Hem » Bjäre Kraft omdöme elpriser

Bjäre Kraft omdöme elpriser

Att välja rätt elbolag är ett viktigt beslut för varje svensk hushåll och företag. I denna recension tar vi en djupdykning in i Bjäre Krafts erbjudanden, prissättning och tjänster. Bjäre Kraft sticker ut som ett bolag med lokala rötter och ett tydligt fokus på förnyelsebar energi. Men hur står de sig mot konkurrensen när det gäller detaljer som priser, avgifter och påslag? Låt oss ta en titt på hur de presterar i olika aspekter och utvärdera dem ur ett kundperspektiv.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 3.8 4.2 5.0 4.0

Bjäre Kraft elpriser & erbjudanden

Bjäre Krafts elpriser är konkurrenskraftiga och den transparenta prissättningen gör det enkelt för kunder att förstå vad de betalar för. Deras kostnader för el är tydligt uppdelade i rörligt elpris, fasta avgifter och eventuella påslag. Detta gör att kunder kan jämföra priser med andra leverantörer på ett effektivt sätt och hitta det mest fördelaktiga avtalet för sina behov.

Avgifter och bindningstider

Bjäre Kraft erbjuder flexibilitet genom korta bindningstider som gör det möjligt för kunderna att byta elavtal eller leverantör utan att oroa sig för långa kontrakt. Standardavtalet har ingen bindningstid, vilket innebär att du som kund kan känna dig fri att byta vid behov. Därtill är deras avgifter transparenta – det är inga dolda kostnader eller oväntade avifikostnader att bekymra sig över.

Rabatter & Erbjudanden

Med konkurrenskraftiga kampanjer och tillfälliga rabatter arbetar Bjäre Kraft för att locka nya kunder samt belöna befintliga. De erbjuder ofta introduktionspriser och säsongsmässiga rabatter vilket bidrar till lägre elkostnader för konsumenterna. Det finns även möjligheter att spara pengar för de som väljer att kombinera elavtal med andra tjänster som Bjäre Kraft tillhandahåller.

 • Introduktionserbjudande: Nya kunder får specialpris första månaden
 • Långsiktiga rabatter: Fördelaktiga priser för kunder som binder upp sig på längre avtal
 • Kombinationsrabatter: Rabatter när du kombinerar din elförbrukning med andra tjänster

Påslag

Påslaget hos Bjäre Kraft är konkurrenskraftigt och ligger i linje med marknadens genomsnitt. De strävar efter att hålla påslagen så låga som möjligt för att säkerställa attraktiva priser för sina kunder. En detaljerad redogörelse av deras påslag finns alltid tillgänglig för genomgång, vilket ger ökad transparens och förtroende hos konsumenten.

Förnyelsebar energi

Bjäre Kraft är starkt engagerat i förnyelsebar energi och deras el kommer främst från lokala, förnybara källor såsom vattenkraft, vindkraft och solenergi. Denna miljömässiga hållbarhet återspeglas inte bara i deras arbete utan också i de produkter de erbjuder sina kunder. Genom att välja Bjäre Kraft bidrar konsumenterna till en mer hållbar och grön framtid.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar Energi
Transparenta & konkurrenskraftiga Korta eller inga bindningstider Variabla och attraktiva Konkurrenskraftiga på marknaden Huvudsakligen från lokala källor

Snabbinfo om Bjäre Kraft

Bjäre Kraft är ett elbolag som prioriterar lokal produktion och hållbarhet. De erbjuder miljövänliga elalternativ såsom svanenmärkt el för att möta kundernas önskemål om en grönare energiförbrukning. E-faktura och pappersfaktura finns som betalningsalternativ för att underlätta för olika kundbehov, och samlingsfaktura möjliggör en smidig hantering av flera tjänster på en och samma faktura.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Bjäre Krafts egna kunder?

Att bygga ett varumärke handlar inte bara om att erbjuda konkurrenskraftiga priser och tjänster, utan även att upprätthålla en positiv relation med sina kunder. Bjäre Krafts åtagande i denna aspekt reflekteras i de omdömen och recensioner som deras kunder delar på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Kundrecensionerna framhäver ofta företagets pålitlighet, bra kundservice och deras engagemang för förnybar energi.

Reco: 300 recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4,5 av 5
SKI: Över 80% kundnöjdhet i senaste mätningen
Trustpilot: 250 recensioner med en ranking på 4 av 5 stjärnor

Timpriser hos Bjäre Kraft

Bjäre Kraft erbjuder en prismodell som gör det möjligt för konsumenter att dra nytta av elmarknadens fluktuationer med deras dynamiska timpriser. Kunder som väljer denna modell kan anpassa sin elförbrukning efter när elen är som billigast, vilket kan leda till nedskärningar i de totala elkostnaderna. Timpriserna baseras på Nord Pool Spot och kunder får tillgång till en användarvänlig app där de kan följa prisutvecklingen i realtid.

Tid på dygnet Genomsnittligt timpris (öre/kWh)
Morgon (06-10) XX,XX
Dag (10-14) XX,XX
Kväll (14-18) XX,XX
Natt (18-22) XX,XX
Sen natt (22-06) XX,XX

Fördelar & Nackdelar

Det finns alltid två sidor av myntet och även om Bjäre Kraft har mycket att erbjuda, är det viktigt att som konsument vara medveten om eventuella begränsningar. Några av fördelarna inkluderar deras ansträngningar att använda lokalproducerad förnybar energi, deras flexibla avtal och transparenta prissättning. Å andra sidan kan de dynamiska priserna vara en nackdel för personer som inte har möjligheten att anpassa sin förbrukning efter elpriset eller föredrar en mer förutsägbar kostnadsstruktur.

Fördelar Nackdelar
Lokalproducerad förnybar energi Priser kan vara oförutsägbara med timpriser
Flexibla avtal Kräver aktivitet från kunden att övervaka elpriser
Transparent prissättning Begränsade fasta prisealternativ
Användarvänlig app för priskontroll
God kundservice med höga omdömen

Kundsupport

För att komplettera den positiva bilden av Bjäre Kraft är det även värt att nämna deras kundsupport. Kundtjänstteamet är ofta en direkt reflektion av företagets värderingar och ambitioner. Hos Bjäre Kraft har de lagt stor vikt vid tillgänglighet och expertis. Kunden kan förvänta sig snabb och pålitlig service, oavsett om det gäller frågor om fakturor, priser eller hjälp med att anpassa sitt elavtal efter egna behov.

Service Information
Öppettider Måndag – Fredag: 08-17
E-post [email protected]
Telefonnummer 0431-55 55 00
Adress Bjäre Kraft AB, Energigatan 2, 269 77 Torekov

Sammanfattning

Bjäre Kraft står ut som en stark aktör på den svenska elmarknaden med sina konkurrenskraftiga tjänster och kundcentrerad inställning. Företaget erbjuder dynamiska timpriser som kan optimera elkostnaderna för aktiva kunder, och backar upp detta med en informativ användarvänlig app. Trots vissa begränsningar, som den oförutsägbara naturen av timpriserna, visar kundomdömen att många uppskattar företagets engagemang för förnybar energi och deras transparenta prissättning. Kundsupporten är lättillgänglig och hjälpsam, vilket ger en extra trygghet för kunderna.

Vanliga Frågor

 • Hur anpassar jag min elförbrukning till de dynamiska timpriserna?
  Kunden rekommenderas att använda Bjäre Krafts app för att övervaka elprisernas variation och planera sin användning därefter.
 • Kan jag få fast pris trots Bjäre Krafts fokus på rörliga timpriser?
  Företaget kan ha begränsade fastprisalternativ, och det är bäst att diskutera direkt med deras kundservice för aktuella erbjudanden.
 • Varför ska jag välja Bjäre Kraft?
  Bjäre Kraft passar dig som värdesätter lokalproducerad förnybar energi, flexibla avtal och hög nivå av kundservice.
 • Vilka betalningsmetoder accepterar Bjäre Kraft?
  Kontakta kundsupport för information om tillgängliga betalningsalternativ som passar dina behov.
 • Finns det några bindningstider eller uppsägningsavgifter?
  Företagets avtal kan variera; detaljerade villkor finns i avtalet eller via kundservice.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *