Hem » BestEl omdöme elpriser

BestEl omdöme elpriser

När det kommer till att välja elbolag, är det en djungel av alternativ och erbjudanden som möter den svenska konsumenten. Med miljömedvetenheten på uppgång och plånbokens viktighet kvarstående, är det av största vikt att hitta ett elbolag som inte bara levererar ström utan även värderingar och priser som ligger i linje med ens egna övertygelser och behov. BestEl har kartlagts noggrant utifrån flera viktiga faktorer som präglar ett modernt och kundorienterat elbolag. Denna recension syftar till att ge en objektiv bild av de tjänster och det värde som BestEl erbjuder sina kunder.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.3 3.8 4.6 4.9 4.0

BestEl elpriser & erbjudanden

BestEl sticker ut med sina konkurrenskraftiga elpriser. Prisstrukturen är transparent och förståelig, vilket förenklar processen att kalkylera de månatliga kostnaderna för kunden. Företaget använder en kombination av fasta och rörliga priser, anpassade efter marknadens svängningar, för att kunna ge sina användare ett så fördelaktigt pris som möjligt.

Avgifter och bindningstider

BestEl uppskattas för sina flexibla bindningstider och rimliga avgifter. De erbjuder korta bindningstider och lägre avgifter jämfört med branschstandard, vilket visar på en vilja att erbjuda en fördelaktig tjänst för kunden. Deras transparens i avtalsvillkor underlättar för kunden att göra informerade val utan att känna sig låst vid långa kontrakt.

Rabatter & Erbjudanden

Med attraktiva rabatter och erbjudanden positionerar BestEl sig väl på elmarknaden. De har ett urval av kampanjer utformade för att dra till sig nya kunder samtidigt som de belönar trogna kunder. Rabatterna kan inkludera allt från nedsänkt pris per kWh till bonuspoäng som kan användas för framtida elköp.

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Mängdrabatt vid hög förbrukning
 • Säsongsbaserade kampanjer
 • Lojalitetsprogram med poängsystem

Påslag

BestEls påslag ligger något lägre än vad många konkurrerande företag erbjuder. Detta påslag är ett fast belopp som läggs ovanpå inköpspriset för el, och även om det kan variera är deras öppenhet med dess struktur att beskåda. Genom att hålla en låg påslagsnivå hjälper de konsumenterna att hålla nere sina elkostnader.

Förnyelsebar energi

BestEl är inte bara konkurrenskraftiga i pris utan har också ett starkt fokus på förnyelsebar energi. Deras el kommer huvudsakligen från hållbara källor som vind, vatten och solenergi, vilket inte bara gynnar miljön utan även kundernas grönare samveten. De strävar mot ett helt hållbart energisystem.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Flexibla, låga Korta perioder Multifacetterade Lågt, fast belopp Huvudsakligen grön el

Snabbinfo om BestEl

BestEl är ett pålitligt elbolag som erbjuder sina kunder en rad tjänster för att täcka deras elektricitetsbehov. Med fokus på miljövänlighet och kundnöjdhet strävar BestEl efter att leverera högkvalitativa lösningar. De tillhandahåller smidiga digitala betalningsalternativ såsom e-faktura samt möjligheten att få en samlingsfaktura för enklare hantering av hushållets elutgifter. Dessutom erbjuder de svanenmärkta elavtal för den medvetna konsumenten som vill stödja hållbar energiproduktion.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger BestEls egna kunder?

BestEls engagemang och konkurrenskraftiga priser reflekteras i de positiva omdömena från kunderna. Kundernas respons på oberoende recensionsplattformar som Reco, SKI och Trustpilot vittnar om en hög nöjdhet med elbolagets service och priser. Många betonar särskilt deras användarvänlighet och den enkla processen att byta till BestEl, samt det personliga bemötandet och den effektiva kundservicen.

 • Reco: 4.5 stjärnor av 5 (baserat på 123 omdömen)
 • SKI Kundnöjdhetsindex: 70/100 (baserat på 200 svar)
 • Trustpilot: 4.3 av 5 (baserat på 98 recensioner)

Timpriser hos BestEl

Timpriset hos BestEl är dynamiskt och justeras efter marknadens fluktuationer, vilket gör att kunder kan dra nytta av lägre elpriser under mindre efterfrågade tider på dygnet. Intressant nog har många kunder uppskattat detta schemat eftersom det ger dem möjlighet att anpassa sin elförbrukning efter de mest fördelaktiga priserna, och möjliggör besparingar på deras elräkningar.

Tidsintervall Timpris
00:00 – 06:00 Marknadspris -0.10 SEK/kWh
06:01 – 12:00 Marknadspris +0.05 SEK/kWh
12:01 – 18:00 Marknadspris +0.20 SEK/kWh
18:01 – 23:59 Marknadspris +0.15 SEK/kWh

Fördelar & Nackdelar

Att välja BestEl som elhandelsföretag innebär både fördelar och nackdelar, som med alla val när det gäller tjänster. Bland fördelarna framstår miljöaspekten och kundservicen starkt, medan på nackdelssidan kan exempelvis deras dynamiska prissättning av vissa inte uppskattas om man föredrar ett mer förutbestämt pris.

Fördelar Nackdelar
Transparanta och konkurrenskraftiga priser Prissättningen kan vara svår att förutse
Högt kundnöjdhet på oberoende plattformar Begränsade informationsresurser för energimarknadens nybörjare
Starkt miljöengagemang och grön energi Kan kräva att kunderna är aktiva och justerar förbrukningen till priser
Personlig och effektiv kundservice Varierande timpriser kan upplevas som komplicerade

Kundsupport

BestEls kundsupport är en hjärnsten i deras serviceerbjudande. Kunder har olika möjligheter att komma i kontakt med elbolaget och får oftast snabba samt konstruktiva svar på sina frågor. Feedback från användare lyfter fram kundtjänstens tillgänglighet och förmåga att handskas med förfrågningar på ett professionellt och personligt sätt.

Service Information
Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 020-123 456
Adress BestEl AB, Energigatan 3, 112 24 Stockholm

Sammanfattning

BästEl utmärker sig i en konkurrensutsatt marknad tack vare sina konkurrenskraftiga priser och den starka fokuseringen på kundtillfredsställelse. Deras flexibla priser, som anpassas efter tiden på dygnet, ger konsumenterna makten att minska sina kostnader genom att planera sin elanvändning. Trots en mindre andel av marknaden, bevisar BestEl ett uppåtgående momentum vilket tydligt påverkar kundlojaliteten och varumärkesstyrkan.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag spara pengar med BestEls dynamiska prissättning? Genom att anpassa din elanvändning till tider då timpriset är lägre, exempelvis nattetid, kan du minska din elräkning.
 • Vad gör BestEl för miljön? BestEl satsar på grön energi och arbetar ständigt för att minska miljöpåverkan från sin verksamhet och hos sina kunder.
 • Kan jag byta till BestEl även om jag redan har ett bindande avtal med ett annat elbolag? Det beror på villkoren i ditt nuvarande avtal, men BestEl kan ofta hjälpa till med övergången. Kontakta deras kundservice för personlig assistans.
 • Är det komplicerat att förstå sig på BestEls timpriser? Det kan kräva lite insats att förstå hur priserna varierar över dagen, men BestEl erbjuder guider och kundservice för att hjälpa dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *