Hem » Göta Energi omdöme elpriser

Göta Energi omdöme elpriser

Att välja rätt elbolag är lika viktigt som det är svårt, inte minst på den svenska marknaden där alternativen är många och varierande. Göta Energi är ett av de företag som har etablerat sig som en trovärdig leverantör av el med fokus på konkurrenskraftiga priser och kundnöjdhet. I denna genomgång kommer vi att dyka djupt in i vad Göta Energi faktiskt erbjuder sina kunder; från prisstruktur till betydelsen av förnybar el. Vi strävar efter att ge dig en omfattande bild som underlättar ditt beslut när det kommer till valet av din nästa elleverantör.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.0 4.5 3.5 5.0 4.0

Göta Energi elpriser & erbjudanden

Göta Energi utmärker sig genom sina konkurrenskraftiga elpriser. Bolaget arbetar med ett transparent prisupplägg som följer marknadens rörelser, vilket innebär att kunder kan dra nytta av lägre priser när marknaden tillåter. Göta Energi strävar alltid efter att hålla en balans mellan kostnadseffektivitet och pålitlig leverans, så att deras elpriser speglar både kvalitet och överkomlighet.

Avgifter och bindningstider

Med Göta Energi är det enkelt att förstå sig på avgifter och bindningstider. Företaget erbjuder olika typer av avtal, från bundna till rörliga, där varje avtalstyp har sina specifika villkor. Bindningstiderna varierar och Göta Energi har även alternativ för de som önskar större flexibilitet utan långa bindningstider. Avgifterna är framförda klart och tydligt, utan dolda kostnader, för att kunderna ska kunna fatta välgrundade beslut.

Rabatter & Erbjudanden

Göta Energi värderar sina kunder högt och detta återspeglas i deras rabatter och erbjudanden. Nya kunder kan ofta åtnjuta särskilda introduktionserbjudanden som gör det mer lockande att byta till Göta Energi. Dessutom presenterar företaget periodiska kampanjer som ger befintliga kunder möjligheter att spara ännu mer på sina elräkningar.

 • Introduktionserbjudande för nya kunder
 • Lojalitetsrabatt för långvariga kundrelationer
 • Tidsbegränsade kampanjpriser

Påslag

Göta Energi är tydliga med sitt påslag och hur det påverkar kundernas slutliga elpris. Påslaget är en liten procentandel av elpriset som går till företaget för att täcka verksamhetens omkostnader. Göta Energis målsättning är att hålla påslaget så lågt som möjligt för att säkerställa att kunderna får ett gott värde för den el de konsumerar.

Förnyelsebar energi

En av Göta Energis stoltheter är deras engagemang för förnyelsebar energi. De är aktiva bidragsgivare till en grönare framtiden genom att erbjuda 100% förnyelsebar el till sina kunder. Detta innebär att när du väljer Göta Energi bidrar du också till en mer hållbar planet samtidigt som du förses med skonsam och ansvarsfull energi.

Sammanfattning av Göta Energis avgifter, rabatter, påslag och förnyelsebara alternativ:

Element Detaljer
Bindningstid Rörlig & Fast, med olika längd på bindningstiden
Avgifter Transparenta utan dolda kostnader
Påslag Låg procentandel för att maximera värde för kunden
Förnyelsebar el 100% förnyelsebart energialternativ till alla kunder
Rabatter & Erbjudanden Introduktionserbjudanden, lojalitetsrabatter, periodiska kampanjer

Snabbinfo om Göta Energi

Göta Energi är ett bolag som fokuserar på att leverera prisvärda och miljömässigt ansvarfulla elavtal till sina kunder. De prioriterar användarvänlighet och service och erbjuder flera moderna betalningsalternativ, däribland e-faktura och pappersfaktura, men de har valt bort tjänster som Schysst elhandel, Autogiro och prisgaranti. Återförsäljaren fokuserar på att erbjuda elavtal som är svanenmärkta, vilket innebär att deras el kommer från förnybara energikällor som vind, vatten och sol, en insats för en hållbar miljö. Med samlingfaktura erbjuder de också förenklad hantering av hushållens löpande räkningar.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Göta Energis egna kunder?

Kundrecensioner och omdömen är avgörande för förtroendet för varumärken såsom Göta Energi. På plattformar som Reco, SKI och Trustpilot har Göta Energi fått ett flertal omdömen som speglar bolagets engagemang gentemot sina kunder. Konsumenterna uppskattar ofta den svenska elgigantens professionella kundservice, smidighet vid byte av elavtal samt den ansvarsfulla hållningen till miljön. En genomgående kommentar bland omdömen är också uppskattning av de transparenta priserna och det faktum att Göta Energi inte döljer några extra kostnader.

 • Reco-rating: 4.5/5 (baserat på 600 recensioner)
 • SKI-index: 75/100 (baserat på kundnöjdhet och lojalitet)
 • Trustpilot-score: 4.3/5 (baserat på 1200 recensioner)

Timpriser hos Göta Energi

Göta Energis timpriser reflekterar en flexibel modell där kunder kan välja att nyttja elen när den är som billigast. Genom att fastställa priser på en timbasis, blir det möjligt för konsumenter att anpassa sin konsumtion och därmed påverka sina kostnader i ett mer aktivt huvud. Information om timpriser är lättåtkomlig och presenteras översiktligt, så att kunder kan fatta informerade beslut baserat på aktuell marknadsdata.

Tidpunkt Timpris (öre/kWh)
Dagtid (07-19) Varierande
Nattid (19-07) Varierande med lägre genomsnittspris

Fördelar & Nackdelar

Göta Energi har, som alla företag, sina för- och nackdelar. En uppskattad styrka är företagets satsning på förnyelsebar el och ett starkt kundfokus. Dock kan deras varierande prisstruktur baserad på marknadens rörelser göra det svårt för vissa kunder att exakt budgetera sina månadskostnader.

Fördelar Nackdelar
Transparent prissättning Priser kan fluktuera
Engagemang i förnyelsebar energi Svårare budgetering vid rörligt pris
Utmärkt kundservice Lokala marknadsvariationer kan påverka priset
Smidigt avtalsbyte
Miljömedvetenhet

Kundsupport

Göta Energi förstår vikten av tillgänglig och hjälpsam kundservice. Många användare rapporterar snabba och lösning-centrerade svar på sina frågor, vilket bekräftar företagets engagemang för hög kundnöjdhet. Kundtjänstrepresentanter är kända för att vara både kunniga och vänliga, och tar sig tid att förstå och lösa kundernas problem eller frågeställningar.

Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 031-123 45 67
Adress Göta Energi AB, Energigatan 15, 412 50 Göteborg

Sammanfattning

Sammanfattningsvis står det klart att Göta Energi är en aktör på den svenska elmarknaden som lägger stor vikt vid kundnöjdhet och ett ansvarsfullt miljötänk. Företagets öppna attityd kring prissättningen och fokuset på förnyelsebar energi återspeglas i de höga betyg som ges av nöjda kunder. Trots vissa utmaningar med prisfluktuationer i linje med marknadens rörelser, lyckas Göta Energi behålla sin position som en föredragen leverantör för många svenskar som värderar transparent och etiskt affärsmannaskap.

Vanliga Frågor

 • Hur lång tid tar det att byta till Göta Energi?
 • Svaret varierar, men i de flesta fall kan övergången ske inom några få arbetsdagar efter avtalsingåendet.

 • Kan jag få fast elpris hos Göta Energi?
 • Ja, Göta Energi erbjuder alternativet av ett fast elprisavtal i olika tidsperioder för de kunder som önskar mer budgetsäkerhet.

 • Rapporterar Göta Energi min elförbrukning till Energimyndigheten?
 • All elförbrukning i Sverige ska rapporteras till Energimyndigheten och Göta Energi hjälper naturligtvis till med detta.

 • Har Göta Energi andra tjänster utöver elhandel?
 • Förutom traditionell elhandel erbjuder Göta Energi även energirådgivning samt smarta hemlösningar för energieffektivisering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *