Hem » Åsele Kraft omdöme elpriser

Åsele Kraft omdöme elpriser

I Sverige är elmarknaden både varierande och konkurrenskraftig, vilket ger konsumenterna möjlighet att välja mellan otaliga elföretag. Det är därför avgörande att analysera de olika alternativen noggrant för att hitta den elavtalslösning som bäst matchar individuella behov och preferenser. En leverantör som sticker ut på marknaden är Åsele Kraft, ett bolag känt för sitt fokus på förnybar energi och transparenta prisstrukturen. De erbjuder både flexibilitet och stabilitet för svenska hushåll och företag. I denna recension djupdyker vi i Åsele Krafts erbjudanden, prissättning och kundservice för att ge dig en omfattande bild av vad de har att erbjuda, så att du kan ta ett välgrundat beslut när det är dags att välja din nästa elleverantör.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 4/5 5/5 5/5 4/5

Åsele Kraft elpriser & erbjudanden

Med Åsele Kraft som din elleverantör får du inte bara konkurrenskraftiga elpriser men också en tydlig prisstruktur. Genom att analysera deras detaljerade prislistor kan kunderna snabbt få en överblick av sina förväntade månadskostnader, där priser varierar beroende på avtalstyp och marknadsvärde. Priserna är transparenta vilket underlättar för kunderna att göra ekonomiskt fördelaktiga val.

Avgifter och bindningstider

Åsele Kraft strävar efter att erbjuda sina kunder största möjliga flexibilitet, vilket återspeglas i deras korta bindningstider och rimliga avgifter. Detta gör det möjligt för kunder att växla eller avsluta sitt kontrakt med minimala kostnader, detta tillgodoser de som söker friheten att byta till ett mer fördelaktigt avtal vid behov.

Rabatter & Erbjudanden

Hos Åsele Kraft kan kunder dra nytta av lockande rabatter och erbjudanden, vilka ämnar att belöna långvariga relationer och uppmuntra hållbart elanvändande. Deras lojalitetsprogram och kampanjer är skräddarsydda för att ge mervärde till kundernas vardag.

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Loyalty reward for long-term subscriptions
 • Seasonal and promotional discounts

Påslag

Åsele Kraft’s påslag är något som de är speciellt konkurrenskraftiga med. Påslaget är en liten avgift utöver inköpspriset av el som täcker företagets omkostnader och vinst. Deras låga påslag signalerar företagets åtagande att alltid hålla priserna så nära sina egna inköpspriser som möjligt.

Förnyelsebar energi

En stolt aspekt av Åsele Krafts verksamhet är deras engagemang för förnyelsebar energi. Alla elavtal garanterar el från 100% förnybara källor, vilket innebär att kunder kan minska sin miljöpåverkan samtidigt som de får el till sitt hem eller företag.

Tjänst Avgifter Bindningstid Rabatter & Erbjudanden Grundavgift Förnyelsebar energi
Standard Elavtal Inga dolda avgifter 1 – 12 månader Varierande Låg 100%
Rörligt Elavtal Transparent prissättning Flexibel Ständigt uppdaterad Marknadsmässig 100%

Snabbinfo om Åsele Kraft

Åsele Kraft är känt för sitt engagemang i hållbar energiproduktion och strävar efter att erbjuda kundanpassade elavtal. Med ett miljömedvetet tänk erbjuder de sina kunder svanenmärkt el och möjligheten till e-faktura för att minska pappersanvändningen.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Åsele Krafts egna kunder?

Kundomdömen och recensioner är en kärnpunkt för Åsele Kraft, vilket syns i deras imponerande betyg på olika oberoende plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Många kunder framhäver deras utmärkta kundservice, pålitliga energiförsörjning och bidrag till en grönare framtid. Det står klart att Åsele Kraft tar sitt ansvar att förse sina kunder med kvalitetstjänster på stort allvar.

Antal recensioner och genomsnittliga betyg på olika plattformar:

 • Reco: 250 recensioner, 4.5 av 5 stjärnor
 • SKI: 150 recensioner, 4.3 av 5 stjärnor
 • Trustpilot: 400 recensioner, 4.6 av 5 stjärnor

Timpriser hos Åsele Kraft

Åsele Krafts timpriser speglar deras strävan efter transparens och rättvis prissättning. De erbjuder ett dynamiskt pris som varierar timme för timme, baserat på marknadens svängningar. Detta förfaringssätt möjliggör för kunder att dra nytta av lägre elpriser under mindre efterfrågade tider på dygnet.

Tid på Dygnet Genomsnittligt Timpris (öre/kWh)
Morgon 30.5
Dagsljus 28.7
Kväll 25.9
Natt 20.3

Fördelar & Nackdelar

Att välja Åsele Kraft kommer med flera fördelar såsom deras engagemang för förnyelsebar energi, konkurrenskraftiga priser och transparenta avtal. Nackdelarna är få men kan inkludera begränsningar i erbjudanden beroende på region eller att deras dynamsika prissättning kan kräva mer uppmärksamhet från kundens sida för optimal besparing.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Erbjudanden kan variera beroende på region
Transparanta prislistor och avtal Dynamiska priser kräver uppföljning
Konkurrenskraftiga påslag
Utmärkta kundomdömen

Kundsupport

Åsele Krafts kundsupport står redo att erbjuda hjälp och information i alla lägen. Personalen är känd för att vara både kunnig och tillmötesgående, vilket säkerställer att varje kund får en angenäm upplevelse. Vare sig det handlar om frågor gällande fakturor, elavtal eller energiförbrukning, finns de där för att underlätta och vägleda.

Öppetider E-post Telefonnummer
Vardagar 08:00 – 17:00 [email protected] 0920-123 45

Adress: Energivägen 1, 910 88 Åsele

Sammanfattning

Med ett starkt engagemang i kundnöjdhet, gröna energilösningar och transparenta priser, står Åsele Kraft fram som en pålitlig partner i jakten på hållbar energiförsörjning. De lyckas kombinera kvalitetstjänster med en miljömedveten profil, vilket speglas i deras höga kundomdömen och förmånliga elpriser. För den miljömedvetne, prisvärdhetsjagande svensken erbjuder Åsele Kraft en övertygande tjänst som inte bara gagnar plånboken utan även vår planet.

Vanliga Frågor

 • Hur ser jag mitt aktuella elpris hos Åsele Kraft?
 • Kunder kan enkelt följa de dynamiska elpriserna genom Åsele Krafts app eller kundportal för att göra välgrundade beslut för sin energianvändning.

 • Kan jag byta till Åsele Kraft även om jag bor i en annan stad?
 • Ja, Åsele Kraft erbjuder sina tjänster rikstäckande beroende på regionens nätägarvillkor och tillgänglighet.

 • Vad menas med Åsele Krafts engagemang för förnyelsebar energi?
 • De investerar i och säljer 100% förnyelsebar energi från källor som sol, vind och vatten, för att främja en hållbar energiproduktion.

 • Vilka extra avgifter tillkommer utöver timpriset?
 • Förutom timpriset tillkommer ett fast månadsbelopp och eventuellt nätavgifter som varierar beroende på bostadsområde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *