Hem » Halmstads Energi och Miljö omdöme elpriser

Halmstads Energi och Miljö omdöme elpriser

När det handlar om att välja rätt elleverantör finns det en uppsjö av alternativ att överväga, och Halmstads Energi och Miljö (HEM) står ofta ut som ett attraktivt val för många konsumenter. Som en lokal kraft i energibranschen har företaget byggt upp ett rykte om pålitlighet och engagemang för miljön. Denna recension syftar till att ge dig en djupare inblick i HEM:s tjänster, priser och hållbarhetsarbete så att du kan fatta ett informerat beslut baserat på deras prestationer inom olika nyckelområden. Vi granskar noggrant allt från företagets erbjudande och påslag till deras avgifter, bindningstider och inte minst deras satsning på förnyelsebar energi. Låt oss dyka ner i detaljerna och se hur HEM levererar i jämförelse med konkurrenterna på marknaden.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 3.8 4.2 5.0 4.4

Halmstads Energi och Miljö (HEM) elpriser & erbjudanden

Halmstads Energi och Miljö är känd för sina konkurrenskraftiga elpriser som ofta anses vara bland de mest förmånliga på marknaden. Från transparenta prissättningar till flexibla avtal, strävar HEM efter att göra elektriciteten både billigare och mer förutsägbar för sina kunder. Elpriserna varierar efter marknadens svängningar, men HEM erbjuder både rörliga och fasta avtal för att möta olika kunders behov och preferenser.

Avgifter och bindningstider

HEM har en klar policy när det kommer till avgifter och bindningstider, vilket speglar deras strävan att erbjuda transparenta och rättvisa villkor. Företaget tar ut en låg månadsavgift och erbjuder avtal med varierande bindningstider, från ingen bindningstid alls till längre perioder för de som önskar stabilitet och försäga i sin ekonomi.

Rabatter & Erbjudanden

HEM värdesätter sina kunder och det märks genom deras attraktiva rabatter och erbjudanden. De kan inkludera allt från välkomstrabatter till säsongsbaserade kampanjer som ger extra värde till såväl nya som befintliga kunder.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Loyalty-program med förmåner vid lång kundrelation
 • Tidsbegränsade kampanjer som sommar- och vinterrabatter

Påslag

Påslaget hos HEM hålls till en minimumnivå för att säkerställa att kunderna får ett bra pris utan oväntade kostnader. Detta är en del av företagets transparens i sin prissättning och ett åtagande att alltid erbjuda värde.

Förnyelsebar energi

HEM är en främjare av grön energi och levererar till 100% förnyelsebar elektricitet från vind, sol och vatten. Detta steg mot hållbarhet inte bara ser till att minska miljöavtrycket utan också hjälper kunder att bidra till en renare framtid.

Avgift per månad Bindningstid Rabatter & Erbjudanden Påslag per kWh Förnyelsebar Energi
Låg månadsavgift 0 – 36 månader Olika kampanjer Minimalt påslag 100% förnyelsebar

Snabbinfo om Halmstads Energi och Miljö

Halmstads Energi och Miljö är ett företag som engagerar sig i att tillhandahålla hållbara och effektiva energilösningar för sina kunder. Med en betoning på miljövänlig energiförbrukning erbjuder de ett sortiment av tjänster anpassade för moderna behov.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Halmstads Energi och Miljö egna kunder?

Halmstads Energi och Miljö (HEM) har byggt upp ett starkt rykte bland sina kunder, med recensioner som ofta lyfter fram deras pålitliga service och engagemang för förnybar energi. På plattformar som Reco, SKI och Trustpilot har många kunder uttryckt sin tillfredsställelse med hur HEM hanterar sina elektricitetstjänster och kundsupport. Recensionerna tenderar att också peka på företagets förmåga att förse sina kunder med konkurrenskraftiga priser samtidigt som de bibehåller en hög nivå av transparens i sina avgifter.

 • Reco: 4.5/5 stjärnor baserat på 120 recensioner
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): 70/100 i kundnöjdhet
 • Trustpilot: 4/5 stjärnor från 200 omdömen

Timpriser hos Halmstads Energi och Miljö

Hos Halmstads Energi och Miljö finns möjligheten att välja rörliga elpriser som följer den timvisa marknadsutvecklingen, vilket kan erbjuda fördelar för den som är aktiv och kan anpassa sin förbrukning efter prisvariationerna. Deras transparenta upplägg möjliggör att man som kund enkelt kan hålla koll på de aktuella timpriserna och därmed planera sin elförbrukning smartare.

Tid på dygnet Genomsnittligt timpris (öre/kWh)
Kl. 00-07 X öre
Kl. 08-15 Y öre
Kl. 16-23 Z öre

Fördelar & Nackdelar

Att välja Halmstads Energi och Miljö som sin elleverantör innebär många fördelar men, som med alla val, även några nackdelar. Fördelarna inkluderar tillgång till 100% förnyelsebar energi, konkurrenskraftiga priser och en hög kundnöjdhet. Nackdelarna kan vara begränsade av de varierande elpriserna för kunder med rörligt avtal, vilket kan orsaka osäkerhet hos dem som föredrar en mer förutsägbar kostnadsstruktur.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Varierande elpriser för rörliga avtal
Konkurrenskraftiga priser Ovissa kostnader utan bindningstid
Hög kundnöjdhet

Kundsupport

Halmstads Energi och Miljö lägger stor vikt vid sin kundservice, vilket återspeglas i deras hjälpsamma och välutbildade personal. Kundservicegruppen är lätta att nå och ger personlig service för att lösa alla möjliga frågor och bekymmer som kan uppstå. Oavsett om det gäller avtalsfrågor eller råd om energiförbrukning och sparande, står HEM:s team redo att ge sina kunder den assistans de behöver.

Öppettider Kundsupport E-post Telefonnummer Adress
Vardagar: 08:00-17:00 [email protected] 035-15 00 00 Halmstads Energi och Miljö, Elektrikergatan 5, 302 50 Halmstad

Sammanfattning

Halmstads Energi och Miljö (HEM) presenterar sig som en stark aktör på den svenska energimarknaden med ett tydligt fokus på förnybar energi och kundtillfredsställelse. Med bra kundrecensioner och en transparent prissättningsstruktur har företaget byggt upp en lojal kundbas. Förmågan att erbjuda anpassningsbara avtal med rörliga elpriser ger kunderna möjlighet att optimera sin energiförbrukning och kostnader. Kundservicen är både tillgänglig och effektiv i sitt arbete med att bemöta och lösa kundförfrågningar. Även om marknaden för el kan vara oförutsägbar, ger HEM tydliga verktyg och support för att hjälpa sina kunder hantera dessa variationer.

Vanliga Frågor

 • Kan jag byta till en fast prisplan hos HEM?
  Företaget erbjuder flera avtalsformer där fast pris är ett alternativ, för att du som kund ska kunna välja det som passar bäst för din situation och elförbrukning.
 • Vad gör HEM för miljön?
  HEM arbetar aktivt med hållbarhet och förnybar energi, all el de levererar till sina kunder kommer från 100% förnybara energikällor.
 • Hur ser jag aktuella timpriser?
  Aktuella timpriser finns tydligt presenterade på HEM:s hemsida, där kunder kan följa prisutvecklingen och planera sin förbrukning därefter.
 • Finns det en app för HEM:s tjänster?
  För närvarande finns ingen app, men deras webbplats är mobilvänlig och tillgänglig på så sätt för att snabbt ge åtkomst till konto- och förbrukningsinformation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *