande el från förnyelsebara källor. Detta inkluderar vind-, vatten- och solenergi. Företaget arbetar aktivt för att stärka sitt ekologiska fotavtryck och underlätta för kunderna att göra ett miljösmart val.

Serviceavgift/År Minsta Bindningstid Grön El-Rabatt Påslag (öre/kWh) Förnyelsebart
120-300 kr 0-12 månader Upp till 10% 1.5-2.5 öre 100%

Snabbinfo om Härnösand Energi och Miljö

Härnösand Energi och Miljö är känt för sitt engagemang i miljövänlig energiförsörjning och kundcentrerade tjänster. De erbjuder inte bara miljömärkta elavtal utan ser även till att deras kunder har tillgång till moderna lösningar såsom e-faktura och samlingsfaktura vilket underlättar för en smidig och papperslös administration. Trots att de inte för närvarande erbjuder schysst elhandel eller autogiro, kan deras kunder ändå njuta av fördelarna med att ha ett svanenmärkt avtal. Med fokus på hållbarhet och kundnöjdhet är Härnösand Energi och Miljö ett företag som ligger rätt i tiden.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Härnösand Energi och Miljös egna kunder?

Kundomdömen för Härnösand Energi och Miljö speglar en stark kundnöjdhet, vilket återkommer i recensioner på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Många kunder värdesätter speciellt den personliga servicen och det brukarvänliga tillvägagångssättet företaget har vid hantering av kundärenden. Kunders uppskattning framhävs också för deras tydliga kommunikation och effektiva handläggning av ärenden.

Antal recensioner och genomsnittsbetyg (vid tidpunkten för artikeln):

 • Reco: 250 recensioner, 4.2 av 5
 • SKI: 90 recensioner, 4.5 av 5
 • Trustpilot: 150 recensioner, 4.1 av 5

Timpriser hos Härnösand Energi och Miljö

Hos Härnösand Energi och Miljö är timpriserna konkurrenskraftiga och transparenta, där kunden kan välja att anpassa sitt elavtal utifrån behov och förbrukningsmönster. Timpriserna sammankopplas med nordiska elbörsen Nord Pool, vilket innebär att de följer marknadens svängningar och ger kunden möjlighet att dra nytta av låga elpriser under delar av dygnet.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
Dagtid (07-19) Varierande
Kvällstid (19-22) Varierande
Nattid (22-07) Varierande – vanligtvis lägre

Fördelar & Nackdelar

Att välja Härnösand Energi och Miljö innebär för många en trygghet och ett ekologiskt ansvarstagande. Bolaget är kända för sin hållbara profil och lokala förankring. Dock kan begränsningar i tjänsteutbudet eller en prisbild som inte passar alla budgetar framstå som nackdelar för vissa konsumenter.

Fördelar Nackdelar
100% förnybar energi Begränsat tjänsteutbud jämfört med större aktörer
Personlig service och kundsupport Prisbild kan vara högre än vissa lågkostnadsalternativ
Flexibla bindningstider Inte alltid bäst för de med mycket hög förbrukning
Transparanta priser utan dolda avgifter Timpriser kan variera mycket med elmarknadens fluktuationer
Lokalt engagemang Kan vara mindre tillgängliga i rikstäckande jämförelse

Kundsupport

Härnösand Energi och Miljö erbjuder förstklassig kundsupport präglad av både kunskap och tillgänglighet. Bolagets dedikerade supportteam finns där för att hjälpa till med allt från fakturafrågor till teknisk support. Tack vare deras engagerade kundservice är svaren inte bara snabba utan även anpassade till varje enskild kunds behov. Kundsupporten är en vital del i den höga kundnöjdhet som företaget åtnjuter och de anstränger sig ständigt för att överträffa kundernas förväntningar.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Mån-Fre 08:00-16:00 [email protected] 0611-34 90 00 Energivägen 2, 871 45 Härnösand

Sammanfattning

Härnösand Energi och Miljö utmärker sig som en hållbar och pålitlig elleverantör i hjärtat av norrlandsk kraftproduktion. Med deras 100% ren energi och transparenta prisstruktur, står de inför en lysande framtid i den svenska energisektorn. Trots den volatila energimarknaden, har företaget lyckats balansera konkurrenskraftiga priser med ett starkt kundfokus som reflekteras i deras mångsidiga serviceerbjudanden och höga kundomdömen. I denna recension lyfter vi fram företagets omtanke om såväl miljö som konsument, vilket gör dem till ett klokt val för den miljömedvetne kunden.

Vanliga Frågor

 • Vad skiljer Härnösand Energi och Miljö från andra elleverantörer?

  Företaget står ut med sitt lokala engagemang och sin hållbara inriktning på 100% förnybar energi.

 • Är det möjligt att anpassa mitt elavtal hos Härnösand Energi och Miljö?

  Ja, de erbjuder flexibla avtal som kan skräddarsys efter individuell förbrukning och preferenser.

 • Hur kan jag komma i kontakt med kundservice hos Härnösand Energi och Miljö?

  Du når dem via e-post på [email protected] eller telefon på 0611-34 90 00 under deras öppettider.

 • Finns det några dolda avgifter med Härnösand Energi och Miljö?

  Nej, bolaget är känt för sin transparens och tydlighet när det gäller prisbild utan dolda avgifter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *