Hem » Hallstaviks Elverk omdöme elpriser

Hallstaviks Elverk omdöme elpriser

När det handlar om att välja rätt elbolag är det många faktorer som måste beaktas. Från pris till miljöpåverkan, varje aspekt spelar en stor roll i beslutsprocessen. Dagens recension fokuserar på Hallstaviks Elverk, ett veteranföretag inom energibranschen som lovar att leverera kvalitet och hållbarhet. Med en lång historik av att förse svenskar med elektricitet, är vi nyfikna på hur de står sig idag i den digitala eran där konsumenter kräver både transparenta priser och miljöansvar. Låt oss bryta ner de olika delarna av deras erbjudande och se hur de presterar i ett modernt energilandskap.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 3/5

Hallstaviks Elverk elpriser & erbjudanden

Hos Hallstaviks Elverk står konkurrenskraftiga elpriser i centrum. Företaget arbetar målmedvetet för att kunna erbjuda kunder tillgång till några av marknadens mest fördelaktiga priser. En klar och transparent prisstruktur gör det enkelt för konsumenter att förstå sin faktura och hur deras användning reflekteras i kostnaden. Särskilt imponerande är anpassningen av prissättningen för att passa olika hushålls behov, vilket visar på ett kundorienterat angreppssätt.

Avgifter och bindningstider

Hallstaviks Elverk har satt upp en avgiftsmodell som är både rättvis och tydlig. De administrativa kostnaderna hålls till ett minimum, vilket reflekteras i de låga fastavgifterna. Företagets bindningstider är flexibla och utformade för att ge kunderna friheten att välja planer som bäst stämmer överens med deras individuella förhållanden utan att känna sig bundna på långa och bökiga avtal. Denna kombination resulterar ofta i betydande långsikt a spar andar för kundbasen.

Rabatter & Erbjudanden

Kunden är i fokus när Hallstaviks Elverk pressenterar sina rabatter och erbjudanden. Regelbundna kampanjer och speciellt utformade rabattsystem är skräddarsydda för nytecknande och lojala kunder. Man kan vänta sig allt från introduktionsrabatter till prisnedgångar vid längre avtalstider.

 • Introerbjudanden för nya kunder
 • Loyalty bonuses för återkommande kundlojalitet
 • Specialkampanjer under utvalda säsonger

Påslag

Hallstaviks Elverks påslag är relativt låga jämfört med branschstandarderna. Genom en balanserad påslagsmodell ser företaget till att upprätthålla en hög servicenivå samtidigt som de bibehåller rimliga kostnader för sina kunder. Den klara strukturen i påslagsmodellen bidrar också till transparens och förtroende hos konsumenterna.

Förnyelsebar energi

Engagemanget för förnyelsebar energi hos Hallstaviks Elverk är inte bara en del av deras affärsmodell, utan det speglar också företagets dedikation till miljöfrågor. Genom att investera i och leverera el från 100% förnybara källor som sol, vind och vatten, bidrar de aktivt till en grönare framtid och hjälper sina kunder att vara del av lösningen snarare än problemet.

Avgiftstyp Pris Bindningstid Rabatt(er) Påslag Förnyelsebar el
Fast avgift XX kr/mån 0-12 månader Varierande XX öre/kWh 100%
Rörlig avgift Från XX öre/kWh Ingen Varierande XX öre/kWh 100%

Dessa element tillsammans utgör en stark grund för Hallstaviks Elverks tjänster, där kunden kan känna sig trygg i valet av sin elleverantör och bidra positivt till miljön.

Snabbinfo om Hallstaviks Elverk

Hallstaviks Elverk är en pålitlig leverantör av elektricitetstjänster som fokuserar på hållbar energilösningar och kundtillfredsställelse. Med ett engagemang för miljön erbjuder de svanenmärkta elavtal som garanterar att elen kommer från förnybara energikällor. De förenklar även kunders liv genom att tillhandahålla e-faktura och samlingsfaktura, vilket effektiviserar betalningsprocessen. Trots att vissa tjänster som autogiro och prisgaranti inte erbjuds, återspeglar de tillgängliga alternativen bolagets dedikation till bekvämlighet och miljöhänsyn.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Hallstaviks Elverk egna kunder?

Kundåsikter och omdömen är avgörande när det gäller att välja rätt elleverantör. Hallstaviks Elverk har under åren byggt upp en lojal kundbas som uppskattar deras fokus på transparens och hållbarhet. Recensioner på Reco och Trustpilot vittnar om ett starkt kundnöjdhetsindex, där många framhäver bolagets goda kundservice och competitiva priser. Däremot, SKI (Svenskt Kvalitetsindex) undersökningar betonar även vikten av kontinuerliga förbättringar i kundernas upplevelser.

Plattform Antal recensioner Genomsnittligt betyg
Reco 150 4,2 av 5
Trustpilot 75 4,0 av 5
SKI Ej tillgängligt Ej tillgängligt

Timpriser hos Hallstaviks Elverk

Hallstaviks Elverk erbjuder dynamiska och väldigt konkurrenskraftiga timpriser, vilka ger kunderna möjlighet att nyttja el till lägre priser under off-peak timmar. Detta passar perfekt för den medvetna konsumenten som önskar optimera sin elförbrukning utifrån de mest fördelaktiga tidpunkterna på dygnet. Tvärtemot många elleverantörer tillhandahåller de en transparent prissättningsmodell vilken det är lätt att förstå och dra nytta av.

Tid på dygnet Pris per kWh
Dagtid (07:00 – 19:00) XX öre/kWh
Nattid (19:00 – 07:00) XX öre/kWh
Helger XX öre/kWh

Fördelar & Nackdelar

Konsumenter som väljer Hallstaviks Elverk kan räkna med flera fördelar som ett brett utbud av elprodukter, transparenta priser och en miljövänlig inställning. Å andra sidan finns det alltid utrymme för förbättringar, speciellt om företaget fortsätter att expandera och måste behålla samma höga kundservicestandard.

Fördelar Nackdelar
Transparenta priser Begränsad kundtjänst under högtryck
Anpassningsbara avtalsformer Ökad efterfrågan kan påverka priser
100% förnyelsebar energi Behov av att stärka närvaron på marknaden

Kundsupport

Hallstaviks Elverk tar sin kundservice på största allvar. De har implementerat en användarcentrerad supportstruktur som säkerställer att varje kunds frågor och problem hanteras effektivt och professionellt. Förfrågningar via telefon eller e-post är välkomna, och svarstiden är vanligtvis snabb. Engagerade kundsupportrepresentanter arbetar med en lösning-inriktad ansats vilket ofta uppskattas i kundrecensioner.

Service Information
Öppettider Kundsupport Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 0175-250 00
Postadress Smålandsvägen 2, 763 30 Hallstavik

Sammanfattning

Hallstaviks Elverk framstår som en stark aktör på den svenska elmarknaden, med en förankring i hållbar utveckling och kundsatteaction. Företaget erbjuder inte bara konkurrenskraftiga priser och rättvisa avtalsvillkor, utan även en kundtjänst som bemöter kundernas behov med både effektivitet och välvilja. I en sektor där kundlojalitet och klar kommunikation är avgörande, levererar Hallstaviks Elverk på samtliga fronter och bygger därmed ett starkt varumärke för framtida tillväxt.

Vanliga Frågor

 • Kan jag följa min elförbrukning i realtid hos Hallstaviks Elverk?
  Ja, genom att logga in på din personliga kundportal kan du ha fullständig översikt över din dagliga förbrukning.
 • Vilka alternativ för betalning erbjuder Hallstaviks Elverk?
  Flera betalningsmetoder erbjuds, inklusive e-faktura, direktdebitering och autogiro, för att underlätta för alla typer av kunder.
 • Är det möjligt att få hjälp med att flytta mitt elavtal när jag byter bostad?
  Absolut, deras kundtjänst hjälper dig gärna med processen att flytta ditt avtal till din nya adress.
 • Har Hallstaviks Elverk något miljöprogram eller hållbarhetsinitiativ?
  Hallstaviks Elverk är engagerade i flera hållbarhetsprojekt och all deras el kommer från 100% förnyelsebara källor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *