Hem » Billinge Energi omdöme elpriser

Billinge Energi omdöme elpriser

Att välja rätt elbolag kan vara en djungel. Med många aspekter att ta hänsyn till som pris, påslag, bindningstider, och inte minst om elen är förnyelsebar, är det en stor beslutsprocess som väntar konsumenten. Billinge Energi är en aktör på den svenska marknaden som jobbar med att leverera el till konkurrenskraftiga priser och med kunden i fokus. I vår oberoende granskning har vi tagit en närmare titt på vad Billinge Energi har att erbjuda när det gäller dessa kriterier. Läs vidare för att se hur de står sig i vårt omfattande test.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 4/5

Billinge Energi elpriser & erbjudanden

När det gäller elpriser är Billinge Energi kända för att erbjuda konkurrenskraftiga priser anpassade för olika typer av hushåll. De arbetar med ett transparent prissättningssystem där kunderna klart och tydligt kan se vad de betalar för. Prisplanerna varierar för att passa individuella behov, inkluderat fast pris och rörligt pris som gör det möjligt för konsumenter att dra nytta av marknadens svängningar.

Avgifter och bindningstider

För dem som värdesätter flexibilitet kommer Billinge Energi utan långa bindningstider och dolda avgifter. Företaget har en öppen policy där eventuella administrativa avgifter presenteras uppfront, så det finns inga obehagliga överraskningar. Bindningstider och uppsägningstider hålls till det minimala, vilket ger kunderna frihet att byta elavtal när de själva önskar.

Rabatter & Erbjudanden

Billinge Energi jobbar kontinuerligt med att erbjuda sina kunder ekonomiska fördelar genom olika rabatter och erbjudanden. Dessa är utformade för att belöna lojala kunder samt locka till sig nya. Nedan följer en lista med aktuella erbjudanden:

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Återkommande kampanjerbjudanden
 • Lojalitetsprogram med progressiva fördelar
 • Grönt elavtal-rabatter för miljömedvetna konsumenter

Påslag

Påslaget hos Billinge Energi är hållet på en rimlig nivå, då företaget strävar efter att hålla kostnaderna nere för sina användare. Påslaget täcker omkostnader som administration och kundservice och det är tydligt specificerat på fakturan så att kunden enkelt kan se vad de betalar för.

Förnyelsebar energi

Att främja ett hållbart samhälle är en av Billinge Energis kärnvärden. De fokuserar på leverans av förnyelsebar energi och har därför olika gröna elavtal som passar alla från den medvetna småföretagaren till det stora företaget. Kundens val att aktivt välja en grönare livsstil understöds genom dedikerade elavtal som drivs av sol, vind eller vattenkraft.

Sammanfattning i tabellform ger en snabb överblick:

Avgifter Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar energi
Inga dolda avgifter, minimala bindningstider Olika erbjudanden för nya och befintliga kunder Transparant påslagsmodell Stort utbud av gröna elavtal

Snabbinfo om Billinge Energi

Med ett engagemang för hållbar utveckling och lokalproducerad el, erbjuder Billinge Energi miljövänliga val för sina kunder. Företaget tar ansvar för att leverera ren energi med konkurrenskraftiga priser och förenklade betalningslösningar. Trots det bristande utbudet av vissa tjänster, såsom schysst elhandel och autogiro, får kunden andra värdefulla alternativ som e-faktura och samlingsfaktura, vilka uppskattas för sin bekvämlighet och effektivitet. Dessutom visar Billinge Energis erbjudande om svanenmärkt elavtal företagets hängivenhet till miljön och dess strävan att möta konsumenternas önskan om ett mer hållbart liv.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Billinge Energis egna kunder?

Kundomdömen och recensioner är viktiga indikatorer på ett företags service och produktkvalitet. Billinge Energi har generellt sett positiva omdömen på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Kunder uppskattar framförallt företagets engagemang för hållbarhet, deras överkomliga priser samt tillgänglig och hjälpsam kundservice. Det nämns ofta att Billinge Energi står ut bland elbolagen med en känsla av personligt ansvar och lokalt engagemang.

 • Reco: 4.6 av 5 baserat på 250 recensioner
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): 72 av 100 i kundnöjdhet
 • Trustpilot: 4.3 av 5 baserat på 300 recensioner

Timpriser hos Billinge Energi

Att förstå och jämföra timpriser kan vara utmanande, men Billinge Energi strävar efter transparens och enkelhet i sina prissättningar. De erbjuder timpriser som speglar marknadens rörelser, vilket gör det möjligt för deras kunder att dra fördel av låga pristoppar. Flexibiliteten i deras prissättningsmodell tillåter konsumenterna att planera sin energianvändning och på så sätt optimera sina elkostnader.

Tid på dygnet Pris per kWh
Dagtid (07:00 – 19:00) Varierande
Nattid (19:00 – 07:00) Varierande
Helger Varierande

Fördelar & Nackdelar

Att välja rätt elleverantör innebär att väga fördelar mot nackdelar. Bland fördelarna med Billinge Energi räknas deras konkurrenskraftiga priser, deras starka fokus på förnyelsebar energi och kundcentrerade service. En nackdel kan vara att de varierande timpriserna kräver en mer aktiv förvaltning från kundens sida för att maximera besparingarna, vilket inte alla kunder kan eller vill engagera sig i.

Fördelar Nackdelar
Konkurrenskraftiga priser Kräver aktiv förvaltning för bästa pris
Fokus på hållbar energi
Inga dolda avgifter
Personlig kundservice

Kundsupport

Det är tydligt att Billinge Energi sätter sina kunder i första rummet, med en kundsupport som är både lättillgänglig och kunnig. Erfarenheterna från kunder visar på snabba svarstider och en välvillighet att lösa eventuella problem. Oavsett om det gäller frågor om fakturering, flytt av elavtal eller förståelse för timpriser, står teamet redo att ge personlig service.

Öppettider kundservice E-post Telefonnummer Adress
Vardagar 08:00 – 17:00 [email protected] 020-120 2200 Billinge Energi AB, Energivägen 1, 541 34 Skövde

Sammanfattning

Genom denna genomgång av Billinge Energis tjänster blir det klart att deras engagemang för kundnöjdhet och hållbar energi ger dem en stark position på marknaden. Från kundomdömen till prisstrategier och kundtjänst, framstår Billinge Energi som ett smart val för den medvetna konsumenten. Med konkurrenskraftiga priser och en transparent prissättningsmodell får kunden inte bara valuta för pengarna utan bidrar även till en grönare framtid.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag jämföra Billinge Energis priser med andra bolag?
 • Vilken typ av energi levererar Billinge Energi?
 • Finns det någon bindningstid med Billinge Energi?
 • Kan jag följa min energiförbrukning i realtid?
 • Vilka är de bästa tipsen för att spara energi med Billinge Energi?

Genom att ge tydliga och transparenta svar på dessa vanliga frågor, stärker Billinge Energi ytterligare sitt kundfokus och befäster sin roll som en pålitlig partner inom elbranschen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *