Hem » GodEl omdöme elpriser

GodEl omdöme elpriser

I Sveriges ständigt växande energilandskap är det av yttersta vikt att göra välunderbyggda val när man ska välja elleverantör. GodEl, känt för sitt engagemang i hållbarhetsfrågor och sin strävan efter att erbjuda miljövänlig el, står ut som ett företag som inte enbart bedöms efter sin kapacitet att leverera el utan också efter hur de påverkar vårt samhälle och vår planet. Med transparens i sina priser och en filosofi som går hand i hand med konsumentens intressen, har GodEl etablerat sig som en aktör som alltfler svenska hushåll litar på. Men hur står sig de egentligen när vi bryter ner deras tjänster i detalj? Vi har granskat deras erbjudanden, avgifter, bindningstider och inte minst deras åtagande till förnybar energi för att ge dig en klar bild av vad du kan förvänta dig som kund hos GodEl.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.2 3.8 4.5 4.9 4.0

GodEl elpriser & erbjudanden

För dig som letar efter konkurrenskraftiga elpriser är det värt att undersöka GodEls utbud. Denna leverantör är känd för sin satsning på gröna lösningar och strävar efter att hålla sina priser transparenta och rättvisa. Genom sina variabla och fastprisavtal kan du som konsument välja det alternativ som bäst passar dina behov och din plånbok.

Avgifter och bindningstider

Hos GodEl hittar du en flexibel struktur av avgifter och bindningstider, där tydlighet och rättvisa regler råder. En av fördelarna är frånvaron av långa bindningstider, vilket innebär att du som kund har friheten att byta elavtal utan bekymmer om höga avgifter. Dessutom, med konkurrenskraftiga överföringsavgifter och en transparent prislista, är det enkelt att förstå vad du betalar för.

Rabatter & Erbjudanden

Rabatter och specialerbjudanden är en integrerad del av GodEls kundupplevelse. De uppmuntrar nya och befintliga kunder att delta i miljövänlig energianvändning genom attraktiva incitament.

  • Grönt El-avtal med rabatt första året
  • Kombinationserbjudanden med partnerföretag
  • Lojalitetsprogram för långsiktiga kunder

Påslag

Även om påslagen hos GodEl är konkurrenskraftiga, är det viktigt att ha i åtanke att dessa kan variera beroende på marknadssituationen. GodEls påslag reflekterar en balans mellan att erbjuda ett kostnadseffektivt alternativ och att investera i hållbar energiproduktion.

Förnyelsebar energi

När det gäller förnyelsebar energi, står sig GodEl starkt med sitt fulla engagemang för att endast leverera el från förnybara källor såsom vatten, vind och sol. De underlättar även för konsumenter att bidra till en grönare framtid genom att investera en del av intäkterna i miljöprojekt och förnybar energiutveckling.

Kategori Information
Avgifter Inga dolda avgifter, transparent prislista
Bindningstider Flexibla, inga långa bindningstider
Rabatter & Erbjudanden Grönt El-avtal, kombinationserbjudanden, lojalitetsprogram
Påslag Konkurrenskraftiga och marknadsanpassade
Förnyelsebar energi 100% förnyelsebar, investering i miljöprojekt

Snabbinfo om GodEl

GodEl är ett elhandelsbolag som satsar på att vara mer än bara en leverantör av el. De strävar efter att kombinera konkurrenskraftiga priser med miljöansvar och socialt engagemang. Företaget erbjuder inte bara grön el utan säkerställer också att deras elavtal uppfyller höga miljöstandarder, inklusive möjligheten till svanenmärkt elavtal. GodEl är övertygade om att det är viktigt för kunderna att få valmöjligheter när det gäller betalningslösningar, vilket reflekteras i deras tjänsteutbud. Nedan finns en översikt över vilka tjänster som GodEl erbjuder och inte erbjuder.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger GodEls egna kunder?

Att hitta ett elbolag som uppfyller både funktionella och etiska krav kan vara utmanande. GodEls kundomdömen lyser dock ofta i positiva ordalag om deras engagemang för förnyelsebar energi och kundorienterad service. På plattformar som Reco, SKI och Trustpilot framkommer det att kunder uppskattar både bolagets miljöinsatser och deras kundtjänst som ofta får beröm för sitt snabba och hjälpsamma bemötande.

  • Reco: Över 200 recensioner med genomsnittsbetyg 4,5/5
  • SKI: Återkommande höga kundnöjdhetsscores
  • Trustpilot: 300+ omdömen med en rating på 4/5

Timpriser hos GodEl

GodEls prisstruktur för timprisavtal ger möjligheten att nyttja el när den är som billigast. Följaktligen kan kunder dra nytta av prisvariationerna på elmarknaden genom att anpassa sin elanvändning. Denna prisplan uppmuntrar till en mer medveten konsumtion, vilket kan bidra till lägre elkostnader och en mer hållbar livsstil.

Tid på dygnet Pris per kWh
Dagtid (07-19) Marknadens timpris + påslag
Nattid (19-07) Marknadens timpris + påslag
Helger Rabatterat timpris + påslag

Fördelar & Nackdelar

Baserat på de erfarenheter kunder delat blir det tydligt att GodEl har en lång lista av fördelar, från deras miljöengagemang till flexibla avtalsvillkor. Nackdelarna är färre men kan innefatta att marknadspriset på el varierar, vilket påverkar kostnaderna för kundens timprisavtal. Trots detta står sig GodEl stark på elmarknaden som en pålitlig och ansvarstagande leverantör av grön el.

Fördelar Nackdelar
Engagemang för förnyelsebar energi Variation i elpriset påverkar timprisavtal
Flexibla avtalsvillkor Kan vara dyrare under högkonsumtionstider
Hög kundnöjdhet Begränsade fastprisavtal vid hög efterfrågan
Transparenta priser och påslag

Kundsupport

GodEl strävar efter att ge sina kunder exceptionell service. Många recensioner pekar på att företagets kundtjänst är både tillmötesgående och effektiv, vilket skapar ett mervärde för sina kunder. Med en expertis som kan besvara allt från enkla frågor till mer komplexa energiförfrågningar, står GodEls supportteam redo att bistå via flera olika kanaler.

Öppetider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar 08-17 [email protected] 0770-82 00 00 GodEl AB, Energigatan 10, 111 52 Stockholm

Sammanfattning

I sin helhet levererar GodEl inte bara konkurrenskraftiga el-priser utan också en kraftfull kundupplevelse. Genom deras engagemang för förnybar energi och transparenta prissättning har företaget cementerat sin position som en av de mest ansedda elbolagen i Sverige. Dessutom framhäver kunderna ofta upplevelsen med kundservicen som en positiv aspekt, ett tecken på att GodEl inte bara säljer el utan även bygger långsiktiga relationer med sina kunder. Denna sammansättning av prisvärdhet, service och miljöhänsyn gör GodEl till ett utmärkt val för svenska elkonsumenter.

Vanliga Frågor

  • Kan jag byta till GodEl när som helst? Ja, det är möjligt att byta till GodEl när som helst. De hanterar din avtalsflytt och ser till att övergången blir smidig.
  • Är el från GodEl verkligen 100% förnybar? Absolut, GodEl garanterar att all el de säljer kommer från 100% förnybara källor.
  • Finns det en bindningstid hos GodEl? GodEl erbjuder flexibla avtal där majoriteten inte har någon bindningstid, vilket ger friheten att byta eller säga upp avtalet.
  • Hur ser jag mitt aktuella elpris hos GodEl? Ditt aktuella elpris från GodEl hittas enkelt på deras kundportal eller på den månatliga fakturan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *