Hem » Billig Energi omdöme elpriser

Billig Energi omdöme elpriser

I den ständigt ökande djungeln av elbolag, sticker ”Cheap Energy” ut som ett intressant alternativ för konsumenter som söker prisvärda och hållbara energilösningar. Genom att fokusera på transparenta priser och enkla villkor har bolaget på kort tid blivit ett populärt val bland svenska hushåll. Oavsett om du är ute efter ett fast eller rörligt elavtal, är det viktigt med en grundlig granskning av vad ett elbolag faktiskt kan erbjuda. I denna recension tar vi en närmare titt på ”Cheap Energy” och utvärderar dem i olika kategorier som är avgörande för att du som kund ska kunna göra ett informerat beslut. Låt oss dyka in i hur de presterar i allt från erbjudanden till förnyelsebart energialternativ.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.0 3.5 4.5 5.0 4.0

Cheap Energy elpriser & erbjudanden

Med en strävan att leverera ett stort värde för sina kunder, anpassar ”Cheap Energy” sina elpriser så att de är både konkurrenskraftiga och rättvisa. Detta elbolag förstår vikten av öppenhet i prissättningen och försöker undvika komplexa prisstrukturer som kan leda till förvirring hos konsumenterna. Elpriserna hos dem reflekterar marknadens rörelser och kundens faktiska förbrukning, vilket skapar en skräddarsydd upplevelse för varje hushåll.

Avgifter och bindningstider

Avgifterna hos ”Cheap Energy” är uppbyggda för att vara enkla att förstå. De erbjuder avtal utan dolda avgifter, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar på din elräkning. Bindningstiderna varierar beroende på val av avtal, men de erbjuder även flexibilitet genom alternativ utan långa bindningstider, vilket ger kunden friheten att byta elbolag utan extra kostnad om de så önskar.

Rabatter & Erbjudanden

”Cheap Energy” sätter kunden i centrum och belönar sin lojala kundbas med ett flertal attraktiva rabatter och erbjudanden. Exempelvis kan nya kunder ofta dra nytta av förmånliga startpaket och tillfälliga kampanjerbjudanden som reducerar den första tidsperiodens elpris.

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Fördelaktiga villkor vid rekommendationer
 • Säsongsbaserade kampanjer

Påslag

En av de mest centrala aspekterna i ”Cheap Energy”s prisstruktur är det låga påslaget. Istället för att gömma undan extra kostnader strävar de efter att hålla påslagen så låga som möjligt, vilket gynnar den medvetna konsumenten som letar efter ett transparent och rättvist elavtal.

Förnyelsebar energi

Det finns inget viktigare för framtiden än övergången till ett hållbart samhälle, och ”Cheap Energy” ligger i framkant när det kommer till att erbjuda 100% förnyelsebar energi. Från sol till vind, de har ett engagemang för att enbart köpa in och leverera energi från förnyelsebara källor, något som speglar deras dedikation till miljön och deras kunder.

Aspekt Detaljer
Genomsnittlig bindningstid Varierande, med flexibla alternativ
Rabatter & Erbjudanden Introduktionsrabatt, rekommendationsfördelar, säsongserbjudanden
Påslag Låga och transparenta
Förnyelsebar energi 100% från förnyelsebara källor

Snabbinfo om Cheap Energy

Cheap Energy är ett elbolag som fokuserar på att leverera kostnadseffektiva och miljövänliga energilösningar till sina kunder. De erbjuder moderna betalningsmetoder såsom E-faktura och samlingsfaktura, men traditionell Autogiro saknas i deras tjänsteutbud. Företaget tar ett steg mot hållbarhet genom att erbjuda svanenmärkt el, dock erbjuds inte schysst elhandel eller prisgaranti i dagsläget. Med en flexibel inställning till fakturahantering kan kunder välja mellan digitala eller fysiska pappersfakturor.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Cheap Energy egna kunder?

Utlåtanden från Cheap Energys kundbas är i stor utsträckning positiva, en trend som framgår tydligt på oberoende plattformar för recensioner såsom Reco, SKI och Trustpilot. Kunderna uppskattar företagets transparenta prissättning och engagemang för förnybar energi, och många nämner den utmärkta kundservicen som ett stort plus. Därtill framhäver flera av kundrecensionerna företagets flexibla avtal och det faktum att de erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med miljöansvaret.

 • Antal recensioner på Trustpilot: 500+
 • Genomsnittligt betyg på Trustpilot: 4.5/5
 • Antal recensioner på Reco: 300+
 • Genomsnittligt betyg på Reco: 4.6/5
 • SKI Kundnöjdhet Index: Topprankad inom ’Energibolag’

Timpriser hos Cheap Energy

Cheap Energy anpassar sina timpriser till elmarknadens fluktuationer vilket garanterar att kunderna endast betalar för deras faktiska förbrukning till det mest aktuella priset. Det gör att ekonomiskt medvetna konsumenter kan maximera sin besparing genom att nyttja elektricitet under tider då priset är lägre. Dessa dynamiska timpriser uppmuntrar också en mer miljömedveten förbrukning vilket ligger helt i linje med företagets vision om hållbarhet.

Tid på dygnet Genomsnittligt timpris (öre/kWh)
Morgon (06-10) 40.5
Dagtid (11-17) 38.7
Kväll (18-22) 42.3
Natt (23-05) 36.2

Fördelar & Nackdelar

Cheap Energy har en rad fördelar som sticker ut, inklusive deras miljöansvar, transparenta priser och kundcentrerade service. Dock, som alla tjänster, finns det områden för förbättring där vissa kunder kan uppleva nackdelar, som t.ex. utmaningar relaterade till prisfluktuationer på elmarknaden som kan påverka de variabla timpriserna.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Svårigheter att förutse prisfluktuationer
Inga dolda avgifter Kräver aktivitet av kunden för bästa pris
Transparent prisstruktur Begränsat med fysiska kontor
Flexibla bindningstider

Kundsupport

Cheap Energys kundsupport är tillgänglig för alla potentiella och befintliga kunder. De som har frågor eller behöver assistans angående elavtal eller fakturering kan enkelt nå representanterna via flera olika kommunikationsvägar. Kunderna betonar ofta hur snabb och hjälpsam servicen är, vilket bevisar företagets engagemang för excellent kundtillfredsställelse.

Service Information
Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 0200-123 456
Postadress Cheap Energy AB, Energiplatsen 1, 123 45 Stockholm

Sammanfattning

Sammanfattningsvis sticker Cheap Energy ut i den svenska elmarknaden med sin kundvänliga inställning, konkurrenskraftiga priser och sitt fokus på hållbarhet. Deras flexibla avtal och dynamiska prissättning gör dem till ett populärt val bland miljömedvetna svenskar. Att de dessutom lägger stor vikt vid transparens och tillgänglig kundservice, skapar ett förtroendefullt förhållande mellan leverantören och deras kunder. Med övervägande positiva omdömen från befintliga kunder och topplacering i kundnöjdhet är Cheap Energy ett lovvärt alternativ för de som vill kombinera ekonomisk besparing med ansvar för miljön.

Vanliga Frågor

 • Hur lång tid tar det att byta till Cheap Energy?
  Byte av elleverantör till Cheap Energy behandlas vanligtvis inom 1-3 veckor beroende på ditt nuvarande avtals villkor.
 • Kan jag välja om min el kommer från förnyelsebara källor?
  Ja, Cheap Energy erbjuder 100% förnyelsebar energi i alla sina elavtal.
 • Vad händer om jag flyttar?
  Du kan smidigt överföra ditt avtal till din nya adress. Kontakta kundservice i god tid för assistance.
 • Finns det någon bindningstid hos Cheap Energy?
  De erbjuder både avtal med flexibla bindningstider och de utan, vilket ger dig friheten att välja ett upplägg som passar dina behov.
 • Är det enkelt att komma i kontakt med kundservice?
  Kundservice är lättillgänglig via e-post och telefon under generösa öppettider, och man kan också skicka brev till deras postadress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *