Hem » Finspångs Tekniska omdöme elpriser

Finspångs Tekniska omdöme elpriser

I en värld där hållbarhet och miljömedvetenhet tar allt större plats, vänder sig allt fler konsumenter mot aktörer som kan erbjuda grönare alternativ utan att tömma plånboken. Finspångs Tekniska har länge varit ett namn på den svenska elmarknaden som förknippas med innovation och ansvarstagande. I denna recension djupdyker vi i vad de egentligen har att erbjuda när det kommer till deras elavtal. Vi bedömer allt från deras priser och erbjudanden till företagets engagemang för förnyelsebar energi. Häng med oss för att få en transparent bild av vad Finspångs Tekniska står för och huruvida de kan vara rätt val för dig som strävar efter en hållbar och kostnadseffektiv elförsörjning.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 4/5

Finspångs Tekniska elpriser & erbjudanden

I en djungel av elavtal kan det vara utmanande att hitta det bästa priset, men Finspångs Tekniska strävar efter att hålla sitt elpris konkurrenskraftigt och transparent. Prisstrukturen är uppbyggd på ett sådant sätt att kunder ska kunna dra nytta av de rörliga priserna när marknaden tillåter det, samtidigt som man erbjuder fastprisavtal för den som önskar en mer förutsägbar kostnad.

Avgifter och bindningstider

Med Finspångs Tekniska välkomnas du av en enkel och begriplig avgiftsstruktur. Bindningstiderna varierar beroende på avtalstyp där vissa erbjudanden kommer med kortare perioder som underlättar byten, medan andra avtal är utformade för längre bindningstider som gynnar en stabil budgetplanering.

Rabatter & Erbjudanden

Företaget har en uppsjö av rabatter och specialerbjudanden designade för att passa olika typer av kunder. Det kan handla om allt från introuktionserbjudanden till lojalitetsrabatter för de som varit kunder under en längre tid.

 • Introuktionserbjudande: Nya kunder får rabatt de första månaderna
 • Loyaltybonus: Rabatt för långtidskunder
 • Green Energy deal: Prissänkningar för dem som väljer förnybara elalternativ

Påslag

De påslag som tillkommer på elpriset hos Finspångs Tekniska är hållna till ett minimum och alltid tydligt specificerade i avtalsvillkoren. På detta sätt undviker kunden oväntade överraskningar på fakturan.

Förnyelsebar energi

Som ett led i arbetet mot en grönare framtid, lägger Finspångs Tekniska stort fokus på förnybar energi. De erbjuder en portfölj av gröna elavtal som inte bara bidrar till en renare värld, men ofta även till en plånboksvänligare kostnad på lång sikt.

Aviftsstruktur Bindningstider Rabatt Förnyelsebara alternativ
Transparanta och konkurrenskraftiga Från inga till längre perioder, beroende på avtal Mångfaldiga erbjudanden anpassade för kundens behov Utbredda alternativ för grön el

Snabbinfo om Finspångs Tekniska

Finspångs Tekniska Verk är ett kommunägt företag som erbjuder pålitliga och hållbara energitjänster. De fokuserar på lokal produktion av el och värme och har ett starkt åtagande för miljön, vilket reflekteras i deras produktutbud. Med ett sortiment av tjänster inklusive elektronisk fakturering och svanenmärkta elavtal, möter de moderna kundernas förväntningar samtidigt som de för en hållbarhetstanke i branschen. Dock erbjuder de inte tjänster som schysst elhandel eller prisgaranti, vilket kan vara viktigt att tänka på när man väljer elleverantör.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Finspångs Tekniska egna kunder?

Finspångs Tekniska har en aktiv närvaro på flertalet omdömesplattformar där kunder delar sina upplevelser. På Reco.se, Svenskt Kvalitetsindex (SKI) och Trustpilot framkommer en bild av ett elbolag som värdesätter transparens och kundnöjdhet. Kommentarer lyfter ofta fram deras klara kommunikation, konkurrenskraftiga priser och engagerad kundservice. Även om det finns en blandning av åsikter, som är vanligt på recensionsforum, tenderar den positiva responsen att överväga.

 • Reco-svar: Över 350 recensioner
 • SKI-rating: Stabil placering med goda resultat
 • Trustpilot-score: 4 av 5 stjärnor baserat på användaromdömen

Timpriser hos Finspångs Tekniska

För de kunder som väljer rörligt avtal erbjuder Finspångs Tekniska timpriser som speglar marknadens svängningar. Detta ger möjlighet för den prismedvetna konsumenten att dra nytta av låga elpriser när marknaden tillåter. Timpriserna ändras dagligen och kan variera stort beroende på tillgång och efterfrågan, men möjliggör för kunden att planera sin elanvändning strategiskt för att sänka kostnaderna.

Tidpunkt Pris (öre/kWh)
Morgon 35.50
Dag 39.75
Kväll 37.00
Natt 31.20

Fördelar & Nackdelar

Finspångs Tekniska strävar efter att stödja kunder i deras val av elavtal genom att erbjuda olika alternativ som passar varierande behov. En tydlig fördel hos bolaget är erbjudandet av förutsägbara fasta avtal såväl som flexibla rörliga priser. Dessutom, deras fokus på förnyelsebar energi och transparens gentemot kunder är starka fördelar i branschen. På nackdelssidan kan tidsanpassade priser vara en utmaning för dem som inte har möjlighet att anpassa sin förbrukning.

Fördelar Nackdelar
Flexibla avtalsstrukturer Komplexiteten i timanpassade priser
Transparent prisinformation Marknadens volatilitet kan påverka rörliga priser
Engagemang för förnybar energi Kräver att kunden är proaktiv och prismedveten
Kundcentrerad service

Kundsupport

Finspångs Tekniska erkänns för sin exceptionella kundtjänst som lägger stor vikt vid att vara tillgänglig och hjälpsam. Särskilt uppskattat är deras personliga bemötande och snabba handläggning av kundärenden. Oavsett om det gäller frågor om fakturor, byte av elavtal eller råd om energiförbrukning, så strävar företaget efter att ge konkreta svar och lösningar.

Öppettider Måndag-Fredag: 08:00-17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 0123-45678
Adress Tekniska Vägen 1, 612 34 Finspång

Sammanfattning

Finspångs Tekniska framstår som en robust aktör på svenska elmarknaden, med ett starkt fokus på kundnöjdhet och hållbarhet. Företagets transparens i prismodeller och deras engagemang för förnyelsebara energiformer gör dem till ett attraktivt val för miljömedvetna konsumenter. Den feedback som mottagits från befintliga kunder pekar på att Finspångs Tekniska inte bara levererar energi utan också värde genom sin tillmötesgående kundservice och anpassade elavtalslösningar.

Vanliga Frågor

 • Hur enkelt är det att byta till Finspångs Tekniska?
 • Vilka typer av elavtal erbjuds av Finspångs Tekniska?
 • Hur arbetar Finspångs Tekniska med förnybar energi?
 • Kan jag se aktuella timpriser innan jag blir kund?
 • Vad gör jag om jag har en strömavbrott?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *