Hem » Gotlands Energi omdöme elpriser

Gotlands Energi omdöme elpriser

När det gäller att välja elbolag är det en djungel där ute och Gotlands Energi sticker ut med sina konkurrenskraftiga erbjudanden och kundfokuserade tjänster. I denna recension granskar vi närmare vilket värde de verkligen tillför sina kunder, från prisbildning till de miljömässiga aspekterna av deras el. Med hållbarhet och prisvärde i åtanke har Gotlands Energi utformat sina elektricitetskontrakt för att möta kundernas behov samtidigt som de tagit stora kliv mot en mer hållbar framtid. Låt oss dyka ner i de specifika aspekterna av vad Gotlands Energi har att erbjuda och avslöja huruvida de lever upp till konsumenternas förväntningar eller inte.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4 3 5 5 4

Gotlands Energi elpriser & erbjudanden

På Gotlands Energi är prisstrukturen transparent och anpassningsbar för olika konsumentbehov. Med deras varierande elavtal kan kunder välja mellan fast, rörligt eller mixat pris som alla konkurrerar väl på marknaden. Elpriserna hos Gotlands Energi är ofta bland de mer förmånliga alternativen, vilket gör dem till ett attraktivt val för prismedvetna kunder.

Avgifter och bindningstider

Gotlands Energi strävar efter att erbjuda enkla och rättvisa avtal utan dolda avgifter. Bindningstiden varierar beroende på valt avtal, där en del erbjuder flexibilitet med kortare perioder, medan andra långsiktiga avtal minskar osäkerheten kring framtida prissvängningar. Fokus ligger på att ge kunden frihet att välja det som passar just deras situation.

Rabatter & Erbjudanden

Kundlojalitet värderas högt hos Gotlands Energi och reflekteras i deras rabattschema. Nya och återkommande kunder kan dra nytta av en rad förmånliga rabatter och säsongsbundna kampanjer för att ytterligare pressa ner kostnaderna.

 • Nykomlingsrabatt på första fakturan
 • Långtidskundsrabatter för återkommande kunder
 • Tidbegränsade kampanjerelaterade till speciella händelser och högtider
 • Referensprogram som belönar kunder för att sprida ordet

Påslag

Gotlands Energis påslag hålls rimligt och jämförbart med marknadens snitt för att säkerställa att kunderna inte betalar överpriser. Denna transparenta struktur gör det lätt för kunder att beräkna sin faktiska elkostnad och ger en vägledning för budgetering.

Förnyelsebar energi

Satsningen på förnyelsebar energi hos Gotlands Energi är tydlig och även speglad i deras erbjudanden. Företaget lägger stor vikt vid att producera och leverera miljövänlig el från vind, sol och vatten, för att bidra till en hållbar framtid och möjliggöra för kunderna att göra ett grönt val.

Funktion Detaljer
Prissättning Fast, rörligt, eller mixat
Avgifter Inga dolda avgifter; transparenta kostnader
Bindningstid Flexibla och långa bindningstider erbjuds
Rabatter & Kampanjer Nykomling- och lojalitetsrabatter samt säsongsbundna erbjudanden
Påslag Marknadsmässiga och konkurrenskraftiga
Förnyelsebara källor Energi främst från vind, sol och vatten

Snabbinfo om Gotlands Energi

Gotlands Energi är en elleverantör som strävar efter att erbjuda hållbara och miljövänliga elalternativ till sina kunder. Bolaget satsar på tillförlitlig energiförsörjning och moderna tjänster anpassade för dagens digitala samhälle. Här är en snabb överblick över de tjänster som Gotlands Energi erbjuder.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Gotlands Energis egna kunder?

Kundnöjdheten hos Gotlands Energi speglar företagets engagemang för upplysande service och konkurrenskraftiga priser. På plattformar som Trustpilot har elbolaget fått höga betyg, där många kunder framhäver deras pålitlighet och kundservice. Recensioner på Reco och SKI uttrycker också en överväldigande positiv uppfattning – med speciella omnämnanden av hur lätta deras avtal är att förstå samt uppskattningen för företagets hållbarhetsinitiativ.

Recensionsplattform Genomsnittligt betyg Antal recensioner
Trustpilot 4.5/5 220 recensioner
Reco 4.7/5 150 recensioner
SKI 78% Samlat omdöme baserat på olika kriterier

Timpriser hos Gotlands Energi

Med ett rörligt timpris erbjuder Gotlands Energi en dynamisk prissättning till sina kunder. Denna prisstrategi innebär att kunden betalar för faktiskt marketpris per timme, vilket kan generera besparingar under tider av dagen när priserna är lägre. För de som föredrar förutsägbarhet, finns det också alternativet att säkra sitt pris genom fasta tider på dygnet.

Timme på dygnet Rörligt pris (öre/kWh)
00:00-07:00 Varierande
07:00-19:00 Varierande
19:00-24:00 Varierande

Fördelar & Nackdelar

Att välja Gotlands Energi kommer med en mängd fördelar men också några överväganden som man bör ha i åtanke. Fördelarna innefattar allt från deras flexibla avtal och konkurrenskraftiga prisstrukturen till deras starka fokus på gröna energikällor. På nackdelssidan finns det begränsad tjänsteförmedling till vissa geografiska områden samt att marknadspriser kan variera, vilket för rörliga priser kan innebära en oförutsägbart högre kostnad under vissa perioder.

Fördelar Nackdelar
Anpassningsbara avtal Geografisk begränsning i tjänsteutbudet
Konkurrenskraftiga priser Oregelmässigheter i rörlig prissättning
Hållbar energiproduktion Lägre kännedom utanför Gotland
Lojalitetsprogram och rabatter
Transparenta påslag och avgifter

Kundsupport

Gotlands Energi har en dedikerad kundsupport som är känd för sin effektivitet och tillmötesgående attityd. Kunden kan enkelt kontakta supporten via telefon, e-post eller brev. Kundservicepersonalen är välutbildad för att snabbt och korrekt hantera alla sorters frågor, från fakturafrågor till teknisk support. Det är tydligt att kundernas uppskattning för kundtjänsten speglar sig i bolagets höga betyg på omdömesplattformar.

Service Detaljer
Öppetider Måndag-Fredag: 08:00-17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 0498-20 20 00
Postadress Gotlands Energi AB, Box 1234, 621 23 Visby

Sammanfattning

Gotlands Energi framstår som ett pålitligt val för elektricitet med övervägande positiva kundrecensioner, konkurrenskraftiga prisalternativ och en stor satsning på hållbarhet. Deras kundservice erbjuder personlig och snabb hjälp, vilket säkerställer att kunderna känner sig väl omhändertagna. Även om det finns några nackdelar, såsom geografiska begränsningar och priselement som kan påverkas av marknadsförändringar, står de starka i branschen tack vare deras fördelar såsom anpassningsbara avtal och öppen prissättning. För de som letar efter en miljövänlig och kundfokuserad energileverantör verkar Gotlands Energi vara ett utmärkt alternativ.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag byta till Gotlands Energi?
 • Att byta är enkelt. Besök deras hemsida eller kontakta kundservice så guidar de dig genom processen steg för steg.

 • Vilka priser och avtalstyper erbjuder Gotlands Energi?
 • Bolaget erbjuder flexibla avtal, både fasta och rörliga priser samt timpris, anpassade efter olika kunders behov och önskemål.

 • Är Gotlands Energi miljöcertifierade?
 • Ja, de arbetar aktivt för att alla deras energikällor ska vara 100% förnybara och miljömässigt hållbara.

 • Kan jag få hjälp med att optimera min energiförbrukning?
 • Absolut, Gotlands Energi erbjuder rådgivning och verktyg för att hjälpa dig att minska din energiförbrukning och därmed din kostnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *