Hem » Borås Elhandel omdöme elpriser

Borås Elhandel omdöme elpriser

När det kommer till att välja elbolag är det många faktorer som spelar in. Pris, miljöhänsyn, flexibilitet och kundservice är bara några av de aspekter som svenska konsumenter måste ta ställning till. För att förenkla detta val har vi noggrant utvärderat Borås Elhandel, ett välkänt bolag på marknaden som lovar konkurrenskraftiga priser och förnyelsebar energi. I denna recension ger vi en detaljerad översikt över vad du som konsument kan förvänta dig, allt baserat på genomlysning av deras erbjudanden och villkor. Borås Elhandel profilerar sig med sin lokala närvaro och starka engagemang för hållbar energi, men hur står de sig i den alltjämt växande konkurrensen? Läs vidare för att få en klarare bild av detta elektricitetsbolags prestanda på olika nyckelområden.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 4/5

Borås Elhandel elpriser & erbjudanden

Borås Elhandel utmärker sig med sina konkurrenskraftiga elpriser som riktar sig mot ett brett spektrum av konsumenter. Med en tydlig prismodell och transparenta villkor blir det enklare för kunderna att förstå sin faktura. De erbjuder både rörliga och fasta priser, där de rörliga priserna följer marknadens upp- och nedgångar, medan de fasta priserna ger en trygg kostnadsbild över avtalstiden.

Avgifter och bindningstider

En av Borås Elhandels starkaste sidor är deras flexibla avtal utan långa bindningstider. Med fokus på kundens frihet, tillkommer inga uppsägningsavgifter vilket gör det smidigt att byta elavtal om situationen kräver. En månads uppsägningstid gäller dock, vilket är standard i branschen.

Rabatter & Erbjudanden

För att locka nya kunder har Borås Elhandel kontinuerliga rabatter och kampanjer. Dessa kan inkludera allt från lägre påslag under de första månaderna till välkomstrabatter. Det är värt att hålla ögonen öppna för säsongserbjudanden som ofta kan innehålla ytterligare besparingar.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Sänkt påslag under de första sex månaderna
 • Exklusiva erbjudanden vid bundet avtal

Påslag

Borås Elhandel har konkurrenskraftiga påslag, men det varierar beroende på avtalets natur och längd. Rörliga avtal har en tendens till något högre påslag eftersom de inte innebär samma långsiktiga förpliktelse som fasta avtal, vilka ofta kommer med förmånligare påslag.

Förnyelsebar energi

Borås Elhandel satsar stort på hållbarhet och erbjuder 100% förnyelsebar energi. De drivs av ambitionen att alltid ligga i framkant beträffande miljövänliga val och möjliggör för kunderna att göra ett grönt val utan extra kostnad.

Egenskap Information
Prismodell Rörlig/Fast
Avgifter Inga uppsägningsavgifter, 1 månads uppsägningstid
Bindningstid Flexibelt, inga långa bindningstider
Rabatter & Erbjudanden Variabla, säsongsbundna
Påslaget Anpassade till kontraktstyp
Förnyelsebar energi 100% grön el

Snabbinfo om Borås Elhandel

Borås Elhandel är erkänt för sitt breda utbud av elrelaterade tjänster som uppfyller både individuella och företagsbehov. Företaget har en stark inriktning på hållbarhet och miljövänliga alternativ, vilket reflekteras i dess erbjudande om svanenmärkta elavtal. För konsumentens bekvämlighet erbjuder de enkel administration via e-faktura och samlingsfaktura, men notera att möjligheten till autogirobetalningar och en schysst elhandelspolitik saknas för närvarande.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Borås Elhandels egna kunder?

Kundnöjdhet är en avgörande faktor för ett elbolags framgång, och Borås Elhandel verkar inse detta väl. De har samlat betyg och recensioner från flera kända plattformar som Reco, SKI och Trustpilot, vilket ger en varierad bild av kundupplevelsen. Kommentarerna spänner över allt från beröm för den utmärkta kundservicen till uppskattning för företagets engagemang i miljöfrågor. Även om ingen tjänst är felfri, tycks de negativa åsikterna främst röra sig om missförstånd kring fakturering, något som Borås Elhandel aktivt jobbar med att förbättra genom bättre kommunikation.

 • Trustpilot: 4.5 stjärnor baserat på 532 recensioner
 • Reco: 4.6 stjärnor baserat på 289 omdömen
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): 73% kundnöjdhet

Timpriser hos Borås Elhandel

Borås Elhandels timpriser är något som uppskattas av deras kunder. Med en realtidssyn på elpriset ger de en fin möjlighet för de kunder som vill kunna anpassa sin elförbrukning efter prisets variationer genom dygnet. Timpriserna reflekterar den aktuella marknadssituationen och kan därmed erbjuda lägre kostnader under tider då det är överskott på elmarknaden.

Tid på dygnet Pris/kWh
Morgon (07-10) Variable kr
Dagtid (10-18) Variable kr
Kväll (18-22) Variable kr
Natt (22-07) Variable kr

Fördelar & Nackdelar

Som alla tjänster har Borås Elhandel både sina styrkor och svagheter. Kunder uppskattar företagets transparenta prissättning och deras insats för att leverera 100% grön el. På den negativa sidan, kan enstaka kunder uppleva besvär med kundtjänstens svarstider vid hög belastning. Dock är responsen främst positiv och företaget arbetar kontinuerligt med förbättringar utifrån kunders feedback.

Fördelar Nackdelar
Transparent prissättning Varierande svarstider hos kundtjänst
Inga långa bindningstider Misstolkningar kring fakturering
Satsning på förnybar energi Limiteda kampanjerbjudanden
Flexibla elavtal

Kundsupport

Att få hjälp när man behöver det är avgörande, och Borås Elhandels kundsupport står redo att assistera. Personalen beskrivs ofta som både kunniga och vänliga och arbetar proaktivt för att lösa eventuella problem. Oavsett om frågan gäller en enkel förfrågan eller något mer komplicerat, strävar Borås Elhandels kundtjänst alltid efter att ge snabba och effektiva lösningar.

Öppettider Måndag-Fredag: 08:00-17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 033 – 20 67 25
Adress Elvägen 1, 501 90 Borås

Sammanfattning

Borås Elhandel framstår som ett tryggt och pålitligt val för svenska elkonsumenter. Deras engagemang för miljön genom att erbjuda 100% förnybar energi och möjligheten att följa timpriser i realtid gör dem till en progressiv aktör på elmarknaden. Trots att det finns utrymme för förbättringar, speciellt gällande kommunikation kring fakturering, så skiner företaget igenom med sin kundvänliga inställning, vilket återspeglas i kundrecensionerna. Borås Elhandels satsning på att kombinera konkurrenskraftiga priser med hög servicekvalitet gör dem till en betydande konkurrent i branschen.

Vanliga Frågor

 • Hur långa är avtalstiderna hos Borås Elhandel?
 • Företaget erbjuder flexibla elavtal utan långa bindningstider, vilket ger kunderna friheten att byta eller anpassa sitt avtal efter behov.

 • Vilken typ av energi tillhandahåller Borås Elhandel?
 • De fokuserar på att leverera 100% förnybar energi, för den miljömedvetne konsumenten.

 • Går det att spåra sitt energiförbrukning i realtid?
 • Ja, Borås Elhandel erbjuder sina kunder möjligheten att i realtid följa timpriser, vilket möjliggör en mer medveten elförbrukning.

 • Kan jag kontakta kundsupport via email utanför öppettider?
 • Absolut, deras e-post [email protected] är tillgänglig dygnet runt för att ta emot din förfrågan, även om svar kan förväntas under nästkommande arbetstid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *