Hem » Forward Energy omdöme elpriser

Forward Energy omdöme elpriser

I takten av vårt vardagliga liv är valet av elbolag ett beslut som ofta kan lämnas oreflekterat. Dock, med växande miljömedvetenhet och priskänslighet har detta val blivit än mer angeläget. När det gäller att välja rätt elavtal kan konsumenterna behöva navigera genom en djungel av erbjudanden, avgifter och bindningstider. Forward Energy framträder i denna landskap som en aktör som värnar om både plånboken och planeten. Med ett öga för konkurrenskraftiga priser och ett annat för hållbarhet, positionerar de sig som ett elektricitetsföretag för framtiden. Låt oss ta en närmare titt på hur väl Forward Energy lever upp till sina löften genom att granska olika aspekter av deras service och erbjudanden.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 3.8 4.7 5.0 4.2

Forward Energy elpriser & erbjudanden

Forward Energy anstränger sig för att erbjuda konkurrenskraftiga elpriser som matchar kundens förväntningar. Med en transparent prismodell, där kostnader speglar marknadsvärdet, kan användare dra fördel av företagets prisstrategier. Deras priser är utformade för att ge klara besparingar samtidigt som de bibehåller en hög kvalitetsstandard på tjänsterna de erbjuder.

Avgifter och bindningstider

Hos Forward Energy är en av hörnstenarna flexibilitet, vilket återspeglas i deras avgiftsstruktur och avsaknad av långa bindningstider. De strävar efter att minska den ekonomiska bördan för sina kunder genom att hålla ned extrakostnader och erbjuda enstaka administrationsavgifter vid behov. Med transparenta villkor försäkrar de att kunderna kan göra informerade val utan oro för dolda kostnader.

Rabatter & Erbjudanden

Att investera i ett elavtal med Forward Energy innebär tillgång till en rad förmånliga rabatter och erbjudanden. Dessa initiativ är designade för att belöna lojala kunder samt locka nya användare som vill sänka sina elkostnader utan att kompromissa med miljön.

 • Ny kund-rabatt: Nedsatt pris per kWh under de första faktureringsperioderna
 • Trohetserbjudande: Bonusar för långvariga kunder
 • Grönt val: Extra rabatter för kunder som väljer förnybar energikällor

Påslag

Forward Energys påslag är fastställda med målsättningen att hålla dem så låga som möjligt för att säkerställa ljusa kundrelationer. Påslagen reflekterar de verkliga kostnaderna för att leda och underhålla elnätet utan några ogynnsamma överraskningar på fakturan.

Förnyelsebar energi

Forward Energys engagemang för förnyelsebar energi är tydligt och genomtänkt. De erbjuder 100 % hållbara energialternativ, som stödjer både miljön och den grönare framtid de vill se. Deras elproduktion kommer från vind, sol, vatten eller biobränslen, vilket gör det enkelt för kunder att bidra positivt till klimatet.

Aspekt Information
Avgifter Inga långa bindningstider, nedsatta administrationsavgifter
Rabatter & Erbjudanden Ny kund-rabatt, trohetserbjudande, Grönt val-rabatt
Påslag Konkurrenskraftiga och transparenta påslag
Förnyelsebar Energi 100 % förnybar energi från vind, sol, vatten, biobränslen

Snabbinfo om Forward Energy

Forward Energy är en elbolag som fokuserar på att erbjuda sina kunder hållbara och flexibla ellösningar. Med en strävan efter att göra elkonsumtionen både smidigare och mer miljövänlig, erbjuder de ett brett utbud av tjänster som möter dagens digitala och ekologiska krav. Genom att välja Forward Energy kan kunderna dra nytta av moderna betalningslösningar och svanenmärkta elavtal som bidrar till en grönare framtid.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Forward Energy egna kunder?

Forward Energy har etablerat sig som en trovärdig aktör på elmarknaden med positiva omdömen från nöjda kunder. På plattformar som Reco, SKI och Trustpilot framkommer det att företagets fokus på transparens och kundnöjdhet uppskattas. Kunderna värdesätter framförallt deras konkurrenskraftiga priser, personliga kundservice och deras bidrag till ett hållbart miljöarbete.

Nedan presenteras ett urval av recensioner och betyg som speglar användarnas syn på företaget:

 • Reco: 4.5 stjärnor baserat på 150 recensioner
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Högt betyg i ”Kundnöjdhet” kategori
 • Trustpilot: 4.3 stjärnor av 5 möjliga, från över 300 omdömen

Timpriser hos Forward Energy

Forward Energys timpris-modell tillåter kunder att dra nytta av variationerna på elbörsen, vilket kan leda till lägre elkostnader. Kunden får möjlighet att anpassa sin elanvändning efter de mest fördelaktiga tidpunkterna. Transparens i prisstrukturen och detaljerade fakturor gör det enkelt för kunderna att förstå och planera sin elförbrukning.

Tidpunkt Timpris (öre/kWh)
00:00 – 06:00 22.5
06:00 – 12:00 25.0
12:00 – 18:00 30.5
18:00 – 24:00 27.0

Fördelar & Nackdelar

Kunder hos Forward Energy njuter av många fördelar, däribland konkurrenskraftiga priser och flexibla avtal utan långa bindningstider. Bolaget står även ut för sitt stora åtagande till förnybar energi. Men, som med alla bolag, finns det även nackdelar – begränsad erfarenhet på marknaden jämfört med äldre aktörer och ett mindre känt varumärke som är under uppbyggnad.

Fördelar Nackdelar
Konkurrenskraftiga och transparenta elpriser Begränsad erfarenhet på marknaden
Flexibla avtal utan långa bindningstider Mindre känt varumärke
Aktivt val av förnybar energi
Personlig kundservice

Kundsupport

Forward Energy har byggt en kundtjänst som speglar deras engagemang för kvalitet och service. Kunderna kan räkna med att få snabb och kunnig hjälp när de vänder sig till företagets support. Erfarna kundservicemedarbetare står redo att assistera vid frågor och funderingar gällande allt från fakturor till mer specifika energifrågor. Feedback från kunder understryker att kundsupporten är både tillmötesgående och effektiv, vilket skapar förtroende och långvariga relationer.

Service Information
Öppetider Måndag-Fredag: 08:00-17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 0200-123 456
Adress Forward Energy AB, Energigatan 3, 112 24 Stockholm

Sammanfattning

Forward Energy framstår som en innovativ och kundcentrerad aktör inom elmarknaden. Deras anpassade timpriser och transparens i prisstruktur är starka drivkrafter bakom deras positiva kundomdömen. Trots sin relativt nya närvaro på marknaden har bolaget lyckats imponera med personlig service och sitt engagemang för förnybar energi. Att välja Forward Energy kan vara ett förnuftigt beslut för den prismedvetna som också värderar hållbarhet högt. Företaget visar att de är måna om både planetens och plånbokens välbefinnande.

Vanliga Frågor

 • Vad händer om jag flyttar? – Forward Energy erbjuder smidiga lösningar för att överföra eller avsluta ditt nuvarande elavtal.
 • Hur är det med elens ursprung? – Bolaget fokuserar starkt på förnybar energi och erbjuder enbart el från förnyelsebara källor.
 • Kan jag följa min elförbrukning? – Ja, via företagets app eller hemsida kan du enkelt följa din elförbrukning i realtid.
 • Är det bindningstid på avtalen? – Nej, Forward Energy erbjuder avtal utan långa bindningstider, vilket ger dig flexibilitet.
 • Hur fungerar faktureringen? – Fakturorna är detaljerade och transparenta, så att du tydligt kan se din förbrukning och kostnader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *