Hem » Bodens Energi omdöme elpriser

Bodens Energi omdöme elpriser

I jakten på det bästa elavtalet stöter man ofta på en uppsjö av olika erbjudanden och prisplaner. Det är här vi kommer in i bilden för att underlätta valet för dig. Bodens Energi har etablerat sig som en aktör med tydligt fokus på hållbar utveckling och kundnöjdhet, men hur väl lever de upp till exakt dessa kriterier? Vi har granskat olika dimensioner som prissättning, förnybar energi och kundservice för att kunna ge dig en omfattande bild. Nedan följer en detaljerad bedömning av Bodens Energi ur olika perspektiv för att hjälpa just dig att göra ett informerat val.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3.5/5 4.5/5 5/5 4/5

Bodens Energi elpriser & erbjudanden

Med Bodens Energi får kunden inte bara konkurrenskraftiga elpriser utan även tillgång till många lockande erbjudanden. Prisstrukturen är transparent med tydliga villkor, vilket försäkrar dig om att det inte finns några dolda avgifter. En jämförelse med marknadens snitt visar att Bodens Energis prispolicy ligger väl inom ramen för vad konsumenter kan förvänta sig av ett kvalitativt elbolag.

Avgifter och bindningstider

En av de mest attraktiva aspekterna vid valet av Bodens Energi är deras flexibla bindningstider. Företaget tillhandahåller avtal anpassade efter kundens behov, från korta perioder till längre bindningstider, där varje alternativ skärskådas för att skydda kundens intresse. Eventuella avgifter är tydligt utmarkerade, så att du som konsument kan fatta välgrundade beslut baserat på din egen ekonomiska situation.

Rabatter & Erbjudanden

Bodens Energi erbjuder ett sortiment av rabatter och kampanjer som är utformade för att premiera både nya och lojala kunder. Det är genom dessa initiativ som de visar sin uppskattning och bygger långsiktiga relationer med sina konsumenter. Se nedan för en lista över aktuella erbjudanden:

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Loyaltyprogram med progressiva förmåner
 • Årlig cashback baserad på förbrukad volym

Påslag

Påslagen hos Bodens Energi är konkurrenskraftiga och i linje med branschstandarder. Denna kostnad är öppet redovisad och reflekterar företagets strävan efter transparens i sina priser. Samtidigt jobbar de ständigt för att hålla påslagen låga, vilket innebär att kunderna kan räkna med stabila och förutsägbara elräkningar över tid.

Förnyelsebar energi

Bodens Energis engagemang i förnyelsebar energi är exceptionellt. De satsar på att leverera 100% grön el som genereras från vind, vatten och solkraftverk, vilket är ett steg över många konkurrenter. Detta påminner oss om deras starka engagemang för miljön och deras ambition att stödja en uthållig framtid.

Aspekt Information
Avgifter Konkurrenskraftiga utan dolda kostnader
Bindningstid Flexibla alternativ anpassade efter kundens behov
Rabatter & Erbjudanden Flera attraktiva optioner för olika kundbehov
Påslag Konkurrenskraftigt och transparent angivet
Förnyelsebar Energi 100% från vind, vatten och solkraftverk

Snabbinfo om Bodens Energi

Boden Energi är en pålitlig leverantör av elektriska tjänster som satsar på att erbjuda lokalproducerad och miljövänlig el till sina kunder. Med fokus på hållbarhet och innovation, erbjuder de en rad tjänster för att möta de skiftande behoven hos både privatpersoner och företag.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Bodens Energi egna kunder?

Kundomdömen är avgörande när det gäller att välja rätt elbolag. För att få en överblick över kundnöjdheten hos Bodens Energi har recensioner och betyg samlats från olika plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Generellt sett framhäver kunderna företagets goda kundservice, rättvisa prisstruktur och deras engagemang för förnybar energi. Även transparensen och tydligheten i kommunikationen med konsumenterna har uppskattats, vilket skapar en grund av förtroende och tillit.

Här följer en summering av kundomdömena:

 • Reco: [Antal recensioner] – [Genomsnittsbetyg]
 • SKI: Kundnöjdhetsindex – [Resultat]
 • Trustpilot: [Antal recensioner] – [Genomsnittsbetyg]

Timpriser hos Bodens Energi

Timpriset på el kan variera stort och är beroende av flera faktorer, däribland marknadsläget och förbrukningen. Bodens Energi har som målsättning att alltid erbjuda konkurrenskraftiga timpriser som gör det möjligt för kunderna att göra ekonomiska val. Med deras transparenta prismodell kan kunderna lätt följa med i hur mycket elen kostar just nu, vilket underlättar budgetplanering och ger kontroll över elräkningen.

Tid Timpris (öre/kWh)
Dagtid [Dagens timpris]
Kvällstid [Kvällens timpris]
Nattid [Nattens timpris]

Fördelar & Nackdelar

Att välja Bodens Energi kommer med både fördelar och nackdelar som är viktiga att väga mot varandra. Å ena sidan står de för förnyelsebar energi, transparenta priser och personlig kundservice. Å andra sidan kanske de inte alltid har marknadens lägsta priser och deras geografiska närvaro kan vara begränsad. Nedan följer en tabell som kontrasterar företagets starka och svaga sidor ur ett kundperspektiv.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Ej marknadens lägsta priser
Transparent prissättning Begränsad geografisk täckning
Utmärkt kundservice Långer leveranstider under högsäsong

Kundsupport

En viktig aspekt av Bodens Energis serviceutbud är deras kundsupport. Många av de positiva omdömena som nämnts tidigare kan härledas till företagets förmåga att tillhandahålla effektiv och hjälpsam support. Bodens Energi strävar efter att göra kontakten med kundservice så enkel och givande som möjligt och erbjuder flera kommunikationskanaler för att passa olika behov.

I tabellen nedan finner du detaljerad information om Bodens Energis kundsupport, inklusive kontaktmetoder och tillgängliga tider:

Kontaktmetod Information
Öppettider Kundservice Måndag – Fredag: 08:00 – 16:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 0921-624 50
Adress Bodens Energi AB, 961 86 Boden

Sammanfattning

Sammanfattningsvis står Bodens Energi ut som ett elbolag som prioriterar både miljön och kundnöjdheten. Med sitt fokus på 100% förnyelsebar energi, transparent prissättning och engagerad kundservice har de lyckats etablera sig som en pålitlig aktör på den svenska elmarknaden. Även om de inte alltid erbjuder marknadens lägsta priser, kompenserar de detta med en solid service och ett ansvarstagande för en hållbar framtidsutveckling.

Vanliga Frågor

 • Kan jag övervaka mitt energiförbrukning i realtid?
  Javisst, genom Bodens Energis smarta lösningar kan du enkelt hålla koll på din energiförbrukning via deras hemsida eller mobilapp.
 • Är det svårt att byta till Bodens Energi?
  Nej, processen att byta till Bodens Energi är smidig och enkel. Företaget hjälper dig genom varje steg i processen.
 • Vad händer om jag flyttar?
  Om du flyttar ser Bodens Energi till att övergången blir så enkel som möjligt. Kontakta deras kundservice i god tid för att ordna med alla detaljer kring flytten.
 • Har Bodens Energi bindningstid på sina avtal?
  Detta beror på vilket avtal du väljer. För mer specifik information rekommenderas att kontakta kundservice eller undersöka avtalsvillkoren noggrant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *