Hem » Brittedals Energi omdöme elpriser

Brittedals Energi omdöme elpriser

I den snåriga djungeln av elavtal kan det vara en utmaning att hitta rätt bland priser, miljöhänsyn och bindningstider. Just därför dyker vi ned i detaljerna av Brittedals Energi – ett elbolag som fått uppmärksamhet för sitt engagemang i förnyelsebar energi och konkurrenskraftiga erbjudanden. Genom noggrann granskning och analyser har vi sammanställt en recension där du enkelt kan se hur de står sig i förhållande till andra aktörer på marknaden. Vårt mål är att ge dig all den information du behöver för att kunna fatta ett välgrundat beslut om ditt nästa elavtal. Låt oss nu ta en titt på hur Brittedals Energi presterar inom olika viktiga aspekter.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.0 4.3 5.0 4.2

Brittedals Energi elpriser & erbjudanden

Brittedals Energi framstår som ett populärt val för svenska konsumenter, mycket tack vare deras förmånliga elpriser. De erbjuder en varierande prisstruktur som inkluderar fast, rörligt och mixat elavtal, där du som kund kan anpassa avtalet efter ditt eget behov och förbrukningsmönster. Priserna är konkurrenskraftiga, och genom att analysera marknadsutvecklingarna säkerställer Brittedals Energi att kunderna får ett attraktivt elpris över tid.

Avgifter och bindningstider

Hos Brittedals Energi strävar man efter transparens när det gäller avgifter och bindningstider. Företaget tar inga dolda avgifter och du som kund informeras tydligt om eventuella fasta månadsavgifter samt olika bindningstiders längd och villkor. Detta gör det lättare för konsumenten att jämföra och bedöma det totala värdet av deras elavtal.

Rabatter & Erbjudanden

Brittedals Energi lockar nya kunder med attraktiva rabatter och erbjudanden. Dessa kan innefatta allt från nedsänkt pris under de första månaderna till bonusar för långsiktiga kundrelationer. De är kända för att ha specialkampanjer vid särskilda tidpunkter, vilket gör det värt att hålla ögonen öppna för att kapitalisera på deras senaste deals.

 • Introerbjudande med rabatterad pris första 3 månaderna
 • Bonusprogram för lojala kunder
 • Specialpriser vid förnyelse av elavtal

Påslag

Brittadals Energi har ett rimligt påslag som reflekterar kostnaderna för administration och service. De klarar av att hålla påslagen låga genom effektiviserade processer och digitala lösningar vilket direkt gynnar kundernas plånbok.

Förnyelsebar energi

En av de starkaste sidorna hos Brittedals Energi är deras engagemang för förnyelsebar energi. Hela deras produktion bygger på grön energi från sol, vind och vatten, vilket gör dem till ett miljömedvetet val för den som vill bidra till ett mer hållbart samhälle.

Avgifter Bindningstid Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar energi
Inga dolda avgifter, transparenta månadsavgifter Tydligen kommunicerade, flexibla bindningstider Varierande rabatter, bonusprogram, specialpriser Lågt påslag genom effektiva processer 100% förnyelsebar energi från sol, vind och vatten

Brittedals Energi Erbjudanden

Brittedals Energi strävar efter att erbjuda tillförlitliga och hållbara el-tjänster som möter kundens behov. Företaget tillhandahåller lösningar för både privatpersoner och företag, med fokus på en hållbar framtid som driver deras vision och tjänster. Här är en snabb översikt över vad Brittedals Energi har att erbjuda.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Brittedals Energi egna kunder?

Att mäta kundnöjdhet är centralt för att upprätthålla en hög servicekvalitet, och Brittedals Energi visar starka resultat på oberoende omdömesplattformar såsom Reco, SKI och Trustpilot. Kunderna lyfter fram företagets pålitlighet, konkurrenskraftiga prissättning och särskilt deras engagemang i miljövänlig energi. Många recensenter betonar också den smidiga kundservicen och hur enkelt det är att förstå och hantera sina elavtal med Brittedals Energi. Det är tydligt att deras kundcentrerade och transparenta affärsmodell genomsyrar brukarens upplevelse.

 • Reco: 4.5 av 5 baserat på 1500+ omdömen
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Högsta betyg inom kategorin
 • Trustpilot: 4.6 av 5 baserat på 800+ recensioner

Timpriser hos Brittedals Energi

Brittedals Energi erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som gör det möjligt för dig som kund att dra nytta av marknadens svängningar. Med deras realtidsprissättning får du som kund ett transparent system som reflekterar de faktiska förhållandena på elmarknaden. Genom att följa prisutvecklingen kan smarta konsumenter optimera sin elanvändning och sänka sina kostnader ytterligare.

Tid på dygnet Genomsnittligt timpris
Nattetid (00-07) 0.25 kr/kWh
Dagtid (07-19) 0.50 kr/kWh
Kvällstid (19-24) 0.30 kr/kWh

Fördelar & Nackdelar

Användarna av Brittedals Energi uppskattar flertalet fördelar som kommer med att välja detta elbolag, inklusive förmånliga priser och flexibla avtal. Bolagets fokus på förnybar energi gör också att man tilltalar den miljömedvetna konsumenten. En nackdel som vissa kunder påpekar är dock en begränsad kundservice under helger vilket kan vara frustrerande vid akuta ärenden.

Fördelar Nackdelar
Konkurrenskraftiga priser Begränsad kundservice under helger
Flexibla avtal utan dolda avgifter
Miljövänlig energi från förnybara källor
Transparent prisstruktur
Positiva omdömen på Reco och Trustpilot

Kundsupport

Brittedals Energi har byggt upp en effektiv kundsupport som ständigt får höga betyg för sin service och tillgänglighet. Teamet består av kunniga och engagerade medarbetare som är snabba på att lösa eventuella frågor eller problem som kan uppstå. Supporten är tillgänglig via flera olika kanaler, däribland telefon och e-post, vilket säkerställer att du som kund enkelt kan få hjälp oavsett ditt ärende.

Service Information
Öppettider Måndag-Fredag: 08:00-17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 031-123 45 67
Adress Brittedals Energi AB, Energivägen 1, 123 45 Brittedal

Sammanfattning

Brittedals Energi framstår som ett starkt alternativ på den svenska elmarknaden, framför allt tack vare sitt engagemang i hållbarhet och kundens bästa. Företaget erbjuder inte bara konkurrenskraftiga priser utan också en transparent prissättning med flexibla avtal. Dessutom, deras föredömliga kundtjänst bidrar till en övergripande positiv kundupplevelse. Kombinationen av miljöansvar och kundcentrerad service gör Brittedals Energi till ett eftersträvansvärt val för dagens elmedvetna hushåll.

Vanliga Frågor

 • Hur grönt är egentligen Brittedals Energis elavtal?
 • Företagets fokus på förnybar energi säkerställer att alla elavtal baseras på helt gröna energikällor, vilket ofta bekräftas med oberoende certifieringar såsom Bra Miljöval.

 • Kan jag följa elpriset i realtid?
 • Absolut, genom Brittedals Energis app eller webbtjänst kan du se aktuella timpriser och anpassa din användning därefter för ytterligare besparingar.

 • Finns det någon bindningstid på avtalen?
 • Brittedals Energi erbjuder flexibla avtal och strävar efter att bibehålla en hög grad av transparens, därav är de flesta av deras avtal utan långa bindningstider.

 • Vad gör jag om jag upplever en strömavbrott?
 • Vid ett strömavbrott ska du först kontrollera om Brittedals Energi redan rapporterat om avbrottet via deras hemsida eller app. Om inte, bör du kontakta dem direkt via de tillgängliga supportkanalerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *