Hem » Eskilstuna Energi och Miljö omdöme elpriser

Eskilstuna Energi och Miljö omdöme elpriser

I jakten på den mest fördelaktiga elavtalet har konsumenter i Sverige fått ett allt större antal alternativ att välja mellan. Eskilstuna Energi och Miljö är en av de aktörer som ständigt ligger i framkant när det gäller att erbjuda hållbara och prisvärda elavtal. I denna recension djupdyker vi i vad exakt som gör detta elektricitetsbolag till ett attraktivt val för den miljömedvetna och prismedvetna konsumenten. Från deras gröna energilösningar till deras konkurrenskraftiga priser, bryter vi ner hur Eskilstuna Energi och Miljö står sig på marknaden.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.2 3.8 4.5 4.9 4.3

Eskilstuna Energi och Miljö elpriser & erbjudanden

Pristransparens och konkurrenskraft spelar en viktig roll när konsumenter överväger sitt val av elbolag. Eskilstuna Energi och Miljö utmärker sig med klara och förutsägbara elpriser. Deras prisstruktur är designad för att matcha kundernas behov, vare sig det gäller rörliga prisavtal som följer marknaden eller fasta avtal som ger en trygg kostnad över tiden. Dessutom är energiskatten och moms inkluderade i deras priser, vilket gör att du som kund får en tydlig bild av din faktiska månadskostnad utan dolda avgifter.

Avgifter och bindningstider

Vid valet av ett elavtal är det viktigt att förstå de avgifter och bindningstider som ingår. Eskilstuna Energi och Miljö strävar efter att erbjuda flexibla lösningar där kunder har möjlighet att välja kortare bindningstider för ökad frihet. Samtidigt finns längre avtal för dem som föredrar att låsa in dagens priser. De har också en öppen policy gällande eventuella uppsägningsavgifter, vilket minimerar risken för oväntade kostnader om man skulle vilja byta leverantör innan avtalets slut.

Rabatter & Erbjudanden

Kunder hos Eskilstuna Energi och Miljö kan dra nytta av attraktiva rabatter och erbjudanden som kommer i olika former. Företaget har för vana att premiera långsiktiga relationer med sina kunder, vilket återspeglas i belöningsprogram och lojalitetsförmåner.

  • Ny kund-rabatt för de första sex månaderna
  • Säsongsrelaterade kampanjer med lägre priser
  • Exklusiva erbjudanden till kunder med automatisk betalning eller e-faktura

Påslag

För många elektricitetsbolag innebär påslaget en liten extra kostnad ovanpå det faktiska inköpspriset på elen, som täcker administrativa tjänster och liknande. Eskilstuna Energi och Miljö anstränger sig för att hålla påslaget lågt för att hålla sina priser konkurrenskraftiga samt för att försäkra att kunderna får en god affär. Transparensen kring påslagen är något som bolaget värderar högt, och du kan alltid se det aktuella påslaget specificerat i ditt avtal.

Förnyelsebar energi

Ett huvudfokus för Eskilstuna Energi och Miljö ligger på hållbarhet och miljön, vilket innebär att de strävar efter att främja förnybar energi. Företaget erbjuder 100% grön el från förnybara källor som sol, vind och vatten – en betydande faktor för kunder som vill bidra till en mer hållbar framtid. Information om exakt varifrån elen kommer samt certifieringar som garanterar dess ursprung är tillgängligt för alla intresserade kunder.

Avgifter Bindningstid Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar energi
Inga dolda avgifter Flexibla bindningstider Olika former av erbjudanden Lågt och transparent 100% Grön el

Snabbinfo om Eskilstuna Energi och Miljö

Eskilstuna Energi och Miljö erbjuder lokalproducerad och hållbar energi för sina kunder. Med fokus på miljön och framtiden, strävar de efter att leverera tjänster som underlättar vardagen samtidigt som de bidrar till en bättre miljö. De erbjuder inte bara svanenmärkta elavtal utan också enkel administration genom e-faktura samt samlingsfaktura för de som har flera tjänster från bolaget.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Eskilstuna Energi och Miljös egna kunder?

Att få feedback från kunder är centralt för alla företag, och för Eskilstuna Energi och Miljö är det inget undantag. Kundrecensioner på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot visar en bred palett av erfarenheter. Företaget får beröm för sin kundservice, med kommentarer som pekar på deras snabba och hjälpsamma hantering av frågor. Vissa kunder framhäver deras bidrag till miljön genom deras satsning på förnyelsebar energi som en starkt positiv aspekt av att vara kund hos dem.

Plattform Antal recensioner Genomsnittligt betyg
Reco 120 4.5/5
SKI Företagsbetyg inom branschen Om topp 20%
Trustpilot 280 4/5

Timpriser hos Eskilstuna Energi och Miljö

Efterfrågan på timpriser har ökat i takt med kundernas önskan att bli mer energimedvetna och kunna påverka sin egen förbrukning. Eskilstuna Energi och Miljö erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som möjliggör för kunder att dra nytta av prisvariationer under dygnets timmar. Detta kan särskilt vara fördelaktigt för de som har möjlighet att anpassa sin största elkonsumtion till tider då priserna är lägre.

Tid på Dygnet Timpris (öre/kWh)
Dagtid (07-19) 35.00
Kvällstid (19-22) 30.00
Nattetid (22-07) 25.00

Fördelar & Nackdelar

Som alla företag kommer Eskilstuna Energi och Miljö med både fördelar och nackdelar. En uppsida är företagets transparens och tydlighet i prissättning−ett värde som kunderna uppskattar. Deras miljöfokus är också ett starkt plus, som lockar kunder önskande bidra till en grönare framtid. På nackdelssidan kan vissa kunder finna att priserna är något högre än hos vissa lågprisaktörer, som kanske inte erbjuder samma miljöfokus eller kundservicekvalitet.

Fördelar Nackdelar
Transparanta priser utan dolda avgifter Kan vara dyrare än lågpriskonkurrenter
Hög kundservicekvalitet
Miljöfokuserat företag med 100% grön el

Kundsupport

Kundsupporten hos Eskilstuna Energi och Miljö har ett rykte om sig att vara tillgänglig och effektiv, vilket uppskattas av deras kunder. En av deras största fördelar är det personliga bemötandet och den snabba responsen på förfrågningar via såväl telefon som e-post. Företaget ser till att alltid hålla hög servicenivå och strävar efter att lösa eventuella problem på kortast möjliga tid, vilket gör att kunderna känner sig hörda och väl omhändertagna.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00 [email protected] 016-10 80 00 Eskilstuna Energi och Miljö, 631 86 Eskilstuna

Sammanfattning

Eskilstuna Energi och Miljö framstår som ett företag med stark kundorientering och miljöfokus, som väger upp eventuella prispremier med hög servicenivå och en strävan efter hållbar utveckling. Deras ansträngningar att erbjuda timpriser och transparenta villkor går i linje med en modern och medveten konsumentbas. Med positiva omdömen från befintliga kunder och en proaktiv inställning till kundservice, positionerar de sig väl i en konkurrensutsatt marknad.

Vanliga Frågor

  • Hur byter jag till Eskilstuna Energi och Miljö?
  • Vad skiljer Eskilstuna Energi och Miljö från andra elbolag?
  • Vilka miljövänliga energikällor använder företaget?
  • Hur kan jag som kund påverka min energiförbrukning och kostnader?
  • Vilka är de exakta fördelarna med timpriser?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *