Hem » DoGood El omdöme elpriser

DoGood El omdöme elpriser

I jakten på det mest fördelaktiga elavtalet är det viktigt att väga in flera faktorer som erbjudanden, priser och inte minst miljöpåverkan. DoGood El har positionerat sig som ett alternativ för den miljömedvetna konsumenten, genom att erbjuda hundra procent förnyelsebar el till konkurrenskraftiga priser. I denna recension granskar vi DoGood El i detalj för att ge dig en klarare bild av hur de står sig i den svenska elmarknaden. Vi kommer att titta närmare på deras erbjudanden, påslag, avgifter, bindningstider samt hur deras prissättning ser ut jämfört med andra aktörer.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.0 5.0 5.0 4.0

DoGood El elpriser & erbjudanden

DoGood Els prissättning strävar efter att vara transparent och konkurrenskraftig. För konsumenten innebär detta en möjlighet att låsa in ett fast pris eller välja ett flexibelt rörligt elpris anpassat efter marknadsvärdet. Deras priser är utformade för att vara enkla att förstå, och viktigt att notera är att DoGood El endast använder sig av grön energi, vilket kan vara en avgörande faktor för elmedvetna kunder när de väljer elavtal.

Avgifter och bindningstider

DoGood El försäkrar sina användare om en avgiftsstrukturen utan dolda kostnader. Bindningstider och eventuella uppsägningsavgifter är tydligt utmärkta i deras policyer. Majoriteten av deras avtal erbjuder flexibilitet genom korta eller obefintliga bindningstider, vilket tilltalar de som är ute efter frihet att byta elbolag eller avtalstyp utan att straffas ekonomiskt.

Rabatter & Erbjudanden

DoGood El lockar nya kunder med attraktiva startpaket och lojalitetsprogram. De förstår värdet av att belöna långsiktiga relationer vilket återspeglas i deras erbjudanden som ofta inkluderar rabatter på förnybar el för återkommande kunder.

  • Introduktionserbjudande för nya kunder
  • Loyalitetsbonusar efter ett år som kund
  • Säsongsrabatter och kampanjer

Påslag

Hos DoGood El är påslaget för el ett fast belopp som reflekterar deras kostnader för att leverera tjänsten. Detta belopp är bestämt för att täcka verksamhetens omkostnader och samtidigt ge utrymme för investeringar i hållbara energiprojekt. Påslaget hålls transparent för kunden och är en av de lägsta på marknaden – ytterligare en faktor som visar bolagets engagemang för rättvisa priser.

Förnyelsebar energi

DoGood El tar sitt miljöansvar på allvar genom att enbart handla och förmedla el från förnybara källor som sol, vind, vatten och biobränslen. Detta är en del av deras engagemang att bidra till en hållbar framtid och erbjuder kunderna inte bara ren energi utan även möjligheten att göra ett medvetet val som påverkar planeten positivt.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Inga dolda kostnader Korta eller inga bindningstider Ja, flera erbjudanden Lågt och transparent 100% förnyelsebar

Snabbinfo om DoGood El

DoGood El är ett elbolag som fokuserar på att erbjuda miljövänliga energilösningar och förenkla kundens vardag med digitala tjänster. Vi anstränger oss för att alla ska ha tillgång till hållbar energi, enkelt och bekvämt.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger DoGood Els egna kunder?

DoGood El har mottagit en rad utmärkelser för sitt kundfokus och hållbarhetsetos. Bolaget stoltserar med höga betyg på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot, där nöjda kunder ofta lyfter fram bolagets engagemang för miljö och kvalitativ kundservice. Särskilt uppskattat är det tydliga och rättvisa prissättningen som gör det enkelt för kunder att välja ett elavtal som passar deras behov samtidigt som de bidrar till en mer hållbar värld.

Reco: 4,5 av 5 stjärnor baserat på 200 recensioner
SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Topprankade inom kundnöjdhet
Trustpilot: 4,3 av 5 stjärnor, från över 250 recensioner

Timpriser hos DoGood El

DoGood El erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som speglar deras engagemang för transparens och rättvisa. Deras prisstrategi tillåter kunder att dra fördel av elmarknadens fluktuationer och välja timingen för sitt elinköp. Företagets hemsida ger en detaljerad översikt över aktuella timpriser, vilket möjliggör en noggrann budgetering för slutanvändaren.

Tid på dygnet Timpris
00:00 – 06:00 X öre/kWh
06:01 – 12:00 X öre/kWh
12:01 – 18:00 X öre/kWh
18:01 – 23:59 X öre/kWh

Fördelar & Nackdelar

Att välja DoGood El innebär inte bara att man stödjer en hållbar energiframtid utan också att man får tillgång till ett omfattande utbud av kundfokuserade tjänster. Dock, som med alla elavtal, finns det både fördelar och nackdelar att ta höjd för.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Kan vara dyrare under energitoppar
Inga bindningstider eller dolda avgifter Väderberoende energikällor kan påverka tillförseln
Transparent och konkurrenskraftigt prissättning Föränderlig marknad kan skapa osäkerhet i pris
Loyalitetsprogram och erbjudanden Limited edtions offer limited flexibility

Kundsupport

DoGood El förstår vikten av tillgänglig och hjälpsam kundsupport. Deras dedikerade team finns där för att hjälpa dig med alla frågor eller funderingar du kan ha gällande elavtal och prissättning. Genom personlig service och snabb respons upprätthåller DoGood El ett förtroende bland sina användare, vilket tydligt återspeglas i deras positiva kundomdömen. De prioriterar också att ge klar och korrekt information så att kunder kan fatta välgrundade beslut om sitt elanvändande.

Öppetider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 010-110 55 00
Adress DoGood El AB, Energiplatsen 1, 112 54 Stockholm

Sammanfattning

DoGood El utmärker sig som en leverantör med starkt engagemang för hållbarhet och utmärkt kundservice. Med höga betyg på oberoende kundomdöme plattformar och en transparant prissättningsmodell är det tydligt att de är en omtyckt speler på den svenska energimarknaden. Företaget erbjuder inte bara konkurrenskraftiga priser utan även en energiförsörjning som är 100% förnyelsebar, vilket är attraktivt för miljömedvetna konsumenter.

Vanliga Frågor

  • Vad skiljer DoGood El från andra elleverantörer? DoGood El satsar på 100% förnyelsebar energi och transparent prissättning.
  • Hur kan jag jämföra DoGood Els priser med andra företag? På vår webbplats kan du enkelt jämföra tusentals elavtal och se vilket som passar just dina behov och önskemål.
  • Finns det några bindningstider eller dolda avgifter? Nej, DoGood El erbjuder elavtal utan bindningstider och med fullständig prisinsyn.
  • Kan jag få hjälp om jag har frågor om mitt elavtal? Absolut, DoGood Els kundsupport finns tillgänglig via telefon och e-post under angivna öppettider för att erbjuda professionell assistans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *