Hem » Årsunda Kraft omdöme elpriser

Årsunda Kraft omdöme elpriser

I jakten på det mest fördelaktiga elavtalet är det avgörande att ha tillgång till transparent och pålitlig information. Med det i åtanke har vi djupdykt i vad Årsunda Kraft har att erbjuda när det kommer till deras elektricitetstjänster. Denna recension ger en oförvanskad bild av bolaget och dess tjänster, baserat på vår genomgång av erbjudanden, prissättningen, kundservicens kvalitet och miljöpåverkan. Årsunda Kraft sticker ut med sin satsning på förnybar energi och tydliga avtal, men hur står de sig när det gäller pris konkurrenskraft? Vi har detaljerat granskat och betygsatt nyckelaspekterna hos denna leverantör för att ge dig den guidningen du behöver för att fatta ett välgrundat beslut.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.3 3.8 4.5 4.9 4.0

Årsunda Kraft elpriser & erbjudanden

I Årsunda Krafts fall kan kunder njuta av konkurrenskraftiga elpriser som varierar beroende på marknadens förhållanden och abonnemangstyp. Det är dock viktigt för konsumenter att noggrant undersöka olika prisplaner för att hitta det alternativ som bäst matchar deras förbrukningsmönster och ekonomi.

Avgifter och bindningstider

För de som funderar på att teckna sig för Årsunda Krafts tjänster, är det viktigt att notera att bolaget erbjuder både avtal med och utan bindningstid. Avgifter kan inkludera fasta månadskostnader samt eventuella uppsägningsavgifter kopplade till fastprisavtal. Det är värt att poängtera att långsiktiga kunder ofta belönas med lägre avgifter, vilket främjar ett långvarigt samarbete.

Rabatter & Erbjudanden

Årsunda Kraft är måna om att locka nya kunder och behålla befintliga, vilket reflekteras i deras rabatter och erbjudanden. De har en tendens att föreslå säsongsspecifika kampanjer och välkomsterbjudanden som kan inbegripa prisnedsättningar eller extra förmåner för nytecknade avtal.

 • Rabatt på anslutningsavgiften för nya kunder
 • Lojalitetsbonus för långvariga abonnemang
 • Tidsbegränsade kampanjer med sänkt kWh-pris

Påslag

Årsunda Kraft tillämpar ett påslag på elpriset, som varierar beroende på avtal. Påslaget täcker bolagets administrativa kostnader och vinstmarginal. Även om påslaget kan verka marginellt i det stora hela, är det rekommenderat för konsumenter att jämföra detta tillsammans med kWh-priset för att se den totala bilden av sina elkostnader.

Förnyelsebar energi

Hållbarhet är ett centralt tema för Årsunda Kraft, vilket avspeglas i deras engagemang för förnyelsebar energi. En stor del av deras elproduktion kommer från vind, sol och vattenkraft, vilket gör dem till ett attraktivt val för den miljömedvetna konsumenten. Kunden bidrar därmed även till en grönare framtid.

Typ av Avgift Kostnad Typ av Rabatt/Erbjudande Värde Påslag Belopp % Förnyelsebar Andel
Fasta månadskostnader Varierande Ny kund-rabatt Varierande Administrativt påslag Varierande Förnyelsebar elproduktion Hög
Uppsägningsavgift Beroende på avtal Lojalitetsbonus Beroende på avtalstid

Snabbinfo om Årsunda Kraft

Årsunda Kraft erbjuder moderna och miljövänliga energilösningar för medvetna konsumenter. Företagets fokus ligger på att leverera hållbar och miljövänlig el till konkurrenskraftiga priser. Med tidsenliga betalningsalternativ som e-faktura och enkel hantering av elavtal genom digitala gränssnitt, strävar Årsunda Kraft efter att förenkla kundernas vardag och bidra till en hållbar utveckling.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Årsunda Krafts egna kunder?

Årsunda Krafts kundrecensioner och omdömen på olika plattformar som Reco, SKI och Trustpilot målar en bild av ett företag som engagerar sig för kundtillfredsställelse och miljö. Flera kunder har uttryckt sin uppskattning för bolagets klimatsmarta lösningar och transparanta prissättning. Det finns dock även konstruktiv kritik där kunder önskar bättre kommunikation vid frågor som rör fakturor och prisförändringar.

 • Trustpilot recensioner: 350+ omdömen
 • Reco recensioner: 200+ betyg
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Övergripande kundnöjdhet poäng

Timpriser hos Årsunda Kraft

Timpriset för el hos Årsunda Kraft är anpassat för att spegla de faktiska prisvariationerna på elmarknaden, vilket ger konsumenten möjlighet att dra nytta av låga elpriser under vissa delar av dygnet. Deras prisstruktur är framtagen för att ge transparent information till kunden, så att det blir lätt att budgetera sin elanvändning.

Timme Pris per kWh (öre)
00:00 – 06:00 Varierande lägre pris
06:01 – 22:00 Standardpris
22:01 – 23:59 Varierande lägre pris

Fördelar & Nackdelar

Att välja Årsunda Kraft kommer med både fördelar och nackdelar. Bland fördelarna kan man nämna deras miljömedvetna profil och flexibla prisplaner som möter olika kunders behov. Nackdelarna innefattar framför allt den utmaning som variationen i timpriser kan innebära för de som inte aktivt kan eller vill styra sin elanvändning.

Fördelar Nackdelar
Miljövänlig elproduktion Kräver aktivitet för optimal kostnadseffektivitet
Flexibla prisplaner Potentiellt svårt att förutsäga månadskostnader
Transparent prisinformation Begränsad kundservice utanför kontorstider

Kundsupport

Årsunda Kraft lägger stor vikt vid sin kundservice, som genomsyras av professionalism och tillgänglighet. Kunder har generellt uppskattat den personliga service de får när de vänder sig till företaget med frågor eller funderingar. Kundsupporten strävar efter att ge snabba och konkreta svar, vilket ytterligare stärker Årsunda Krafts rykte som en pålitlig leverantör.

Öppettider Måndag till Fredag: 08:00 – 17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 010-101 88 88
Adress Årsunda Kraft AB, Elvägen 5, 818 30 Årsunda

Sammanfattning

Sammanfattningsvis står Årsunda Kraft ut med sin förmåga att kombinera miljöansvar med innovativa och prisvärda lösningar för sina kunder. Företagets engagemang i klimatfrågor och transparenta prisstruktur är tydligt uppskattat bland konsumenter. Timpriserna erbjuder flexibilitet och potential för kostnadsbesparingar, även om det kan kräva en mer aktiv roll från kundens sida. Dessutom är dess kundtjänst beredd att erbjuda experthjälp med en hög nivå av service och tillgänglighet under arbetsdagar.

Vanliga Frågor

 • Hur bra är Årsunda Kraft på att hantera klagomål och problem?
  Årsunda Kraft har ett positivt rykte för att effektivt hantera klagomål och problem, vilket reflekteras i deras kundrecensioner.
 • Kan jag få personlig rådgivning om hur jag bäst använder timpriserna?
  Ja, Årsunda Krafts kundservice kan ge personlig rådgivning för att optimera din elanvändning utifrån deras dynamiska prisstruktur.
 • Är Årsunda Kraft en renodlad elproducent?
  Årsunda Kraft fokuserar inte bara på elproduktion utan också på distribution och försäljning av el med särskild hänsyn tagen till miljö och hållbarhet.
 • Vad gör jag om jag vill byta till ett annat elavtal hos Årsunda Kraft?
  Du kan kontakta kundservice via e-post eller telefon för att diskutera bytet av elavtal och hitta det alternativ som bäst passar dina behov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *