Hem » Falu Energi & Vatten omdöme elpriser

Falu Energi & Vatten omdöme elpriser

När det kommer till att välja rätt elbolag, står vi ofta inför en uppsjö av alternativ och prisplaner. Det är här som vår djupgående analys av Falu Energi & Vatten kommer in i bilden. I denna recension går vi igenom de kritiska aspekterna av deras service för att ge dig en tydlig bild av vad du kan förvänta dig. Vi har granskat erbjudanden, påslag, avgifter och förutsättningar, samt huruvida de levererar förnybar energi och vad den slutliga prislappen landar på. Så låt oss dyka in i detaljerna och se om Falu Energi & Vatten klarar av att lysa upp vardagen.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Falu Energi & Vatten elpriser & erbjudanden

Falu Energi & Vatten presenterar ett konkurrenskraftigt prissättningsschema som är utformat för att möta olika kunders behov. Med transparenta och anpassningsbara elprisplaner gör det lätt för konsumenter att hitta en lösning som passar deras energikonsumtion. För den ekonomiska konsumenten erbjuds prisvärda paket medan de som föredrar en mer förutsägbar kostnadsstruktur kan välja fastprisavtal.

Avgifter och bindningstider

En av huvudkomponenterna i Falu Energi & Vattens kundvänliga inställning är dess flexibla bindningstider och rimliga avgifter. De förstår att kundernas situationer kan ändras, vilket återspeglas i deras villkor som tillåter frihet och flexibilitet utan att påföra höga avgifter vid kontraktsändringar.

Rabatter & Erbjudanden

Falu Energi & Vatten vet hur man lockar nya kunder och behåller befintliga med attraktiva rabatter och erbjudanden. Dessa kampanjer är ofta kopplade till varaktigheten av kontraktet eller konsumentens energianvändning och kan inkludera allt från rabatterade månadsavgifter till förmånliga startpaket.

 • Introerbjudande för nya kunder
 • Loyalty rewards för långsiktiga kunder
 • Säsongsmässiga kampanjer

Påslag

Falu Energi & Vatten strävar efter att hålla sina påslag så låga som möjligt. Påslaget, som är en liten avgift ovanpå inköpspriset för elen, täcker bolagets omkostnader och företagets tjänster. Kunderna kan känna sig trygga med att påslagen är rättvisa och inte undangömda i finstilta avtal.

Förnyelsebar energi

Med en stark inriktning på hållbar utveckling, erbjuder Falu Energi & Vatten 100% förnyelsebar energi. Detta elbolag investerar i grön teknik och produktionen kommer från sol-, vind- och vattenkraft, vilket visar deras engagemang för en bättre framtid.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Rimliga Flexibla Varierande Låga 100%

Snabbinfo om Falu Energi & Vatten

Falu Energi & Vatten är en lokal energileverantör som erbjuder en mängd olika tjänster för att täcka dina elbehov. Från miljövänliga elalternativ till diverse faktureringslösningar, här är en snabb överblick över vad de kan erbjuda dig som kund.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Falu Energi & Vattens egna kunder?

Kundrecensioner och omdömen för Falu Energi & Vatten lyfter fram bolagets förmåga att leverera pålitliga och hållbara energilösningar. På plattformar som Reco, SKI och Trustpilot betonas ofta deras effektiva kundservice och transparenta prissättning. Kundenkäter visar att många upplever ett mervärde i deras miljövänliga energialternativ och användarvänliga faktureringsprocess.

 • Reco: Över 250 recensioner
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Hög kundnöjdhet ranking
 • Trustpilot: Betyg på 4 av 5 från över 100 omdömen

Timpriser hos Falu Energi & Vatten

Falu Energi & Vatten erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som varierar beroende på marknadsförhållandena. Deras priser reflekteras av den aktuella energiproduktionen, vilket möjliggör kostnadseffektivitet för konsumenten vid lågt elpris. Timpriserna är utformade för att ge konsumenterna full kontroll över sin energibudget genom dynamisk prisuppdatering.

Tid på dygnet Genomsnittligt timpris
Dagtid (07-19) [Specificera pris]
Kvällstid (19-22) [Specificera pris]
Nattid (22-07) [Specificera pris]

Fördelar & Nackdelar

Falu Energi & Vatten står ut med sina fördelar såsom deras engagemang för förnyelsebar energi och transparenta prissättning. Likväl finns nackdelar som kan inkludera begränsningar i anpassningsbara alternativ för de mest energikrävande kunderna. Dessa aspekter är väsentliga att överväga för potentiella och nuvarande kunders välbehag.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Begränsade anpassningsbara alternativ
Transparent prissättning och avgifter
Effektiv kundservice
Hållbarhetsinitiativ och -investeringar

Kundsupport

Falu Energi & Vatten har en starkt inriktning på kundnöjdhet vilket reflekteras i deras professionella och tillmötesgående kundsupport. Med ett team av utbildade experter, är de redo att besvara alla typer av frågor oavsett om det gäller fakturaförtydliganden eller teknisk support relaterad till energiförbrukning.

Tjänst Information
Öppettider Kundservice Måndag – Fredag: 08.00 – 16.00
E-post [email protected]
Telefonnummer 023-77 49 00
Adress Hantverkaregatan 45, 791 60 Falun

Sammanfattning

Sammanfattningsvis visar Falu Energi & Vatten en stark närvaro i branschen med sitt fokuserade arbete på förnybar energi och öppna kommunikationskanaler. Kundåterkopplingen bekräftar företagets pålitlighet och dess ansträngningar att erbjuda konkurrenskraftiga priser medan de även bidrar till en hållbar framtid. Genomgående verkar bolaget uppskattas för sin innovationsförmåga och kundcentrerade strategier.

Vanliga Frågor

 • Vad gör Falu Energi & Vatten unikt? Företaget standout genom sitt engagemang i miljön och levererar 100% förnyelsebar energi.
 • Hur kontaktar jag kundsupporten om jag har en fråga? Du kan nå dem via e-post på [email protected] eller genom att ringa 023-77 49 00 under deras kontorstid.
 • Finns det någon bindningstid på Falu Energi & Vattens elavtal? Detaljer om bindningstider kan variera, så det är bäst att kontrollera de specifika villkoren för det avtal som intresserar dig.
 • Kan jag följa min energiförbrukning online? Ja, som kund har du tillgång till tjänster där du kan övervaka och styra din förbrukning digitalt.
 • Är Falu Energi & Vatten mer kostnadseffektivt än andra energibolag? Företagets konkurrenskraftiga timpriser och transparenta prissättning ger kunder möjlighet att optimera sina kostnader i förhållande till marknadspriser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *