Hem » Eksjö Energi omdöme elpriser

Eksjö Energi omdöme elpriser

Elektricitet är en grundpelare i våra hem och industrier, och valet av elbolag kan ha stor påverkan på både plånboken och miljön. Med ett uppsving av gröna alternativ och prispressande aktörer på den svenska marknaden, står konsumenterna inför alltmer komplexa beslut. I denna recension granskar vi Eksjö Energi, ett bolag som har förtjänat sitt rykte genom att leverera pålitlig och förnybar energi till sina kunder. Vi tar en närmare titt på vad de har att erbjuda när det gäller priser, erbjudanden och produkter för att ge dig informationen du behöver för att göra ett informerat val.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Eksjö Energi elpriser & erbjudanden

Eksjö Energi framhäver sig med konkurrenskraftiga elpriser som lockar en bred kundkrets. Med transparent prisstruktur och marknadsmässiga påslag kan kunderna förvänta sig en rättvis och förutsebar kostnadsbild. Företaget anpassar sina priser efter både de globala trenderna och de lokala svenskarnas behov, vilket skapar ett balanserat erbjudande oavsett marknadens svängningar.

Avgifter och bindningstider

I jämförelse med många andra aktörer i branschen, erbjuder Eksjö Energi fördelaktiga villkor när det gäller avgifter och bindningstider. Flexibilitet är nyckeln; kunderna kan välja mellan avtalslängder som passar deras unika situation. Därutöver är de administrativa avgifterna låga, vilket minskar de totala elkostnaderna ytterligare.

Rabatter & Erbjudanden

Rabattprogrammen hos Eksjö Energi är designade för att premiera både nya och återkommande kunder. Genom innovativa kampanjer och säsongsbundna erbjudanden kan kunder dra nytta av lägre priser och extra förmåner. Ett exempel på företagets kunderorientering är dess introduktionserbjudanden, som ofta inkluderar en reducerad rate de första månaderna.

 • Introduktionserbjudande med rabatt på första fakturan
 • Loyaltybonus för långsiktiga kunder
 • Särskilda erbjudanden vid tecknande av gröna elavtal

Påslag

Trots Eksjö Energis konkurrenskraftiga priser håller de sina påslag transparanta och inom industristandarden. Påslaget är fastställt för att täcka omkostnader och ge utrymme för en rimlig vinstmarginal, vilket garanterar en fortsatt hög service och investeringar i förnybar energi.

Förnyelsebar energi

Denna aktör ligger i framkant när det gäller förnyelsebar energi och har tagit ett omfattande ansvar för den gröna omställningen. Med ett brett spektrum av miljövänliga lösningar, pistar Eksjö Energi sig mot en mer hållbar framtid och möjliggör för kunderna att vara del av detta skifte genom sitt energival.

Avgifter Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Låga administrativa avgifter,
Flexibla bindningstider
Introduktionserbjudanden,
Loyaltybonusar,
Gröna avtalsrabatter
Marknadsmässiga,
Konkurrenskraftiga
Brett urval av miljövänliga
alternativ och lösningar

Snabbinfo om Eksjö Energi

Eksjö Energi är en pålitlig leverantör av el och energitjänster, som strävar efter att erbjuda miljömedvetna och kostnadseffektiva lösningar till sina kunder. Med fokus på hållbarhet erbjuder de svanenmärkta elavtal för den miljömedvetne kunden, samtidigt som de underlättar administrationen genom e-faktura och samlingsfaktura. Dock bör det noteras att vissa tjänster såsom schysst elhandel och autogiro för närvarande inte tillhandahålls, och det finns ingen prisgaranti kopplad till deras avtal.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Eksjö Energis egna kunder?

Omdömen från Eksjö Energis kunder lyser ofta starkt av nöjdhet och tillit. På plattformar som Reco, SKI och Trustpilot framkommer en gemensam nämnare att kundservicen är hjälpsam och snabb, och att företaget står för en transparent verksamhet. Det framgår även att Eksjö Energi prioriterar långvariga kundrelationer med personlig service och uppskattade lojalitetsprogram.

 • Reco: Över 100 recensioner med genomsnittsbetyget 4,2 av 5
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Topprankad i kategorin elhandel 2022
 • Trustpilot: Stabil närvaro med många positiva omdömen

Timpriser hos Eksjö Energi

Eksjö Energi imponerar på marknaden med sina förmånliga timpriser som attraherar både hushåll och företag. Med ett engagemang för att upprätthålla lägsta möjliga priser utan att kompromissa med kvaliteten, erbjuds dynamiska prisalternativ allteftersom energimarknaden fluktuerar. Detta säkerställer att konsumenterna kan nyttja de mest kostnadseffektiva timpriserna.

Tid på dygnet Pris/kWh inklusive moms
Morgon (07:00-10:00) 0.90 kr
Dagtid (10:01-17:00) 0.85 kr
Kväll (17:01-22:00) 0.87 kr
Natt (22:01-06:59) 0.75 kr

Fördelar & Nackdelar

Eksjö Energis transparens och öppna dialog med sina kunder bidrar till dess starka position på marknaden. Med gröna och hållbara alternativ för elproduktion och konkurrenskraftiga erbjudanden står de ut som ett föredömligt energibolag. Däremot kan energiprisernas variationer vara en utmaning för vissa kunder att förutspå, vilket är avgörande i deras nackdelskolumn.

Fördelar Nackdelar
Personlig kundservice,
Hållbar energiproduktion,
Konkurrenskraftiga priser
Prisfluktuationer kan
vara svåra att förutse

Kundsupport

Eksjö Energi förstås att kundservice är kärnan i ett framgångsrikt energibolag. Med utmärkt bemötande och snabba svarstider har de byggt upp en support som är både tillgänlig och effektiv. Det betonas även hur de kontinuerligt arbetar med att förbättra och förenkla serviceupplevelsen för sina kunder, vilket visar på en proaktiv inställning till kundtjänsten.

Öppetider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-Post [email protected]
Telefonnummer 0752-100 22
Adress Energivägen 3, 575 36 Eksjö

Sammanfattning

När man sammanväger Eksjö Energis olika aspekter – från deras personliga kundservice till deras strategiska prisplaner och fokus på hållbarhet – står det klart att de är en stark spelare på elmarknaden. De erbjuder ett brett urval av tjänster och produkter som möter olika typer av kunders behov samtidigt som de upprätthåller ett ansvarsfullt miljöperspektiv. Eksjö Energis strävan efter innovation och kundnöjdhet gör dem till ett lockande val för den medvetna konsumenten.

Vanliga Frågor

 • Hur ansluter jag min bostad till Eksjö Energi?
  Välkommen att kontakta vår kundservice eller besöka vår hemsida där du kan lätt fylla i dina uppgifter och få hjälp med att ansluta din bostad till våra tjänster.
 • Kan jag välja enbart grön el?
  Ja, hos Eksjö Energi har du möjligheten att välja elavtal för uteslutande förnybar energi, vilket inkluderar sol-, vind- och vattenkraft.
 • Vad innebär det dynamiska priset?
  Vårt dynamiska pris innebär ett rörligt elavtalspris som följer marknadens prissvängningar, med målet att ge dig som kund ett så förmånligt pris som möjligt över tid.
 • Finns det några fasta avgifter hos Eksjö Energi?
  Det kan förekomma en fast avgift beroende på vilket avtal du väljer. Alla våra priser och avgifter finner du transparenta och enkelt förklarade på vår hemsida.
 • Hur ser Eksjö Energi på miljön och hållbarhet?
  Vi är dedikerade till att bidra till en mer hållbar framtid och investerar både tid och resurser i att öka andelen förnybar energi i vår produktion och minska vårt ekologiska fotavtryck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *