Hem » GNP Energy omdöme elpriser

GNP Energy omdöme elpriser

I jakten på det bästa elavtalet är det en djungel av alternativ som breder ut sig framför den svenska konsumenten. I denna recension kommer vi att djupdyka i det som erbjuds av GNP Energy, ett bolag som sticker ut med sin ambition att erbjuda konkurrenskraftiga priser och villkor. Med ett fokus på transparens och kundnöjdhet siktar de på att lysa starkt på den svenska elmarknaden. Låt oss undersöka hur väl de lyckas leva upp till sina löften.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.2 3.8 4.5 4.9 4.0

GNP Energy elpriser & erbjudanden

GNP Energy är ett elbolag som aktivt arbetar för att erbjuda såväl konkurrenskraftiga som rättvisa elpriser. Med tydlig prisstruktur och en marknadsanpassad prisbild är de ett lockande alternativ för många svenska hushåll och företag. Deras prissättning återspeglar en ambition att vara transparenta, vilket gör det enklare för konsumenter att förutse sina elräkningskostnader och därmed planera sin ekonomi på ett effektivare sätt.

Avgifter och bindningstider

Det är viktigt för kunden att förstå den totala kostnaden för ett elavtal. Hos GNP Energy finner vi en struktur för avgifter och bindningstider som är anpassad för olika behov och förutsättningar. De erbjuder avtal utan långa bindningstider, vilket ger flexibilitet och frihet att byta elavtal vid behov utan att påföras ytterligare kostnader för exempelvis uppsägning.

Rabatter & Erbjudanden

GNP Energy står ut i folkmängden med sina attraktiva erbjudanden och rabatter. De strävar efter att belöna sina kunder genom lojalitetsprogram och säsongsbaserade kampanjer som hjälper till att minska kostnaderna över tid. Deras kundorienterade synsätt reflekteras i följande erbjudanden:

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Bonusprogram för långvariga kundrelationer
 • Tillfälliga kampanjer med extra förmånliga elpriser

Påslag

Med en öppen redovisning av påslagen strävar GNP Energy efter att hålla en låg nivå för att bli mer attraktiva på marknaden. Påslag är en variabel del av elpriset som kan påverka den totala kostnaden signifikant, och här arbetar GNP Energy med tydlighet för att kunder ska kunna göra informerade val.

Förnyelsebar energi

I linje med en växande efterfrågan på miljövänliga alternativ har GNP Energy valt att satsa helhjärtat på förnybar energi. Det handlar om att investera i och förse konsumenter med el från förnybara energikällor som sol, vind och vatten. Detta initiativ har inte bara en positiv inverkan på miljön, utan ger också företaget en stark position hos miljömedvetna kunder.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Inga dolda avgifter Flexibla avtal Varierade erbjudanden Konkurrenskraftiga 100% Förnybart

Snabbinfo om GNP Energy

GNP Energy erbjuder innovativa och hållbara energilösningar för deras kunder. Som en aktiv aktör på marknaden strävar GNP Energy efter att leverera miljövänlig el till konkurrenskraftiga priser samtidigt som de fokuserar på högkvalitativ kundservice. Här är en översikt över några av de tjänster som GNP Energy tillhandahåller:

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Alla ovanstående tjänster har utformats för att möta olika behov och preferenser hos kunderna, allt från dem som föredrar digitala lösningar som e-faktura och samlingsfaktura, till de som väljer miljömärkta alternativ som svanenmärkt el.

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger GNP Energys egna kunder?

GNP Energy, erkänt för sitt engagemang i miljövänlig och förnyelsebar energi, har också ett starkt rykte på olika recensionsplattformar. Kunden bedömer att elbolagets service står i paritet med deras gröna initiativ, vilket genererar positiva omdömen. På Trustpilot ser vi en mängd kunder som lyfter fram både kundservice och användarvänlighet, medan andra framhåller elbolagets tydliga fakturor och konkurrenskraftiga priser.

 • Trustpilot: 4 av 5 stjärnor (1,200 recensioner)
 • Reco.se: 4.2 av 5 stjärnor (500 recensioner)
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Topprankat i kundnöjdhet inom branschen

Timpriser hos GNP Energy

GNP Energy erbjuder sina kunder flexibla timpriser som speglar marknadens fluktuationer. Med deras dynamiska prisstruktur kan konsumenterna dra fördel av de tider på dygnet när elpriset är som lägst, vilket kan leda till betydande besparingar. Bolagets prissystem är utformat för att uppmuntra till en mer energimedveten konsumtion och stödja kunderna i att minska sin miljöpåverkan.

Tid på dygnet Timpris
07:00 – 19:00 Varierande
19:00 – 07:00 Reducerat

Fördelar & Nackdelar

Att välja GNP Energy som sin elleverantör innebär flera uppsidor, inte minst deras tydliga fokus på hållbar utveckling och kundcentrerad service. De flexibla avtalen utan långa bindningstider är också något som uppskattas. Dock kan de variabla timpriserna innebära att det krävs en viss insikt och aktivitet från kundens sida för att optimera sina elinköp.

Fördelar Nackdelar
Förnybar energi Kräver aktivitet för bästa pris
Transparent prissättning Marknadens prissvängningar påverkar
Ingen lång bindningstid Limited fysiska kundcenter
God kundservice

Kundsupport

GNP Energy är välkända för sin responsiva och hjälpsamma kundsupport. De arbetar ständigt med att förbättra användarupplevelsen genom att erbjuda pålitlig service och snabba svar. Med ett team av experter kan de lösa problem och svara på frågor effektivt, vilket maximerar kundnöjdheten. Oavsett om det handlar om fakturafrågor eller support för att optimera energianvändningen, är GNP Energy’s kundsupport tillgänglig för att ge den hjälp som behövs.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00 [email protected] 0770-33 99 33 GNP Energy AB, Energigatan 17, 111 52 Stockholm

Sammanfattning

GNP Energy framstår som en solid partner för alla som värdesätter miljövänlig och prismedveten energi. Företaget kombinerar ett starkt fokus på hållbarhet med konkurrenskraftiga priser och utmärkt kundservice. Med positiva omdömen från nöjda kunder, transparent prissättning och engagemang för förnybara energikällor, positionerar sig GNP Energy väl i den svenska energimarknaden. Deras dynamiska prissystem och flexibla avtal gör dem till ett förståndigt val för miljömedvetna konsumenter.

Vanliga Frågor

Vi har samlat de vanligaste frågorna och svaren för att ge ytterligare information om GNP Energy och deras tjänster:

 • Hur byter jag till GNP Energy? – Det är enkelt att byta. Besök företagets webbplats eller kontakta dem direkt för att börja ditt byte.
 • Är energin verkligen 100% förnybar? – Ja, GNP Energy använder endast energi från förnybara källor.
 • Kan jag få hjälp att förstå mitt avtal? – Absolut, kundservice hjälper gärna till att förklara detaljerna i ditt avtal.
 • Vilka betalningsmetoder accepteras? – GNP Energy accepterar flera betalningsmetoder, inklusive autogiro och e-faktura.
 • Hur påverkas jag av marknadens prissvängningar? – Med GNP Energy’s timpris kan du dra nytta av de tider när priset är lägre, men du kan också bli påverkad när priserna är högre. De erbjuder dock verktyg och råd för att hjälpa dig att optimera din användning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *