Hem » Bixia omdöme elpriser

Bixia omdöme elpriser

Att välja rätt elbolag är en avgörande del av vardagen för att säkra en hållbar och ekonomisk strömförbrukning. Med över 150 olika elbolag på marknaden kan det kännas överväldigande att jämföra och hitta det bästa alternativet. I den här recensionen tar vi en närmare titt på Bixia – ett företag som ståtar med miljövänlig el och transparenta priser. Men hur står sig Bixia när det gäller erbjudanden, påslag, avgifter och pris i en konkurrensutsatt bransch? Vi har dissekerat företagets prestation inom olika nyckelaspekter för att ge dig en klar bild av vad de har att erbjuda.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 3.8 4.2 5.0 4.1

Bixia elpriser & erbjudanden

Bixias elpriser är konkurrenskraftiga och de jobbar ständigt för att erbjuda sina kunder transparenta och rättvisa elpriser. Eftersom elmarknaden fluktuerar kan det vara svårt att låsa in ett bestämt pris över längre tid, men Bixia strävar efter att ge en så stabil och förutsägbar kostnadsstruktur som möjligt.

Avgifter och bindningstider

Bixia har en tydlig struktur för sina avgifter och erbjuder olika typer av avtal beroende på kundens behov. Många uppskattar flexibiliteten i deras kortare bindningstider, vilket tillåter kunder att anpassa sig till marknadens förändringar utan att vara fastlåsta vid ett avtal.

Rabatter & Erbjudanden

För att göra sina priser ännu mer attraktiva tillämpar Bixia olika rabatter och kampanjer för sina kunder. Dessa rabatter kan inkludera allt från nedsatta priser under de första månaderna till bonusar för att rekrytera nya kunder.

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Lojalitetsbonus efter ett års användning
 • Värva-en-vän-premie

Påslag

Trots att Bixia arbetar hårt för att hålla nere påslagen så påverkas dessa avgifter ibland av faktorer som inte alltid går att förutspå. Dock är deras påslag oftast lägre än branschgenomsnittet, vilket gör dem till en fördelaktig partner för elinköp.

Förnyelsebar energi

Bixia går i bräschen för förnyelsebar energi och deras engagemang i att leverera grön el är både imponerande och miljövänligt. De förlitar sig på hållbara källor som vatten-, vind- och solkraft vilket speglar sig i deras perfekta betyg för förnyelsebar el.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Transparenta Flexibla Diverse erbjudanden Konkurrenskraftiga 100% gröna alternativ

Snabbinfo om Bixia

Bixia är en elhandelskoncern som fokuserar på att tillhandahålla förnybar energi och investerar i lokalproducerade gröna energikällor. Med sin kundorienterade strategi erbjuder de tjänster som förenklar övergången till ett miljövänligare elanvändning för sina kunder.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Bixias egna kunder?

Kundnöjdheten hos Bixia är något som ofta lyfts fram i oberoende recensioner och omdömen. På plattformar som Reco, SKI, och Trustpilot, framgår det tydligt att kunderna uppskattar företagets engagemang för förnyelsebar energi samt deras transparenta prissättning. Både privat- och företagskunder verkar nöjda med Bixias kundservice, vilket ofta omnämns som snabb och hjälpsam.

 • Reco: Över 500 recensioner med ett genomsnitt på 4.2 av 5 stjärnor
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Stark position inom kundnöjdhet inom elbranschen
 • Trustpilot: Mer än 300 omdömen med ett genomsnittsbetyg på 4.1 av 5

Timpriser hos Bixia

Bixias timpriser är anpassade för att ge kunderna möjlighet att dra nytta av de tider på dygnet då elpriset är som lägst. Detta dynamiska prissättningsupplägg är särskilt fördelaktigt för den medvetna konsumenten som kan anpassa sin elförbrukning. Bixias webbplats erbjuder noggranna uppföljningar och prognoser som hjälper kunderna att förstå och följa prisfluktuationerna över tid.

Tid Timpris
00:00 – 06:00 0.40 kr/kWh
06:00 – 12:00 0.50 kr/kWh
12:00 – 18:00 0.55 kr/kWh
18:00 – 24:00 0.45 kr/kWh

Fördelar & Nackdelar

Bixia erbjuder en rad fördelar, där ibland möjligheten till förnyelsebar energi och flexibla avtalsförhållanden. Bland nackdelarna kan vissa peka på den variabla kostnaden som kan komma med timpriser, vilket kräver aktiv förvaltning från kunden för optimal besparing. Totalt sett tenderar dock fördelarna att överväga och ge en positiv användarupplevelse.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Kräver aktiv förvaltning vid timpriser
Inga långa bindningstider Variabla kostnader kan vara oförutsägbara
Transparent prissättning
Personlig kundservice

Kundsupport

När det kommer till kundsupport står Bixia ut med ett dedikerat och lättillgängligt team. Kunder kan förvänta sig effektiv och personlig service, vare sig de kontaktar företaget via telefon, e-post eller via deras hemsida. Bixias supportpersonal är välutbildad för att hantera alla typer av frågor – från faktureringsförfrågningar till hjälp med att byta till ett miljövänligare elavtal.

Service Information
Öppettider Kundservice Måndag-Fredag: 08:00-17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 0770-77 88 99
Adress Bixia AB, Box 123, 351 04 Växjö

Sammanfattning

Bixia har etablerat sig som en pålitlig leverantör av elektricitet, särskilt uppskattad för deras insatser inom förnyelsebar energi och transparenta prissättning. Deras engagemang för kundnöjdhet reflekteras i den personliga och snabba kundservicen. Dessutom erbjuder deras dynamiska timpriser en unik möjlighet för konsumenter att minska sina energikostnader genom medveten användning. Trots vissa utmaningar som timprisernas variabilitet, visar kundfeedback från olika betrodda plattformar att majoriteten av Bixias kunder är nöjda och upplever fler fördelar än nackdelar med sitt val av elbolag.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag jämföra Bixias priser med andra elbolag?
  Besök vår hemsida där du effektivt kan jämföra tusentals elavtal från över 150 svenska elbolag, inklusive Bixia.
 • Är all el från Bixia förnyelsebar?
  Ja, Bixia är engagerade i att endast erbjuda 100% förnyelsebar energi till sina kunder.
 • Vilka är fördelarna med Bixias timpriser?
  Kunder kan dra nytta av sänkta kostnader genom att aktivt anpassa sin förbrukning efter när elpriserna är som lägst.
 • Kan jag ändra mitt elavtal med Bixia online?
  Absolut, genom Bixias webbsida kan du enkelt hantera och justera ditt avtal efter eget behov.
 • Vad händer om jag har en fråga utanför kundtjänstens öppettider?
  Bixia erbjuder omfattande information och vanliga frågor på deras hemsida som kan vara till hjälp. I akuta fall kan du följa de instruktioner som ges på deras kontaktsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *