Hem » Göteborg Energi omdöme elpriser

Göteborg Energi omdöme elpriser

I jakten på det mest fördelaktiga elavtalet är det avgörande att förstå vad som utgör ett bra erbjudande. Det gäller inte bara priset utan också villkoren, tillgången till förnybar el och övriga tjänster som erbjuds. Göteborg Energi står ofta i rampljuset när man diskuterar pålitliga och innovativa energiföretag i Sverige. I denna recension dyker vi djupare in i vad som gör Göteborg Energi till ett populärt val bland svenska hushåll och företag. Vi tar en titt på deras erbjudanden, prisstrukturen, och hur de står sig gällande förnyelsebarhet och kundvänlighet. Låt oss utforska de olika aspekterna av detta väletablerade energibolag och se hur de står sig i konkurrensen.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 4/5

Göteborg Energi elpriser & erbjudanden

Med en konkurrenskraftig prisbild och transparenta priser har Göteborg Energi etablerat sig som ett förmånligt alternativ på den svenska elmarknaden. Företaget erbjuder varierade elavtal, från rörliga till fasta priser för att möta olika kunders behov. De har också ansträngningar för att göra energikostnaderna förståeliga och hanterbara för sina kunder, vilket underlättar budgetplanering för hushåll och företag.

Avgifter och bindningstider

En av de mest uppskattade egenskaperna hos Göteborg Energi är deras flexibla bindningstider och låga avgifter. De erbjuder olika alternativ för att ge konsumenter friheten att välja ett avtal som passar just deras livssituation bäst. Det betyder att för dem som söker större flexibilitet finns det möjlighet till kortare bindningstider, medan andra kan låsa i längre perioder för att nyttja eventuellt lägre priser.

Rabatter & Erbjudanden

Göteborg Energi är kända för att locka nya och befintliga kunder med attraktiva rabatter och erbjudanden. Dessa kan inkludera allt från välkomstrabatter till lojalitetsprogram som belönar långsiktig engagemang. Erbjudandena uppdateras kontinuerligt för att reflektera marknadsläget och kundens behov.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Lojalitetsprogram med bonusar
 • Tidvis sänkta påslag för långvariga kundrelationer

Påslag

I linje med branschstandard tar Göteborg Energi ut ett påslag ovanpå inköpspriset för el vilket kan variera beroende på marknadsförhållandena. Påslaget är dock konkurrenskraftigt och företaget strävar efter att hålla det så lågt som möjligt för att försäkra att kunderna får ett gott värde för sitt pris.

Förnyelsebar energi

Göteborg Energi är inte bara en tillhandahållare av energi, de är även pionjärer inom satsningar på förnyelsebar energi. Deras el kommer i stor utsträckning från miljövänliga källor som vindkraft, solenergi och vattenkraft. Detta gör att kunderna kan känna sig trygga med att de bidrar till en mer hållbar framtid samtidigt som de använder sig av Göteborg Energis tjänster.

Erbjudande/Typ Detaljer
Välkomstrabatt Nya kunder får rabatt vid teckning av visst avtal
Lojalitetsbonus Bonusar för långsiktiga kunder
Gröna alternativ Energi från förnybara källor

Snabbinfo om Göteborg Energi

Göteborg Energi är en ledande aktör på den svenska energimarknaden och erbjuder en rad tjänster för att möta kundernas behov. Från miljövänliga elavtal till praktiska betalningslösningar, strävar de efter att göra din energianvändning både enkel och hållbar. Så oavsett om du letar efter ett svanenmärkt elavtal eller vill hantera dina fakturor digitalt, kan Göteborg Energi ha lösningen för dig.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Göteborg Energis egna kunder?

Kundnöjdheten är en viktig mätare för ett företags framgång och Göteborg Energi står inte tillbaka i detta avseende. På oberoende recensionsplattformar som Reco, SKI och Trustpilot har Göteborg Energis tjänster och kundservice fått många positiva omdömen. Kunderna prisar ofta bolagets tydlighet i avtal och räkningar, deras konkurrenskraftiga priser och pålitliga leveranser. Förutom det uppskattas även den miljövänliga inriktningen samt förmånen att kunna välja olika typer av elavtal som matchar individuella behov och värderingar.

 • Reco: Över 2 000 recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4.5/5
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Höga betyg inom kundnöjdhet och service
 • Trustpilot: 3 500+ omdömen med ett snitt på 4/5 stjärnor

Timpriser hos Göteborg Energi

Göteborg Energi erbjuder sina kunder möjligheten att dra nytta av varierande timpriser, vilket innebär att elpriset anpassas efter marknadspriset varje timme. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för de som har möjlighet att anpassa sin elförbrukning till tider på dygnet då priserna är lägre. Genom smarta tekniska lösningar och en transparent prissättning är det enkelt för kunderna att följa med i prisförändringarna och anpassa sin användning.

Tid på dygnet Genomsnittligt timpris (öre/kWh)
Morgon (06-10) Marknadspris + påslag
Dag (10-18) Marknadspris + påslag
Kväll (18-22) Marknadspris + påslag
Natt (22-06) Marknadspris + påslag

Fördelar & Nackdelar

Att välja Göteborg Energi som elektricitetsleverantör kommer med flera fördelar såsom tillgången till gröna energialternativ och flexibla avtalsformer. Bolagets fokus på kundtjänst och deras strävan efter transparens ses också positivt. Dock kan det för vissa konsumenter vara svårt att optimera den potentiella besparingen med timpriser utan en smart förbrukningsanpassning eller mer avancerade verktyg för att följa prissvängningarna.

Fördelar Nackdelar
Miljövänlig energi från förnybara källor Varierande timpriser kan kräva aktiv förbrukningsanpassning
Flexibla avtalsvillkor och priser Krav på mer aktiva val för optimal besparing
Bra kundservice och tydliga avtal

Kundsupport

Göteborg Energis kundsupport har visat sig vara ytterst kvalitativ och tillgänglig. Företaget har ett engagerat supportteam som är redo att hjälpa till med alla typer av frågor eller problem som uppstår. De erbjuder en mängd olika kanaler för kontakt, inklusive telefon, e-post och en djupgående kunskapsbas på deras hemsida. Många kunder vittnar om snabba svarstider och en genuint hjälpsam attityd från kundservicemedarbetarna.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar 08:00 – 16:00 [email protected] 031-62 62 62 Göteborg Energi, Box 53, 401 20 Göteborg

Sammanfattning

Göteborg Energi utmärker sig som en stabil och miljömedveten aktör på den svenska energimarknaden. Med konkurrenskraftiga priser, en varierad portfölj av elavtalsalternativ och en utpräglad miljöprofil har de byggt upp ett starkt förtroende bland sina användare. Genom att erbjuda timanpassade priser kombinerat med effektiva verktyg för övervakning av energiförbrukning får kunderna drivkraften att effektivisera sin elanvändning och därmed minska både kostnader och påverkan på miljön. Trots de utmaningar som följer med de varierande timpriserna har Göteborg Energi visat att bra kundstöd och genomtänkta lösningar kan överbrygga dessa hinder.

Vanliga Frågor

 • Hur anmäler jag flytt hos Göteborg Energi?
 • Svar: Du kan enkelt anmäla din flytt via Göteborg Energis hemsida eller genom att kontakta kundservice direkt.

 • Kan jag följa mitt elförbrukningsmönster över tid?
 • Svar: Absolut, Göteborg Energi tillhandahåller verktyg och appar som möjliggör övervakning och styrning av din förbrukning.

 • Finns det bindningstid på Göteborg Energis elavtal?
 • Svar: Det beror på vilket typ av avtal du väljer. Det finns avtal både med och utan bindningstid. Mer information finns specificerat i avtalsvillkoren.

 • Har Göteborg Energi några erbjudanden för nya kunder?
 • Svar: Erbjudanden och kampanjer varierar över tid, så det är bäst att hålla ögonen öppna på företagets hemsida eller kontakta kundservice för aktuell information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *