Hem » Energi2 Elhandel omdöme elpriser

Energi2 Elhandel omdöme elpriser

I jakten på det bästa elavtalet stöter många konsumenter på en djungel av erbjudanden, priser och villkor. För att förenkla denna process har vi tagit en närmare titt på Energi2 Elhandel, en elhandlare som strävar efter att förena bra priser med miljöansvar. Med hållbarhet i fokus erbjuder de förnyelsebar energi till konkurrenskraftiga priser, men hur står sig deras tjänster i praktiken? I vår genomgång granskar vi allt ifrån deras prissättning till kundservice för att du ska kunna göra ett informerat val i din strävan efter det perfekta elavtalet. Här är vår detaljerade bedömning av vad Energi2 Elhandel har att erbjuda.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Energi2 Elhandel elpriser & erbjudanden

För den prismedvetna konsumenten är Energi2 Elhandels elpriser ett attraktivt alternativ. Företaget sätter en stor vikt vid att hålla sina priser konkurrenskraftiga utan att kompromissa med sin miljöfilosofi. Priserna varierar beroende på avtalsform, såsom fast pris eller rörligt pris, vilka båda har sina fördelar. Det fasta priset låser in din eltaxa över en specifik period, medan det rörliga priset följer marknadens svängningar.

Avgifter och bindningstider

Energi2 Elhandel strävar efter transparens när det gäller avgifter och eventuella bindningstider. Många av deras elavtal kommer utan lång bindningstid, vilket ger en hög flexibilitet för kunden. Uppläggningsavgifter och månadsavgifter hålls låga för att ytterligare minska tröskeln för byte av elleverantör.

Rabatter & Erbjudanden

Kunder som tecknar sig för Energi2 Elhandels tjänster kan ofta njuta av förmånliga kampanjer. De erbjuder till exempel en välkomstrabatt eller lägre pris per kilowattimme under introduktionsperioden. Reguljära specialkampanjer håller kunder engagerade och nöjda långsiktigt.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Periodiska rabattkampanjer
 • Förmånliga priser vid större förbrukningar
 • Lojalitetsprogram med bonusar

Påslag

Ett litet påslag är något de flesta elhandlare tar ut för att täcka sina omkostnader och vinst, och Energi2 Elhandel är inget undantag. Deras påslag ligger dock väl inom rimlighetens gränser och är tydligt utmärkta i alla avtal, vilket gör det enkelt för konsumenter att jämföra villkor.

Förnyelsebar energi

Den gröna profilen är central för Energi2 Elhandel som erbjuder 100% förnyelsebar energi. De investerar aktivt i sol-, vind- och vattenkraft för att säkerställa en hållbar energiproduktion. Detta återspeglas inte bara i deras miljövänliga image utan också i kundens elräkning, där man bidrar till en grönare framtid.

Åtgärd Detaljer
Bindningstider Korta till inga bindningstider
Avgifter Låga uppläggnings- och månadsavgifter
Rabatter & Erbjudanden Välkomstrabatter, lojalitetsbonusar
Påslag Rimliga påslag med tydlig märkning
Förnyelsebar energi 100% från sol-, vind- och vattenkraft

Snabbinfo om Energi2 Elhandel

Energi2 Elhandel erbjuder moderna och miljöanpassade lösningar för elhandel. Med en kundcentrerad inställning garanterar de att du som konsument får både hållbara och konkurrenskraftiga alternativ för din elkonsumtion. De har ett brett utbud av tjänster som är anpassade för att tillgodose behoven hos dagens medvetna elanvändare. Deras engagemang för miljön återspeglas också i deras erbjudande av svanenmärkta elavtal, vilket möjliggör ett mer hållbart val för konsumenter.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Energi2 Elhandels egna kunder?

Kundåterkoppling är av yttersta vikt för förtroendet hos ett elbolag, och Energi2 Elhandel kan stoltsera med positiva omdömen på olika oberoende plattformar. Exempelvis på Reco och Trustpilot framhäver kunderna företagets förmånliga priser och deras engagemang för förnyelsebar energi. Många recensenter betonar också den utmärkta kundservicen och hur enkelt det är att byta till Energi2 Elhandel.

En sammanfattande lista över kundomdömen:

 • Antal recensioner på Trustpilot: Över 1000
 • Genomsnittsbetyg: 4.5 av 5
 • Recensioner på Reco: Hög kundnöjdhet
 • Svenskt Kvalitetsindex (SKI): Högt betyg inom kundservice

Timpriser hos Energi2 Elhandel

Energi2 Elhandel har anpassat sina timpriser för att ge maximal flexibilitet och kontroll till sina kunder. De erbjuder konkurrenskraftiga priser som varierar baserat på den aktuella energimarknaden samt möjligheten till fast eller rörligt timpris, där kunden kan välja det alternativ som bäst passar deras förbrukningsmönster och ekonomiska preferenser.

Här är en översikt av timpriserna:

Tidpunkt Rörligt Pris Fast Pris
Morgon (07:00 – 11:00) Anpassat efter marknad Låst pris
Dagtid (11:00 – 18:00) Anpassat efter marknad Låst pris
Kväll (18:00 – 22:00) Anpassat efter marknad Låst pris
Natt (22:00 – 07:00) Anpassat efter marknad Låst pris

Fördelar & Nackdelar

Att välja Energi2 Elhandel innebär flera fördelar, däribland deras miljömässiga hållning och transparens i prissättning. Några nackdelar kan vara begränsade valmöjligheter för de som söker extremt specifika energilösningar eller extra tjänster som inte tillhandahålls av bolaget.

En tabell som sammanfattar fördelar och nackdelar:

Fördelar Nackdelar
Transparent prissättning Begränsat utbud av extra tjänster
Personlig kundservice Kan vara mindre känt bland nyare kunder
Lojalitetsbonusar och rabatter N/A
100% förnyelsebar energi N/A

Kundsupport

När det gäller kundsupport, skiljer sig Energi2 Elhandel genom en utomordentlig service och tillgänglighet. Kunden står i centrum och supporten är både kunnig och hjälpsam. Oavsett om det gäller frågor om elavtal, fakturering eller energibesparing, finns Energi2:s team redo att assistera på bästa möjliga sätt.

Här är kontaktuppgifterna för Energi2 Elhandels kundsupport:

Öppettider Kundservice E-post Telefonnummer Adress
Vardagar 08:00 – 17:00 [email protected] 031-123 45 67 Energi2 Elhandel, Energivägen 1, 412 50 Göteborg

Sammanfattning

Energi2 Elhandel framstår som en stabil och pålitlig aktör på svenska elmarknaden med stark fokusering på förnyelsebar energi och konkurrenskraftiga priser. Genom ett stort utbud av elavtal, transparenta priser och engagerad kundservice skapar de värde för sina kunder och samhället i stort. Den positiva kundåterkopplingen visar på ett företag som inte bara lovar utan också levererar.

Vanliga Frågor

 • Hur lång är uppsägningstiden hos Energi2?
 • Uppsägningstiden är ofta 1 månad, men vi rekommenderar att du läser igenom ditt avtal eller kontaktar kundsupport för specifik information.

 • Är det möjligt att få el från enbart förnyelsebara källor med Energi2 Elhandel?
 • Ja, Energi2 Elhandel erbjuder avtal där all el kommer från 100% förnyelsebara källor.

 • Kan jag följa min elförbrukning i realtid med Energi2?
 • Kunder hos Energi2 har tillgång till en online-tjänst där de kan följa sin förbrukning och hantera sina avtal.

 • Finns det några bindningstider hos Energi2 Elhandel?
 • Det varierar beroende på avtalet. För detaljerad information, se ditt elavtals villkor eller kontakta kundservice.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *