Hem » Enkla Elbolaget omdöme elpriser

Enkla Elbolaget omdöme elpriser

Välkommen till vår grundliga genomgång av Enkla Elbolaget, en aktör som lovar att förenkla din elanvändning med transparenta priser och miljövänliga alternativ. I tider där hållbarhet och ekonomi går hand i hand är det viktigare än någonsin att välja rätt elleverantör. Genom att analysera allt från erbjudanden till prisstruktur, ger vi dig en klar bild av vad Enkla Elbolaget har att erbjuda – så att du enkelt kan göra ett informerat beslut som passar just dina behov.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 3/5

Enkla Elbolaget elpriser & erbjudanden

Enkla Elbolaget strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga elpriser anpassade till den moderna konsumentens behov. Med en transparent prismodell är det enkelt för dig som kund att förstå din kostnadsstruktur och finna alternativ som passar din konsumtion och budget.

Avgifter och bindningstider

Hos Enkla Elbolaget kan kunderna njuta av flexibla villkor utan långa bindningstider. Företaget erbjuder korta avtalsperioder, vilket möjliggör stor frihet för kunden att byta elleverantör om så önskas. Därtill är fasta avgifter hållna till ett minimum för att underlätta en kostnadseffektiv elanvändning.

Rabatter & Erbjudanden

Enkla Elbolaget tror på att belöna sina kunder och erbjuder därför regelbundna kampanjer och rabatter. För nya kunder finns ofta välkomstpriser samt förmånliga paketlösningar som kombinerar elavtal med andra energirelaterade tjänster.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Prisavdrag vid långvariga avtal
 • Säsongsbundna erbjudanden
 • Rabatt vid kombinerade tjänster

Påslag

Till skillnad från många konkurrenter, handlar Enkla Elbolaget med låga påslag, vilket innebär att marginalen mellan inköpspris och försäljningspris hålls låg. Detta ger bättre elpriser för kunden och skapar ett större förtroende för företagets prissättning.

Förnyelsebar energi

All el som förmedlas via Enkla Elbolaget kommer från 100% förnyelsebara källor. Att investera i deras elavtal innebär inte bara en kostnadseffektiv lösning utan också ett steg mot en mer hållbar livsstil och framtida generationers välmående.

Avgift Bindningstid Rabatt Påslag Förnyelsebart
Minimala Korta/Flexibla Varierande Låga 100%

Enkla Elbolaget erbjuder hållbara tjänster

Enkla Elbolaget arbetar med fokus på att förenkla elavtal för sina kunder samtidigt som de bidrar till en mer hållbar framtid. De erbjuder moderna lösningar som e-faktura och samlingsfaktura vilket underlättar för kunden och minskar på pappersförbrukningen. Dessutom erbjuder de svanenmärkta elavtal, vilket innebär att deras elektricitet kommer från förnybara energikällor som vatten, vind och sol, något som allt fler kunder efterfrågar.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Ständigt arbete för bättre miljö

Genom att välja Enkla Elbolaget får kunderna inte bara en leverantör som är aktiv inom förnybar energi utan även en partner som ständigt söker nya vägar för att minska miljöpåverkan och optimera energianvändningen. Deras avsaknad av tjänster som autogiro och prisgaranti speglar ett fokus på flexibilitet och anpassning till kundens behov framför standardiserade lösningar.

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Enkla Elbolagets egna kunder?

En djupare dykning i Enkla Elbolagets kundomdömen ger en verklig insikt i företagets rykte. Baserat på recensioner från olika plattformar som Reco, SKI och Trustpilot, framgår det att kunderna uppskattar företagets öppenhet och raka kommunikationslinjer. Många betonar även deras vänliga kundservice och användarvänliga gränssnitt, vilket gör det smidigt att hantera elavtal och konsumtion.

 • Reco: Över 200 recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4.5/5
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Högsta poängen i kategorin kundnöjdhet
 • Trustpilot: 150+ recensioner med 4 av 5 stjärnor

Timpriser hos Enkla Elbolaget

Enkla Elbolagets timpriser är dynamiska och påverkas av marknadens svängningar, vilket kan vara till fördel för den bevaksamma kunden. Med realtidsanpassade priser återspeglar Enkla Elbolaget marknadens läge och tillåter konsumenterna att dra fördel av lägre priser när möjligheten dyker upp.

Tid på dygnet Timpris (Öre/kWh)
Morgon (06-10) Varierande*
Dagtid (10-18) Varierande*
Kväll (18-22) Varierande*
Natt (22-06) Varierande*

*Priser är dynamiska och kan förändras baserat på marknadsvärdet. Besök Enkla Elbolaget för aktuella timpriser.

Fördelar & Nackdelar

Varje elbolag har sina för- och nackdelar. För Enkla Elbolaget står fördelarna i centrum, som exempelvis; deras engagemang för förnybar energi och konkurrenskraftiga priser. Hos dem är miljöhänsyn och transparens inte bara buzzwords, utan genuint införlivade i verksamheten. Nackdelarna? Dessa är få, men vissa kunder kan uppleva dynamiska priser som svårt att navigera vid stora marknadsvägningar.

Fördelar Nackdelar
100% förnybar energi Priserna kan variera mycket med marknaden
Konkurrenskraftiga timpriser Kräver en aktiv övervakning för bästa pris
Flexibla avtal utan långa bindningstider
Återkommande rabatter och kampanjer

Kundsupport

Enkla Elbolagets kundservice är ofta omnämnd som en av de mest tillmötesgående och hjälpsamma i branschen. Med ett fokus på snabb och effektiv hjälp har de lyckats bygga upp en loyal kundbas. Kundsupporten finns tillgänglig för att hantera alla typer av frågor, oavsett om det gäller fakturaförståelse eller byte av elavtal.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Måndag-Fredag: 08:00-18:00 [email protected] 010-330 00 00 Enkla Elbolaget AB, Energigatan 10, 112 56 Stockholm

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Enkla Elbolaget ett modern och innovativt elhandelsföretag som erbjuder dynamiska och konkurrenskraftiga priser med fokus på hållbarhet och transparens. De olika fördelarna såsom engagemang i förnybar energi, flexibla avtal och aktiva kundanpassade kampanjer gör dem till ett attraktivt val för konsumenter. Kundomdömen och den kvalitativa kundsupporten lyfter fram företagets dedikation till sina användare. Även om de dynamiska priserna kan vara en utmaning för vissa, ger det också möjligheten att dra fördel av marknadens bästa priser.

Vanliga Frågor

 • Hur påverkar marknadens svängningar mina elpriser hos Enkla Elbolaget?
 • Marknadens svängningar påverkar de dynamiska timpriserna hos Enkla Elbolaget. Det innebär att priserna kan förändras från timme till timme baserat på marknadens utbud och efterfrågan.

 • Vilka typer av elavtal erbjuder Enkla Elbolaget?
 • Företaget erbjuder flexibla avtal utan långa bindningstider. Detta ger kunderna friheten att välja ett avtal som bäst matchar deras förbrukning och behov.

 • Kan jag förvänta mig några extra tjänster eller förmåner?
 • Ja, Enkla Elbolaget erbjuder regelbundet kampanjer och speciella erbjudanden som kan inkludera rabatter eller andra förmåner för sina kunder.

 • Vad gör Enkla Elbolaget för miljön?
 • De är engagerade i att endast tillhandahålla el som är 100% förnybar, vilket är en central del i deras verksamhet för att bidra till en mer hållbar framtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *