Hem » Falkenberg Energi omdöme elpriser

Falkenberg Energi omdöme elpriser

Att hitta rätt elbolag är avgörande för såväl plånbok som miljö. Marknaden svämmar över av alternativ, men idag sätter vi fokus på Falkenberg Energi, ett företag som verkligen lyser upp den svenska el-scenen. Med ett kundcentrerat angreppssätt och en ambitiös inställning till förnybar energi, sticker de ut som en möjlig partner för ditt hushålls eller företags energibehov. Vi har noggrant analyserat olika aspekter av deras tjänster för att ge dig en klar bild av vad du kan förvänta dig som kund hos Falkenberg Energi. Låt oss dyka ner i detaljerna och se hur de presterar inom olika nyckelområden.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Falkenberg Energi elpriser & erbjudanden

När det gäller elpriser består Falkenberg Energis prissättning av två huvudkomponenter: energipriset per kilowattimme (kWh) och en fast månadsavgift. Deras prisstruktur är utformad för att vara transparent och lätthanterlig för konsumenten. Ett särdrag hos deras erbjudande är att man kan välja mellan fast, rörligt eller ett kombinerat elavtal. Fasta priser låser in kostnaden per kWh under en bestämd tidsperiod, vilket ger säkerhet i budgeteringen, medan rörliga priser speglar marknadens svängningar och kan resultera i lägre kostnader under lågprisperioder.

Avgifter och bindningstider

Med tanke på avgifterna så är Falkenberg Energi kända för sin konkurrenskraftiga och justa prisbild. Bindningstiden varierar beroende på avtalstyp, där vissa erbjudanden kommer utan bindningstid och passar de som söker flexibilitet. Däremot kan andra avtal ha en bindningstid som kan vara fördelaktig för den som önskar en stabil och förutsebar elkostnad över tid.

Rabatter & Erbjudanden

Falkenberg Energi tror på att belöna sina kunder och erbjuder därför en rad olika rabatter och kampanjer. Dessa kan inkludera allt från introduktionspriser till långsiktiga lojalitetsrabatter. Det är en del av deras mission att ständigt leverera värde och service som överskrider kundens förväntningar.

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Loyalty Bonus för återkommande kunder
 • Säsongsbetonade kampanjer med reducerad kWh-kostnad

Påslag

Påslaget är en avgift som läggs ovanpå själva inköpspriset för el och täcker bolagets omkostnader samt marginal. Hos Falkenberg Energi strävar man efter att hålla påslaget så lågt som möjligt för att se till att kunder får ett rättvist pris på sin el.

Förnyelsebar energi

Angående förnyelsebar energi går Falkenberg Energi i bräschen för att investera och främja gröna energilösningar. Stor del av deras el kommer från sol-, vind- och vattenkraft, vilket ger konsumenten möjlighet att välja ett miljövänligt alternativ och bidra till en grönare framtid.

Aspekt Tryck
Avgifter Transparent prisbild, varierande bindningstider
Rabatter Introduktionsrabatter, lojalitetsbonusar, säsongskampanjer
Påslag Konkurrenskraftigt och rättvist påslag
Förnyelsebar energi Högt fokus på sol-, vind- och vattenkraft

Snabbinfo om Falkenberg Energi

Falkenberg Energi erbjuder sina kunder en rad tjänster inom elområdet. Med fokus på hållbarhet och enkelhet strävar de efter att tillhandahålla prisvärd och miljövänlig energi. Förutom grundläggande elförsörjning förser företaget sina användare med e-faktura och pappersfaktura alternativ, anpassade till olika behov och preferenser. De erbjuder även svanenmärkta elavtal, som inte bara gagnar miljön utan också speglar kundens miljömässiga ansvar. Däremot finns det vissa tjänster som inte är tillgängliga genom Falkenberg Energi, såsom schysst elhandel, autogiro och prisgaranti. Kunderna kan dock njuta av enkelheten med samlingsfakturor som förenklar administrationen av deras månatliga utgifter.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Falkenberg Energis egna kunder?

Recensioner och omdömen från kunder som använt sig av Falkenberg Energis tjänster är överlag positiva. Kunder berömmer ofta företagets kundservice, transparenta prissättning och deras engagemang för förnyelsebar energi. På Reco, SKI samt Trustpilot framgår det att många kunder uppskattar den personliga servicen och den smidiga hanteringen vid byten och avtalsskrivningar.

 • Reco: 4.5 av 5 stjärnor baserat på 220 recensioner
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Topprankat inom elbranschen
 • Trustpilot: 4.3 av 5 stjärnor med 150 recensioner

Timpriser hos Falkenberg Energi

Falkenberg Energi erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som varierar beroende på marknadsvillkor och huruvida kunden valt ett rörligt eller fast elpris. Med ett rörligt elpris kan kunder dra nytta av låga priser under perioder med överskott i elsystemet. Fasta elpriser ger däremot en trygg och förutsägbar kostnad genom hela avtalsperioden.

Tid på dygnet Rörligt pris Fast pris
Dagtid (07:00-19:00) Varierar dagligen Låst under avtalstiden
Nattid (19:00-07:00) Varierar dagligen Låst under avtalstiden

Fördelar & Nackdelar

Falkenberg Energi har byggt upp ett starkt anseende när det gäller deras engagemang för kunden och miljön. Bland fördelarna noteras ofta deras flexibla prissättningsalternativ och deras aktiva arbete för en hållbar energiframtillverkning. En nackdel som vissa kunder nämner är tillgängligheten; då Falkenberg Energi är en mindre aktör, kan vissa tjänster och produktoptioner vara mer begränsade i jämförelse med stora elbolag.

Fördelar Nackdelar
Personlig kundservice Begränsat tjänsteutbud jämfört med stora aktörer
Transparent prisstruktur
Val av rörligt eller fast elpris
Satsning på förnyelsebar energi

Kundsupport

Falkenberg Energi har en välstrukturerad kundtjänst som är lätta att komma i kontakt med. Deras dedikerade team finns tillgängligt för att svara på frågor, lösa problem och ge personlig rådgivning kring elavtal och energiförbrukning. Kunden kan räkna med snabb och korrekt service, oavsett om det handlar om att ge råd kring val av elprodukt eller hjälpa till vid en flytt.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Mån-Fre: 08:00-16:00 [email protected] 0346-88 61 00 Falkenberg Energi AB, Energivägen 4, 311 50 Falkenberg

Sammanfattning

Falkenberg Energi framstår som ett starkt miljömedvetet och kundorienterat elbolag med en markant närvaro i kundrecensioner och en positiv bild i allmänhetens ögon. Med en betygssättning som kontinuerligt toppar de svenska kvalitetsindexen, stärker de sin position som en pålitlig leverantör av el. Bolagets transparens i prisstruktur samt deras engagemang i hållbar energiproduktion gör dem till ett attraktivt val för den medvetna konsumenten som värdesätter både personlig service och miljöhänsyn.

Vanliga Frågor

 • Vad är det bästa med Falkenberg Energi?
 • Kunderna uppskattar särskilt den personliga kundservicen, den transparenta prisstrukturen, samt företagets engagemang för förnyelsebar energi.

 • Hur får man tag på kundservice?
 • Man når Falkenberg Energis kundservice antingen via telefonnummer 0346-88 61 00 eller genom att skicka e-post till [email protected]. Kundsupporten är öppen måndag till fredag mellan klockan 08:00 och 16:00.

 • Erbjuder Falkenberg Energi fast eller rörligt elpris?
 • Företaget erbjuder både fast och rörligt elpris, vilket ger kunderna flexibiliteten att välja det alternativ som passar dem bäst baserat på deras energiförbrukning och den aktuella marknadssituationen.

 • Är det enkelt att byta till Falkenberg Energi?
 • Ja, många kunder vittnar om en smidig övergångsprocess. Falkenberg Energis kundservice hjälper gärna till med alla steg i bytet för att göra det så enkelt som möjligt för kunden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *